Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Tony Dolohov » pát srp 26, 2011 6:49 pm

Dobrý nápad. Tvrdý trénink je nejlepší terapie na bolavé srdce +ušklíbne se, jako by o tom už něco věděl+ Pokud mi tam máš co nabídnout, určitě se rád stavím. Fascinují mě meče a hlavně dýky. Tak pokud mě tam nějaká zaujme, možná si ji koupím do své sbírky +sevře její bradu mezi prsty a zvedne ji, aby jí viděl do očí+ Taky nezapomeň, že mi máš oplatit návštěvu. Rád bych tě zase někdy viděl +dodá s úsměvem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob srp 27, 2011 1:53 pm

Přesně tak, mám to nesčetněkrát ověřený. Zasměje se. No výborně, my máme vždycky, co nabídnout. Zatváří se, jakože o tom není pochyb. Podívá se mu do očí a usměje se. Na to rozhodně nezapomínám a už se docela těším. Zablýskne jí v očích. Tak půjdem? Natáhne k němu ruku, aby je oba přemístila do Guns.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob srp 27, 2011 5:39 pm

Tak to jsem na to opravdu zvědav, jestli mě tam něčím ohromíš +mrkne na ni a chytne se její dlaně+ Svěřuji se ti do rukou, má paní +řekne teatrálně+ Odnes si mě třeba do samotného pekla.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob srp 27, 2011 7:39 pm

Zasměje se. Až tam to jistě nebude třeba. A s tím je přemístí do Guns.

(takže tam - témátko Obchod:) )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 5:58 pm

zaparkuje mašinu pod chatou, jel sem rovnou z rumunska. Cestou rozdychaval to, že už se tam nikdy nevrátí. Popadne bágl a jde rovnou dovnitř. Sedne si ke krbu na kožešinu z toho soba, co sejmul s Vlkem a zahřívá se, když mu pohled padne na zbytek doutníku. Zamračí se. Projde celý dům a mračí se mnohem vic, když se vrátí. Ví že skřítci dají Beccy vědět, tak se vyvalí na pohovku a dumá
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 6:52 pm

Když jí skřítek oznámí, že se vrátil Charlie, téměř okamžitě se přemístila na Tähti. Vejde do pokoje a zastaví se ve dveřích, neschopná zaanalyzovat všechny ty pocity, které v ní bouří. Zároveň ale nechce moc dát najevo, jak strašně jí ten bastard chyběl. Poněkud roztřesneně se nadechne. Koho nám to čerti nesou... Pronese tiše a upřeně si ho prohlíží, jakoby hledala, jestli a čím se za tu nekonečnou dobu změnil.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 7:15 pm

No nevím, spíš bych se měl zeptat, koho už ti čerti přinesli. ušklíbne se. Nejraději by ji obejmul a celou ji zlíbal ale vidí že se asi něco změnilo Rebecco mám odejít? Jestli jsem tu zbytečně, řekni to hned ať se tu neztrapňuju mrkne na ni a pohled mu zněžní něco jsem ti přivezl. Hodí jí bágl ve kterém je kůže irského zeleného draka
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 7:28 pm

Přinesli? Koho přine... Nechápavě na něj koukne a pak jí pohled padne na zbytek doutníku. Nejdřív není schopná slova, ale pak lehce našňupnutě přivře oči. Cože? Tak já si jednou za těch stopadesát let, kdys byl kdesi v hajzlu, pozvu normální návštěvu a ty mi hned po návratu, v který už jsem téměř přestala doufat, začneš něco vyčítat? Hlas se jí zadrhne, zčásti vzteky a zčásti štěstím, že ho zase vidí a že je v pořádku. Proto se raději zhluboka nadechne a vydechne, aby se uklidnila. Když jí podá batoh a udělá několik kroků k němu a nahlédne do něj. No páni, to je nádhera... Vydechne a podívá se mu do očí. Charlie..ty jeden prokletý bastarde... Tvůj návrat jsem si představovala asi milionkrát, ale přiznám se, že nikdy nebyl takhle debilní... Vydechne a pokusí se o úsměv. To spíš já bych se měla ptát, jestli jsi úplně nezapoměl na jednu obyčejnou upírku... Zadívá se mu do očí, jakoby tam hledala nějakou známku toho, že její místo už obsadila nějaká...dračice:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 7:46 pm

zčervená takže takže to byla normální návštěva? Já myslel jsem že... Jestli tu byl nějaký chlap tak ho zabiju broukne a jde k ní. Obejme ji a přitiskne k sobě. Jak by mohla jakákoliv jiná být lepší než ty? Myslel jsem na tebe každou vteřinou a víš co, vrátil jsem se natrvalo. Teda jestli o to stojís Vampýrečko.
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 8:02 pm

Už se nadechuje ke kladné odpovědi, když se mu podívá do očí a zjistí, že mu nedokáže lhát. Noo...vlastně tak úplně normální návštěva to nebyla... Odvětí tiše a rozpačitě a trochu provinile se na něj podívá. Takže bych se měla zeptat spíš já tebe...jestli ještě o mě stojíš... Dívá se mu do očí a srdce jí buší strachem, že o něj přijde ve chvíli, kdy si už myslela, že všechno bude zase skvělé. Ruce má zlehka položené na jeho předloktích a s obavami čeká na jeho reakci. Zároveň je ale připravená se tvrdě hájit...

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti