Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 3:26 pm

Jo jasně a riskovat že mě ta tvoje parta roztrhá na cucky zakření se ne díky, stačí mi moji draci. No povídali směje se Když už jsme u těch řečí, odkud se s Rebeccou znáš ty? přijde mu to barbarské pít absinth z láhve a tak jim nalije trochu vratkou rukou dva plné panáky a zapálí si k tomu
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 3:33 pm

(lách, aby to tam nebouchlo, absinth, cigarety:D)

No možná by to nebylo úplně bezpečný no. Přizná napůl vážně a napůl se smíchem. No s Rebeccou se znám právě z Rumunska. Měli jsme zpočátku malinký konflikt a nakonec jsme nějakou dobu lovily příšery spolu. Pousměje se vzpomínce na staré časy. Odněkud vyloví síťku a cukr co nosí běžně po kapsách a připraví si absinth pěkně po svém. A navrch si taky zapálí a labužnicky potáhne.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 3:41 pm

(iáách no jo :) )

se zničehonic začne strašně hlasitě smát, jak ho něco napadlo dokážeš si představit, jak by se asi tvářila Syr, kdyby nás takhle viděla se směje až se za břicho popadá taková ironie. Nepovídej, chtěla tě ulovit? zeptá se zvědavě
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 3:53 pm

Se smíchem potřese hlavou. Jo, to by byl myslím pohled pro bohy. Šklebí se při té představě. No mě přímo ne, ale pár mých lidí porušilo zákony a než jsem to stihl začít řešit, vnesla do jejich života peklo. Ušklíbne se. Sice jsem souhlasil, ale musel jsem dát najevo, že vůdcem smečky jsem já. No chvilku trvalo, než jsme se dohodli a stálo to i trochu krve. Pousměje se.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 3:58 pm

To teda já jí svoji krev nedám se hned začne dušovat takže ty tam vedeš nějakou svou smečku? ho to zajímá, přece jenom neobyčejní tvorové ho přitahují, jako třeba draci a tak, že To je tak smrtonosná? A vidíš, mě se zdálo že je sice divoká v.. ale jinak pokrčí rameny
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 4:12 pm

Jo mám. Už nás není tolik jako dřív a v klidu se dá žít už právě jen v Rumunsku. Výsledek staletí úspěšných lovu. Zamračí se. Že to stálo trochu krve myslím tak, že mě zranila. Vysvětlí a na důkaz si vyhrne rukáv a ukáže jizvu po škrábnutí kulkou. Naštěstí už neměla stříbrný náboje, jinak už by jsme si tu nepovídali. No upřímně docela úspěšně klame tělem. Taky jsem ji podcenil a takhle to dopadlo. Pokrčí rameny. A když je někdo divoký v posteli, málokdy není divoký i jinde. Ušklíbne se. Takže být tebou, nepodceňuju ji. Dá mu přátelskou radu.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 4:15 pm

Rumunsko je krásné, taky tam máme dračí kolonii zasní se nad svou dračicí trnoocasou A jo tak, takže tě nekousla, ale postřelila sjede pohledem jeho ruku takže stříbro je pro vás konec? zeptá se zvědavě, ale než stihne Gabriel odpověď ještě dodá buď v klidu, nehodlám tě zabíjet, není proč. Díky za radu, určitě ji nepodcením, jen mi chybí nějaké informace culí se a potáhne z cigarety už nevím kolikáté
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 4:21 pm

To je, úplná země zaslíbená pro příšery. Hlavně proto, že tam v ně lidi věří, a jdou nám po staletí z cesty. Jo, stříbro je konečná, pokud nemáme po ruce antigen. A pochybuju, že by se tenkrát obtěžovala s tím, aby mě léčila. Ušklíbne se. Jojo, informace jsou důležitý. Čím míň jich máš, tím častěji tě něco překvapí. A málokdy příjemně.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 4:28 pm

Jsem si všiml, že tam vlky dokonce uctívali, nevím jestli je uctívají stále ale aj takblískne mu vědoucně v očích nemám rád překvapení, většinou jsem překvapen nemile, jako třeba dneska pohodí novinama na stole nestál jsem jí ani za to, aby mi napsala že se vdává tváří se nasraně No nic, popojedem vytáhne odněkud druhou láhev
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 4:36 pm

Někde je uctívají stále, hlavně tedy na venkově. Možná ti to prostě chtěla říct osobně. Pokrčí rameny. Tedy koukám, že zásobovaný jsi dokonale. Uznale kývne k lahvi. To asi aby jsi tady neumrznul, co? Ušklíbne se pobaveně.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti