Vzadu

Moderátor: Wenai Lafayette

Re: Vzadu

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 9:04 pm

+přímo osudové mu klesne do náruče+ Líbejte mne Marie, líbejte mne s vášní s jakou jste ješte nikoho nelíbal. +vydechne, obtočí mu ruce kolem krku a polibi ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 9:11 pm

Locke: Velice rád +tiskne se k jejím rtům a jazykem proklouzne do jejích úst. Chutná ji, prozkoumává každičký jejich kout, mezi rty nasaje její ret a jemně ho zkousne, pak ho opečuje svými rty, polibek prohloubí a drží si ji za krk u sebe
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 10:21 pm

+začne se k němu zvedat a neustále opetuje jeho polibky, pak si mu sedne přes klín kolena z každé strany a skalní se k .emu v polibku+ gentleman bastard. +zašeptá a zase se sklonila k jeho rtum, při tom mu rozepře vestu i košili+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 2:24 am

+rukama ji bloudí po stehnech až nakonec v dlaních sevře pevný zadek.+ hm to jsem já. +přizná a zase ji začne libat, přitom ji rozšněruje halenu a odhalí bledou kůži ke které přivoní+ ach tahle vůně mě budila že snu
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 2:43 am

Jistě že ty, ne.i slušně si plést jména svých milenců. +zavrni mu do kůže a jemné ho kousne, pak víc+ jaký sny se ti zdály? Poveze mi o tom. +prikaze mu zatím co mu prsty klouže po hrudi k lemuje kalhot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 4:45 am

+spokojeně zavrčí a prstama ji prohrábne to vrabci hnízdo+ zdálo se mi +zadíva se ji do oči+ že se spolu milujeme na vrcholku krkavčího hnízda uprostřed zahrady z růžového skla eldrenú, které zalévá pasvětlo, a celý Camorr nám ležel u nohou +přitáhne si ji k polibku.+ a tobě?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 5:37 am

+když se jí zeptá, tak trochu zčervená+ Mě... +snaží se něco vymyslet+ mě se zdálo, že jsi kradl pohádkový bohatství z nějaké jeskyně a tam pod vodou žila strašná příšera a ta tě chytla a spoutala. A chtěla tě sežrat. +klapne mu před obličejem zuby, a je spokojená, jak si to pěkně vymyslela a je zvědavá, jestli ozná že lže a doufá, že ne. prsty jí běhají po jeho hrudi a bocích a zádech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 6:27 am

+S našpicovanýma ušima ji poslouchá, a i když je zaměstnán rty někde jinde sleduje každý její mik. Nakonec se zakření+ Lhář! +řekne tím jejich parchantským stylem+ víš kotě, přelhat lháře je děsně těžký, ale bylo by to hezký, nejspíš by mě to i sežralo +Hněte jí zadek, přespokojeně pod ní leží a druhou rukou se jí vkrade pod halenu, kde se dlaní plazí po kůži k ňadrům+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 11:53 am

+chvilku na něj jen tak kouká+ Aha... +pak kývne, šťastná, že nechce vědět, co se jí zdálo, nebo možná taky nešťastná a skloní se k jeho krku a párkrát ho políbí a pak si vezme jeho ústa+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 12:01 pm

+Posadí se, stále ji líbá a přitom jí vyhrnuje halenu. Pak ho něco napadne, odtrhné své rty od jejích a vklouzne hlavou pod halenu. V ruce sevře ňadro a palcem přejede přes bradavku, zatím co druhou škádlí svým jazykem, jemně do ní kouše dokud není tvrdá a citlivá+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Antikvariát ztracených příběhů