Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 7:28 pm

(mi to povídej)

A ani jsi neměl jeden jediný důvod zakření se vždycky mě pořádně usadila, když jsem začal něco, no to je jedno, vidíš to a pak přijde nějaký Viktor a je hotovo zakousne se do masa a trochu mu vrže mezi zubama jak je rare Znám Syrianu už od školy, byla můj sen usměje se ale nikdy mi nedala šanci, má mě ráda, to vím, ale spíš jako bratra kterého neměla asi už mu to kecá, tak radši zmlkne a vychutnává si jídlo, které zapíjí absinthem
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 7:34 pm

Já vím, že jsem neměl důvod, však mi to vždycky pěkně vytmavila, když na to narazil. Ušklíbne se a se zájmem ho poslouchá. A uvědomí si, že Syr vlastně skoro neznal a je mu to fakt líto. Taky si vezme kousek masa a uznale pokýve hlavou. No kuchtit ti Rebečiny skřítci nebo co to je, vážně umí. Usměje se.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 9:49 pm

po puse mu teče šťáva z masa, když se kření to umí, v tomto bodě má naše hostitelka opět za jedna uculí se takže jídlo a pití, obstarat umí i když ho sama nepotřebuje. Když dojí napije se a podívá se na něho Jak dlouho se zdržíš? totiž nechci ti kazit nějaké plány dodá rychle aby to nepochopil jako že ho vyhazuje, svým způsobem si s ním nějak rozumí, no
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 10:48 pm

To je fakt. I když spíš bych řekl, že má důkladně vycepovaný sluhy. Ušklíbne se. Čemuž se teda moc nedivím. No já osobně žádný plány nemám, co ty? Koukne na něj.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 10:55 pm

Jo, nejspíš máš pravdu kření se a začne se zvedat ze země a leze na pohovku, kde si zapálí já v plánu nemám nic, jelikož dámy asi spí po rozlučce se svobodou, tak neočekávám ani jednu z nich, takže co podniknem, vlku? podívá se na něho a v očích mu planou divoké ohýnky
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 11:10 pm

Hmm..co takhle na lov? Zalesknou se mu očí. Umíš střílet?
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 11:15 pm

Lov no proč ne uculí se čistě náhodou umím ušklíbne se akorát dej mi minutu vratkým krokem vstane otevře dveře z patra, rozběhne se, přeskočí zábradlí a skočí šipku do toho nechutně ledového jezera u kterého chata stojí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 11:23 pm

Pozvedne obočí a čeká co udělá a když skočí do jezera, rozesměje se. Ty jsi vážně cvok. Zhodnotí ho upřímně. Tak jdem pro zbraně. Přejde k jedné ze skříní a otevře ji. Objeví se slušná sbírka všech možných zbraní, od plně automatických, přes pušky až po kulomety. Pozvedne obočí. No Becca je taky trochu cvok. Utrousí suše a vybere si dalekonosnou pušku, která by se hodila spíš pro nájemného vraha.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 11:31 pm

vrátí se do pokoje naprosto střízlíví a díky své hůlce také uplně suchý není na škodu být trochu cvok usměje se No teda jenom pozvedne obočí a pochvalným pohledem přejede Rebečinu sbírku zbraní to je pěkný přemýšlí, kterou si vybrat a nakonec sáhne pro pušku vhodnou tak pro sniperi, ale když toho tolik vypil a ještě si vezme jednu černou berettu, čistě pro případ, že by bylo něco moc blízko
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 11:59 pm

Pochvalně okoukne jeho výběr. No, pěkný. Tak můžem jít. Vyjdou ven a vydají se do lesa.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti