Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 16, 2010 12:35 am

Celá se chvěje vzrušením, to jeho mučení ji dohání k šílenství. Přitiskne se k němu pevněji jakoby se snad chtěla stát jeho součástí. Prosím... Zašeptá tiše, chraplavým hlasem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 16, 2010 2:50 pm

rozhodí jí nožky do stran a jak ji má tak pěkně přišpendlenou k posteli otře se o její vstup tvrdým žaludem. Přitom se jí dívá do očí, hrudník má přilepený na jejích ňaderech a pak do ní najednou celý pronikne a prohne záda aby se dostal ještě hlouběji no když tak pěkně prosíš zamrmle přes stisknuté zuby
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 16, 2010 9:55 pm

Podvědomě krouží pánví proti němu. Rukama mu zajede do vlasů a vášnivě ho políbí. Když do ní náhle pronikne, prohne tělo do oblouku a nohy mu ovine co nejtěsněji kolem pasu, aby ho cítila ještě hlouběji. Ach...aaano... Zasténá chraplavě a nehty mu přejede po zádech.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 17, 2010 10:18 am

Je úžasně lapený její těsností a horkostí. Rty jí drtí ve vášnivém polibku, pokrčí jednu nohu v koleni a téměř z ní vyklouzne a pak zase přrazí celou svou délku a zavrtá se ještě hlouběji. A opět, a znovu. Ze rtů mu unikne slastné zamručení. Bečiny nehty na zádech mu přivodí husí kůži na a příjemné zamrazení
Naposledy upravil Charlie Weasley dne stř bře 17, 2010 1:17 pm, celkově upraveno 1
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 18, 2010 1:05 pm

Pod jeho tvrdými přírazy není schopná jediné myšlenky. Pánví mu vychází vstříc a občas kolem něj stáhne svaly. Sama cítí, že už to dlouho nevydrží. Sténá v rytmu s jeho přírazy a nehty mu přejede po zádech, až se znovu otevřou ranky, které mu vyrobila poprvé.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 18, 2010 1:20 pm

Noří se do ní rychleji, zběsileji, divočeji. Vzrušení se mu jako vlna prolévá tělem a usídlí se ve slabinách, ví že je na dosah svému orgasmu, ale snaží se ještě chvíli odolat. Avšak jakmile mu přejede nehtama po zádech zalapá po dechu a se slastně bolestným výkřikem se poddá té rozkoši, hlavu má zabořenou v jejích vláskách a stále přiráží
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 18, 2010 1:33 pm

Jeho vyvrcholení a výkřik rozkoše jsou už víc, než dokáže snést její vlastní orgasmus ji smete jako přílivová vlna. Zrychleně oddechuje, oči zavřené, protože otevřít je je moc velká námaha a jemně se probírá Charlieho vlasy a prsty mu přejíždí po doškrábaných zádech. Políbí ho krk a pousměje se. Jestli budem takhle pokračovat, za chvíli z tebe sedřu kůži. Kupodivu i najde svůj hlas, i když zní dost chraplavě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 18, 2010 1:44 pm

oddechuje horký dech na její bledou kůži a leží na ní, ale váhu drží na rukou, hladí ji po tváři palcem čert vem kůži hlas má hluboký a odráží se v něm prožité emoce jako v zrcadle. Natáhne se pro polibek a lehne si vedle Rebeccy Víš, tak jsem si říkal podívá se na ni že tu asi nějakou dobu zůstanu
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 18, 2010 2:51 pm

Podepře si hlavu rukou a koukne mu do očí. Opravdu? Pozvedne obočí. Ty jsi snad měl v plánu jít o dům dál? Tváří se vážně, ale v očích jí uličnicky jiskří. Copak tě přimělo změnit plány? Nepřítomně mu rukou přejíždí po hrudi, pěkně nahoru a až dolů na podbřišek. Koukne na něj, na tváři nevinný úsměv.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 18, 2010 4:35 pm

Abych řekl pravdu, myslel jsem, že hned po svatbě zase odjedu olíbne jí ramínko a pak odkudsi vytáhne cigaretu a zapálí si ale posledních pár dní stačilo, abych změnil názor pleskne ji hravě po ručce a má zase ten svůj úsměv možná, že tu zůstanu i kvůli někomu mrkne na ni ale nevyzvídej a nech mi má tajemství vydechne labužnicky kouř do kroužků
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti