Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 8:16 pm

chvíli se na ni nechápavě tlemi, pak mu ale začnou koutky povadat. Trochu od ní odstoupí, pěsti zatnute. Otočí se a jedním máchnutím paže rozflákne věci co stojí na krbu. Opře se o něj Jak bych ti mohl něco vyčítat. Nemůžeš za to že jsem kretén. Nechal jsem te tu a myslel si že na mě budeš čekat jako nějaká domácí slepice, ale to ty nejsi. Zlato já jsem se pro něco rozhodl už v rumunsku, ale týká se to hlavně tebe takže... Chci s tebou být, navždy koukne po ní jestli nemá třeba mrtvici nebo tak nějak
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 8:28 pm

Nějaký výbuch sice čeká, ale spíš vztek, výčitky, takže jí tohle opravdu hodně překvapí. Přistoupí k němu a jemně ho pohladí po zádech. Je mi to líto, vážně, ale...jak jsi řekl, byla to taková doba... Strašně jsi mi chyběl... Hlas se jí nepatrne zachvěje a nejraději by ho objala a už nikdy nepustila. Jeho další věta jí ale doslova zmrazí uprostřed pohybu. Já s tebou taky, ale...Navždy..jak to myslíš, navždy? Upřeně ho pozoruje a doufá, že tuhle její domněnku vyvrátí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 8:36 pm

Obejme ji a stáhne si ji na klín a sedí s ní mezi těmi střepy. jako navždy. Vím že po zkušenostech s Lestatem se asi bojiš nebo tak, ale vzít si te nemuzu takže tohle je vlastně jediná varianta jak můžeš být jen moje. Ale pochopím když nebudeš souhlasit. Stejně te miluji
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 9:36 pm

Přitulí se k němu, šťastná jako už dlouho ne. Lásko, tohle by sis měl opravdu hodně důkladně rozmyslet. Pro mě je sice už jen představa, že tě jednou ztratím, naprosto hrozná, ale to je velmi daleká budoucnost. Pohladí ho po tváři a napůl vážně a napůl v žertu ho poškádlí. A taky bys přišel o veškeré jídlo...žádné steaky, brambůrky, vůbec nic. Zablýskne jí v očích. A co by na to řekla tvoje rodina? Dávali by to za vinu mě, ať bys jim řekl cokoliv. Prohlásí s jistotou a pak si uvědomí ještě jednu věc z toho, co řekl.. A proč prosím tě myslíš, že si mě nemůžeš vzít? Pozvedne zvědavě obočí. No prostě...rozmysli si to...Neříkám definitivně ne, ale nakonec, tenhle krok můžem udělat kdykoliv. Usměje se na něj a okamžik ho bezeslova pozoruje. Ach do pekla, pořád tě tolik miluju... Zašeptá tiše do jeho rtů a pak ho konečně dlouze, pomalu a dráždivě políbí, což chtěla udělat od první chvíle, kdy ho znovu spatřila.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 10:12 pm

Mno já jsem myslel že když jsi upírka tak svatbám moc nefandíš pokrči rameny já No to jídlo bych musel asi i oplakat, představa že nebudu jíst steak je děsivá. zakření se tak jo jsem ochotny ještě počkat. Moje rodina je Bill. S matkou a otcem se nějak nebavíme. Jsou poněkud obstarožní co se týká tohoto světa. Ale to nebudem řešit. hluboce něžné ji políbel vrací a točí si na prst vlásky. Klekne si najednou Vampýrečko moje vezmeš si mě. Já vím že jsem nesnesitelný a tak ale miluji tě. Nade vše i nad život
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 10:57 pm

No moc nemusím ty církevní a to nejen proto, že mi tam z těch svatých předmětů trochu trnou zuby. Zašklebí se. Dobře a Billovi by nevadilo, kdyby jsi byl poněkud zubatý? Uculí se pobaveně. Ale dobře, jsem ráda, že jsi své "zasvěcení krví" odložil. Usměje se a políbí ho krátce na rty. Když si před ní najednou klekne, zůstane na něj překvapeně koukat. Jestli si tě...cože?! Vykulí oči, naprosto šokovaná a neschopná souvislé myšlenky. Já...já...Nevím. Zasměje se, je fakt těžce mimo. Totiž, neber to jako ne, protože to není, ne. Já jenom...ještě včera jsem byla smířená s tím, že tě už nikdy neuvidím a dneska jsi zpátky a ptáš se mě, jestli si tě vezmu. Náhle jí to přijde tak absurdní, že se rozesměje naplno, klekne si k němu a pevně ho obejme. Mě z tebe vážně trefí šlak, ty blázne jeden střelný. Rozpustile ho políbí, pak uchopí jeho tvář do dlaní a zadívá se mu do očí. Miluju tě víc, než kohokoliv jiného za celý svůj život, přesto bych si ráda na tu myšlenku nějaký čas zvykala. Neodolá a znovu ho krátce políbí. A ty by sis měl taky rozmyslet, jestli si chceš na krk přivázat takovou starou fúrii jako jsem já. Blýskne jí vesele v očích a koutky jí cuknou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob led 28, 2012 11:15 pm

Billovi to je jedno, hlavně že budu šťastný na tom mu záleží. hlásíte se rozesměje trnou ti z toho zuby, už jsi neskutečna. To bych si měl asi rozmyslet jestli chci kolik 800 let starou upírku? popíchne ji a oždíbne ji krček ale tak senilní nejsi. Uvědomuješ si, že te teď s tím budu otravovat každý den, dokud nepovíš ano. Lásko když jsme u toho, kdo byl ten tvuj známý? zeptá se jen tak mimochodem aby řeč nestála.
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 28, 2012 11:55 pm

Tss, náhodou tolik ještě ne. Ušklíbne se pobaveně. Na upíří poměry jsem vlastně ještě mladice. Zasměje se. No tak nějak s tím počítám, že to budu mít denně na talíři, ale na druhou stranu...aspoň uvěřím, že je to vážně pravda. Pohladí ho pohledem. Pořád mám trochu pocit, že se mi zdáš, já se probudím a zase budu sama.... Povzdechne si tiše a je vidět, že z toho má vážně trochu strach. Vlastně trochu víc. Ee...a není to jedno? Já myslím, že to není tak podstatná informace, ne? Navíc, já se tě taky neptám, kdo tě v tom Rumunsku utěšoval. Zamrká na něj nevinně řasama.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned led 29, 2012 12:18 am

jo Vampýrečko, budeš to mít těžký. Já se totiž už vážně nikam nechystám a ani nikam nepůjdu. Budu tak otravný že rekneš ano jen pro to, aby ses mě zbavila. Lásko. řekne poněkud šokován víš já jsem nikoho neměl pokrči rameny ver tomu nebo ne, ale je to tak
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned led 29, 2012 1:06 am

To ale opravdu moc, moc, moc ráda slyším. Zašeptá a s každým "moc" se o kousek přiblíží k jeho rtům. A když jí pak oznámí, že za celou dobu, nikoho neměl, na okamžik se nevěřícně odtáhne, ale pak jí rty zvlní vyzývavý úsměv a znovu se nakloní těsně k jeho rtům. Téměř se mi tomu nechce věřit, ale na druhou stranu... Provokativně se klínem otře o jeho klín. ...jsou tu i jisté...důkazy. Zlehka ho kousne do rtu. Každopádně, připadám si teď jak největší mrcha a slaboch... Povzdechne si.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti