Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 2:59 pm

+vylítne jako namydlená střela a najednou stojí na nohou, asi hormony nebo co a oči ji pálí čím dál tím víc+ Byla to rozlučka se svobodou +začne se obhajovat+ a nemůžu za to, že nějaká zasraná mucha vyslepičí všechno dřív, než to sama stihnu komukoliv říct! Nebudu tě obtěžovat, když ti to vadí +přejde zase k oknu, protože se od nich musí otočit, aby si nenápadně utřela slzu z tváře+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 3:03 pm

Udiveně zvedne obočí nad tím výbuchem a naprosto automaticky se zvedne a jde za ní. Než ji ale stačí obejmout dojde, že mu už nepatří, sevře ruce v pěst a o dva kroky ustoupí. Ohlédne se na Charlieho a pomalu zavrtí hlavou, naznačujíc tak "je těhotná, vole". Jsi v pořádku? Ozve se tiše a tak nějak neví, co má dělat.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 3:10 pm

+stojí tam a dívá se někam do prázdna venku. Přemýšlí co se to stalo že Charlie, bratr kterého neměla je takový. Když zaslechne Gabrielův tichý hlas jenom přikývne hlavou. Cítí že je blízko a má z toho pohled ještě smutnější+ Nechtěla sem, aby ses to dozvěděl takhle, Gabrieli. +otočí se k nim+ Tak já asi půjdu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 3:13 pm

Nad slovem rozlučka se svobodou si jenom znechuceně odfrkne, ale taky je překvapený jak vylítla. Když vidí Gabriela jak kde k ní je vskutku udivený a když se na něj podívá tak jenom protočí oči, ale uzná, že to možná trochu přehnal. Syr, sedni si +řekne jí když chce odejít+ prosím +hlas už má poněkud přátelštější+ nediv se, takové šoky co mi děláš už roky by nesnesl ani svatej
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » čtv bře 11, 2010 3:20 pm

Na tom už nezáleží. Odvětí tiše. On ani náš rozchod nebyl úplně běžný. Oči mu při té vzpomínce trochu ztvrdnou, ale rychle je to pryč. A neboj, on se zas uklidní, je jen uražený. Pousměje se. Ne, ty zůstaň, máte si toho ještě hodně co říct. Půjdu já. Otočí se na Charlieho. Tak dík za pozvání, zas se někdy zastavím. Přejde k němu a zadívá se mu do očí. A buď na ní hodnej, nebo si mě nepřej. Že už s ní nechodím, neznamená, že je mi lhostejná. Jasný? Hlas má přátelský, ale oči tvrdé jako kámen, myslí vážně každé slovo. Zvedne se a zamíří k východu. Tak buďte na sebe hodné, děti. Pousměje se a podívá se naposledy na Syr. A ty buď hlavně šťastná. Trochu smutně se pousměje a vyjde ven najít nějakého skřítka. Když ho objeví, nechá se od něj přemístit na Altamirano Hall.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 3:24 pm

To nebyl +kníkne a pusměje se na něho+ dávej na sebe pozor, prosím +řekne tiše a dívá se mu do očí a pak jak odchází. Když zmizí sedne si do křesla a zadumaně se dívá na Charlieho, tak nějak neví co říct+ Máš nového kamaráda? +zeptá se nakonec, aby prolomila ticho+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 3:30 pm

zakření se na Gabriela jasně zastav, Absinthu je dost pak se mu zahledí do očí a uvidí v nich trochu vlčí žluti, ale pohled mu pevně opětuje copak jde na ni nebýt hodný řekne trochu dotčeně buď v klidu, já jsem ten poslední, kdo by jí ublížil. jakmile odejde otočí se na Syr a pohled mu trochu zjihne no No jo, nějak jsme si s vlkoušem padli do noty pokrčí rameny takže ty se budeš vdávat zadívá se na ni vážně, ale pak se zakření a roztáhne náruč
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 3:35 pm

Ano budu +odpoví mu vážně, ale když uvidí ten jeho známý úsměv opadne z ní to napětí, které jí dřímalo na ramenou jako velké těžké závaží a přejde k němu a obejme ho+ Charlie uděláš to pro mě? Nikoho jiného tak blízkého nemám +řekne mu do ramena+ Máš kde bydlet? a půjdeš se mnou na Tvrz? Viktor tě chce poznat +chrlí na něj otázky jako smršť+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 3:42 pm

sevře ji v náručí pevně No podle toho, až jak se mi tvůj nový chlap bude zamlouvat. Přece jenom tě nedám jen tak každému. zasměje se nad tím přívalem otázek a jednu po druhé jí zodpoví Becca mě tu nechá jak dlouho budu chtít, je tu krásně, takže ano, bydlet mám kde. Na Tvrz s tebou půjdu, ale až se trochu dáš dohromady, jak řekl Gabriel, nebudu riskovat hněv tvého nastávajícího. Mimochodem Gabriel je fajn chlap řekne to jako by to bylo naprosto normální a oni byli kámoši odjakživa
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 11, 2010 3:55 pm

Jsem ráda, že aspoň Becs se nezměnila +řekne tiše jen tak do éteru+ neboj, Viktor je skvělý, budete si rozumnět. No jo, vždyť už jsem klidná +uculí se a sedne si vedle něho+ Půjdeme? +zakření se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti