Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 2:10 pm

Společnými silami deportujou soba k chatě, kde ho skřítci šoupnou do kuchyně a odborně zpracujou. Až bude kůže vyčiněná, mají nakázáno položit ji před krb. To se tam bude hajat:))

Beru tě za slovo. Ušklíbne se pobaveně a vejdou do chaty.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 2:13 pm

si piš +se smíchem jde do pokoje a zničehonic se zastaví ve dveřích až do něj Gabriel narazí a dívá se oknu na Syrianu a smích ho rázem přejde+ Ahoj
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 2:17 pm

Co se kurva dě...Začne nadávat a obejde Charlieho. Když uvidí Syr, zarazí se v půli slova a beze slova se na ni dívá, ale svýma temně hnědýma očima ji doslova propaluje.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 2:20 pm

+když uslyší smích otočí se ke dveřím a uvidí Charlieho+ Ahoj +odpoví mu a pak zaslechne druhý, velmi velmi známý hlas a srdce jí skočí až do krku jak se rychle roztluče a jenom zírá z jednoho na druhého, zase tam a zase zpátky a nechápe. Musí se chytnout parapetu aby ji nezradily nohy jaké to je pro ni překvápko. Zůstane očima viset na Gabrielovi a po nějaké době, dost dlouhé době najde hlas+ Gabrieli +kníkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 2:29 pm

No...vítej Syr. Měla by sis sednout, kdyby se něco stalo tobě, nebo nedej bože budoucím dědicům, tvůj nastávající by nejspíš na mě uspořádal hon. Utrousí docela dost studeně a sedne si do křesla, zapálí si a do ruky si vezme sklenku absinthu. Pořád ji pozoruje a pomyslí si, že jí to sluší víc, než kdy dřív.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 2:32 pm

+má na tváři dost nepěkný výraz, který kupodivu směřuje na Syrianu+ Co tu děláš? +uhodí na ni otázku+ teda vím co tu děláš, ale co tu děláš tak brzo? A sedni si, vypadáš jako bys sebou měla každou chvíli švihnout +usadí se do druhého křesla a tak jako Gabriel si zapálí+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 2:36 pm

+z Charlieho postoje je dost hodně zmatená a neví na kterého z nich se dívat dřív. Co se to tu do pekla děje? říká si v duchu a sveze se na pohovku naproti nim+ Omlouvám se, že vám tak ruším váš klučičí mejdan +ucedí, no když můžou být oni jízlivý může být i ona. Podívá se na Gabriela a z jeho slov ji píchne tam někde jak je srdce+ Vidím že zprávy se šíří rychle +zamračí se+ to bych nikdy nedovolila a ty to víš +špitne po tichu a zrovna ted proklíná, že se nemůže napít, tak si jen roztřesenou rukou zapálí cigaretu a zase se podívá na Charlieho+
Chtěla jsem ti říct +střelí pohledem po Gabrielovi+ jisté věci
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 2:41 pm

Zamračí se na cigaretu v její ruce. Ty pořád kouříš? Ale co je mi vlasntě po tom, že? Upřímně pochybuju, že by si v tom nechal zabránit. Ale možné je všechno, já to posuzuju podle toho, co bych udělal já... Odmlčí se a přivře oči. No jen povídej, pochybuju, že Charliemu řekneš něco, co ještě nevím.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 2:45 pm

+Gabrielova otázka ji zaskočí+ no nebezpečnější by bylo přestat naráz +sama nechápe proč mu to vlastně říká+ Možná by to udělal, a možná by věděl, že by mě to zničilo +pronese tiše. Neví proč ale cítí se strašně ublíženě a někde vzadu ji pálí očka, tak se radši otočí na Charlieho nepřátelský pohled+
Chtěla jsem tě požád, zda bys mne odvedl k oltáři? +ta otázka práskne tichem jako výstřel+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 2:48 pm

+začne se smát, protože mu to všechno přijde tak absurdní+ to snad není možný, pošleš mi dopis abych přijel, pak tě vidím v upířím klubu v náruči nějakého zubatce a potom všem si sem nakráčíš a žádáš mě o tohle +zartí nevěřícně hlavou+ já ti prostě nevím, když jsem ti nestál ani za to abys mi oznámila, že Nicci bude mít dalšího sourozence
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti