Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 2:10 pm

pozorně ho sleduje a kopne do sebe celého panáka Kurva tys ji výžně miloval řekne spíš sám pro sebe Radost to slovo vyzní pokojem pochopil jsi mě špatně, mě nikdy nevadilo, co jsi, kým jsi ušklíbne se jen si myslím, že to pro ni nebylo bezpečné dívá se na něj stejně tvrdě jako Gabriel na něj Spíš jsem chtěl to, co jsi měl ty podotkne věcně
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 2:15 pm

Jasně, že jsem ji miloval, do hajzlu! Co sis jako myslel? Že si jen hraju? Vyletí trochu. Cholerik no:). Nebylo bezpečné? Zopakuje tiše po něm. A to myslíš jak? No tak, teď to nemáme ani jeden. Zase si sedne a tváří se víceméně smířeně. Ty taky vypadáš, že jsi s tím srovnanej...Nebo ne? Tázavě.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 2:23 pm

Už jsem v jejím životě viděl pár chlapů, a ne vždy to byla romance z pohádek odsekne mu tvrdě a taky stojí na nohách, nemá rád když se nad ním někdo tyčí, ale nakonec si taky sedne vlastně jsem ti chtěl poděkovat zatváří se naprosto kysele už když to říká asi díky tobě jsem si uvědomil pokrčí rameny a pořádně si zavdá
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 2:29 pm

Díky mě? Obočí mu vylétne málem do vlasů, pak se docela pobaveně ušklíbne. No tak čekal jsem všechno možný, včetně toho, že si dáme po tlamě, ale poděkování teda ani náhodou. Taky se chopí flašky a pozvedne ji k přípitku. Tak na Syrianu ať je šťastná a ti malí zdraví. Pousměje se a vypije málem půl flašky.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 2:32 pm

No jestli ti to v něčem pomůže, tak ti přes hubu dát klidně můžu zakření se na Syrianu připije si s ním Myslím, že naše hostitelka to tu má moc pěkný řekne když to napětí kolem povolí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 2:39 pm

Myslím, že to klidně oželím. Ušklíbne se pobaveně. No to rozhodně má. Líbí se mi, že to tady zařídila moderně. To se u těch starších upírů moc často nevidí. Pousměje se a rozhlédne. Většinou si potrpí na starožitnosti. A to mi tak připomíná... kde ses tu vlastně vzal, tak najednou? Zvědavě na něj koukne.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 2:49 pm

souhlasně přikývne Fajn, tak přes držku si dáme jindy. To se musí nechat, Rebecca má vážně dobrý vkus. Upíři si potrpí na starožitnosti? to jsou pro něj novinky trochu no, moc o upírech neví Myslíš, kde jsem se vzal tady, nebo kde jsem se vzal že jsem byl dlouho mimo? pozvedne obočí tázavě
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 2:59 pm

No tak vzhledem k tomu, že někteří se narodili a vyrostli řekněme před půl tisíciletím, tak na novinky si zvykají velmi těžko. Pokrčí rameny. Ale je fakt, že Becca je poměrně mladá upírka. No myslím, kde ses vzal tady. Ale když už jsi o toho, může plynule navázat tím, kdes byl. Uculí se.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 3:02 pm

rozvalí se na pohovce, nohy pohodlně natáhlé dopředu Syriana mi napsala dopis abych přijel zatváří se zase myslel jsem pokrčí rameny a usměje se stejně jsem s ní chtěl mluvit, tak jsem ji hledal na Swanlinbaru, ale tam nebyla tak jsem šel do Slastí protočí útrpně oči a trochu jsme si s Rebeccou povídali uculí se No před tím jsem byl v Rumunsku řekne věcně
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 3:23 pm

Tak povídali.... Blýskne mu vědoucně v očích. V Rumunsku? To ses mohl stavit v Bucurešti, na kus řeči. Pobaveně se zašklebí.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti