ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 8:39 pm

(jsem myslela, že právě jsou tak dokonaý, ty nehty, že se upraví sami - jako že ta výmalba "doroste", zatáhne se a spraví sama - kouzelně :) )

mrkne do baru a zjistí, že flašku už vytáhly. tak otevře novou. podá jí Bee a misku jahod - když si je tam bude chtít házet pij, když ti chutná, tam je vitamínů... jen to nesmí přijít do styku s kovem, rozpouští ho to...

jo, láska... kdysi, kdesi, bylo, nebylo ... já nevím, ale přišlo mi, že mu není jedno, jak to teď mezi sebou máte. ale do toho já se plést fakt nechci. já jsem si tak něco zkoušela - na něm a na něj, pak se mě zeptal, kolik mi je a když jsem mu to řekla, připravil si ochranitelské rámě a dudlík...

hehe, "k lesu čelem, k Ivanovi zády", dokonce nás odpreparoval jinam, když měl pocit, že to kolem houstne a že bych se třeba mohla zkazit, nebo by mě to šokovalo... skoro jsem měla co dělat, abych se udržela, ale pak to bylo spíš strašně srandovní, co jsem viděla, a vzrušení a kouzlo okamžiku bylo v tahu, když jsem dostala záchvat smíchu. já na ty koektivní sporty moc nejsem :lol:
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 8:51 pm

(nene, to je běžná mankůra)

+poděkuje a užírá jahody+ s kovem? já mám zatím všechno svoje..snad...+možná zuby to vyžere blomby...+

mně to taky není jedno...+lehce přiopile, přece jen je to jakási žiravina. posmrkne+ ale co mám dělat? furt se v tom plácám a je to horší a horší a ještě horší a bude to ještě ještě horší! +napije se a zají to jahodou+ To je blbost..+mávne rukou+ ochranitelsky se chová i ke starším..možná si prostě vztah mezi váma nechce kazit něčím, co by to celý pokazilo. +zamyslí se nad tím co říká+ nebo tak nějak..+ať si to prostě přebere a vyloží srozumitelně+

Možná...+zadívá se na ni+ Kdyby byla pravda to...tamto...tak...ti nechce ublížit? On Amon ...víš jak je to u něho s citama..+rozkecá se a jede na alk+ on tomu prostě nerozumí. Nevyzná se v tom. A tak to buď přepískne, nebo naopak nedocení. +zůstane zírat doblba+ On měl vždycky svůj zvláštní způsob chování...

(čiště mezi náma - ono asi není amonovo hobby pozorovat souložící páry a mít na klíně sotva poznanou slečnu...pokud by to samozřejmě nebyla slečna poznaná za nějakým účelem...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 9:35 pm

(čistě mezi náma: "ubohý siroteček" Tirage sice není svatá, ale ani ne tak protřelá, jak se dělá a byla ráda, že ji odnes. vlastně to bere jako pozornost, že si s ní povídal, místo aby jí vo... a vopustil.)

jak tu Beuš vidí, tak si sedne k ní a musí ji obejmout, jaká je nebohá a nalitá a rozcitlivělá - prostě zlatíčko, potřebuje podepřít
si to tak neber. dej si vitamíny. já ti zavolám Et - už musím do lokálu - to zase budou řeči, že jdu pozdě... ale já to nějak hodím do autu. nebudu teda zlobit a odmlouvat yohannce - snad to vydržím...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 9:51 pm

(no to sme sami rádi!)

+docela vděčně ju obejme a brečí jí do županu+ ne..+posmrkne a vysmrká se do kapesníku a dává se dohromady+ já už taky pudu..ať tu neotravuju. +omluvně na ni koukne+ tohle sem si neplánovala..zase...+pousměje se+ myslím, že Eternity nestojí o to koukat se na ubrečenou trošku. +stoupne si+ uvidíme se doma...na Mýtince...+a vydá se ke dveřím+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 10:05 pm

tak jo, jenom na sebe hodím něco civilního a jdu - jdeš rovnou, nebo na mě čekáš?
začne schánět hadry a česat se a najde dokonce i řasenku, když jde mezi lidi. pobíhá a najde Bee uzávěr flašky vitamínů - je to mačkadlice, hlavně z jablek (viz Pratchett) ;))
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 10:19 pm

(Prachetta neznááám)
ppočkám..+opře se o dveře+ mám venku odvoz...+Kellerman už tůůruje auto, aby bea hla kostrou+ kde vůbec bydlíš na mýtince? nechceš tam zařídit pokoj?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 11:12 pm

(nevadí, stačí, když víš, že rozpouští kovy :) )
už je hotová
tak jdeme... jo autem, hmm, hustý - já se přemísťuju... no a na spaní jdu buď sem nebo si přelezu do nějakého přátelského vesmíru. já mám cestování v krvi. po rodičích. pokoj? no, nevím - možná by to šlo. ale Et nám chce taky k vánocům vybavit každé pokoj... to ještě vymyslíme. pojď, ať tvůj řidič nepromáčkne klakson a sousedi se nezblázní... asi jí po tom chlastu trochu podepře?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 11:27 pm

+jop, ochotně se o ni opře+ táámhle! +ukáže na černý terénní auto s neprůhlednýma neprůstřelnýma sklama a Paul jim vyjde vstříc a nadává, že je zase zlitá+ Já se jenom trošku napila! Jabkovice! +snaží se bránit, když ju dovnitř připásává šofér+ Jak chceš, můžeš tam přespávat jen někdy, ale je to na tobě...+uvelebí se tam a nejspíš jim cestou usne, takže ju bude muset nějakej chudák voják odnést do pokoja+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 11:32 pm

dojdou k autu a nasednou dobrý večer. no, trochu jablek - vitamíny. nezlobte se na šéfku, má toho moc. zase bude líp. dá se do kupy... rovná ji, aby nepadala aázapíní jí pás. raději jede s ní na sedadle vzadu
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Sigismunda » pát lis 06, 2009 9:28 pm

sedne si ke svému psacímu stolu, hodí nohy nahoru a otevře si ukidnění a vlije do půllitru, přileje dobrou náladu a naráz půlu fialové tekutiny vypije. mrkne se do zápisu, kdo kde teď je a na čem dělá a jde se natáhnout na sedačku a pustí si k tomu hudbu. dopije pití a asi hodinu zírá do stropu. pak si vezme druhou dobrou náladu a vydá se hleda Beu. nejdřív na Mýtinku.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity