Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 10, 2010 12:02 am

jenom se zazubí, popadne svou koženou bundu a už jsou venku
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » stř bře 10, 2010 3:37 pm

Začnou se prodírat hustým lesem a docela slušnýma závějema, až po chvíli v hustém lese zahlédne velkého sobího samce. Přikrčí se a tiše namíří. Chceš první ránu? Sykne tiše na Charlieho.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 10, 2010 4:22 pm

sem tam zapadne do závěje, přece jenom měl popito, ale plíží se tiše jako myš, pak taky uvidí toho krásného samce a přikrčí se a zabere střeleckou pozici a kývne Gabrielovi. Zatají dech a zamíří, pak vypálí na komoru a sobí světla pomalu pohasnou dobrá rána pochválí se
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 12:06 am

Hmm, skvělé. Rebecca bude mít novou kožešinu před krbem. Nebo třeba na kabát? Zhodnotí kořist a jde k mrtvému sobovi. A nebo si ji možná klidně nech, nakonec složil jsi ho ty.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 12:13 am

spustí ruku s puškou a jde Gabrielovi po boku klidně ho naší krásné hostitelce věnuji, jako na revanš za to, že mě tu nechává bydlet. Nechal jsi mi ránu podívá se na něho Díky
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 12:59 am

Dobrej nápad. Kývne uznale pak mu něco dojde. Moment, nevzala si od tebe prachy za nájem, že? Blýskne mu pobaveně v očích. Docela ti závidím, kámo. Usměje se tak "mezi námi chlapci":P Nemáš za co. Kdyby ho nesložila první rána, složil bych ho já. Pokrčí rameny, jakoby na tom nic nebylo. Ovšem kdyby ho nesložilo tohle dělo, pak už nevím. Ušklíbne se a kývne k té vražednosti, kterou střílel.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 1:06 am

No nevzala, nebo od tebe si prachy bere? Když jsem se o tom zmínil tak mi řekla, že to nepřipadá v úvahu pokrčí jen tak rameny závídíš? pobaveně se ušklíbne no to víš, někde jsem musel hledat útěchu blísknou mu očka a myslím, že chlap jako ty nebude dlouho sám když už vedou ty chlapské řeči:) Hračka je to pěkná to jo, ale vsadím se, že jsi toho soba mohl složit desetkrát rychleji než já
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 1:36 pm

Taky ne, ale mě byla dlužná jednu malou službičku. Ušklíbne se tajemně. Útěchu, no to chápu. Vědoucně mu blýskne v očích. No to nevím, jestli nebudu dlouho sám. Ušklíbne se skepticky. To jsem sice mohl, ale věděl jsem, že nemineš. Pokrčí rameny jako by to bylo jasný. Tak měli by jsme to nějak dotáhnout na Tähti a předat skřítkům, aby to zpracovaly, ne? Aby byla předložka před krbem před tím, než zajde Becca na kontrolu. Blýskne mu v očích.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 1:52 pm

/odpoledne dne po rozlučce/
+když nenašla Charlieho na Altamiranu Hall, kde se moc nezdržovala z jistých důvodů přemístila se sem, ujistila se u skřítka, že je správně+
Charlie???
+žádná odpověď, tak si sedne ke stolku a vidí tam ten bordel a hned jí to hlavou začne šrotovat, koho že to má Charlie na návštěvě, vstane a stoupne si k proskleným dveřím a dívá se ven+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 1:56 pm

Jop, to bysme měli skloní se a chytne do rukou přední nohy soba a pevně je stiskne, počká, až ho Gabriel vezne za zadní a jdou pomalu k chatě Možná bys mohl zase přijít, vlku. Nějak se mi s tebou dobře pije, když pomineme věci kolem a navíc, příští úlovek musí být tvůj.
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti