Vzadu

Moderátor: Wenai Lafayette

Re: Vzadu

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 12:27 pm

+snaží se se uvolnit, ale nějak jí to nejde, pohladí ho po ramenou a skousne si ret a zakloní hlavu a rozjede své dokonalé umění předstírání v posteli, tiše zasténá a rukou mu sjede do rozkroku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 12:37 pm

+Hladí ji po zádech a stále se pod halenou věnuje jejím ňadrům. V kalhotách mu to tvrdne a přes obrovské sebezapření si Locke povzdychne a položí hlavu na její hruď.+ Jestli se hned nepřemístíme zpět, pravděpodobně už se tam dnes nevrátím +zamumle jí do kůže+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 12:42 pm

+nadzvedne halenu, aby na něj viděla a nechápavě se na něj zadívá+ Cože? Proč ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 12:50 pm

Protože tě tu budu galantně dobývat +dá jí letmý polibek na mezeru mezi ňadry+ a protože mi to bude trvat děsně dlouho. +pokýve smutně hlavou+ můj mozek mě nechce nechat dělat co chci, pořád musí myslet +ušklíbne se, protože je mu jasné, že když se brzy na tvrzi neobjeví, Phillipa rozjede celostátní pátrání+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 12:57 pm

+jak řekne to o tom mozku, tak se zamračí a přetře si čelo rukou+ Jo, jo to znám. +svalí se vedle něj+ Asi... asi bude lepší, když už půjdem. +začne se upravovat, dopije whisky ze své skleničky a vstane, otočí se k němu zády a zastrkává si košili do kalhot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 1:57 pm

+Vstane, tak nějak se upraví+ Gerryne +přitáhne si ji k sobě+ vlastně... +začne s nepřirozeným úšklebem v tváři+ vlastně jsem se tě ani nezeptal jestli chceš abych ti pomohl.... jestli mě tu chceš +nemyslí zrovna v antiku, ale celkově+ kdyby ne... +odmlčí se a dívá se jí do očí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 2:33 pm

+otočí se k němu a skousne si spodní ret+ Tam na lodi ... jsi mě vážně dostal. Ale pak se toho stalo moc a já jsem neměla ještě ani čas to vstřebat. Pak jsem se vrátila a najednou se tu objeví nějakej chlap, co si mě chce vzít a spikne se kvůli tomu s mou ségrou. +zavře oči a přejede si dlaní obličej a vypadá krajně zoufale+ Je toho moc, Locke. Ale jak to tak vypsá, tak ty jsi jediný, kdo mi teď může pomoct. S tou záležitostí týkající se bílých šatů a družiček.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 2:39 pm

+Nejraději by ji objal a zase zlíbal její rty, tak ji jen stiskne ruku+ Pomůžu ti rád a no... +odmlčí se+ nechám tě to všechno vstřebat jo? hele, v pohodě, polezu ti na nervy co nejmíň a když se mě budeš chtět zbavit, prostě to řekni jasný? +koukne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 03, 2012 2:53 pm

+opětuje jeho stisk+ Proč ... +koukbe na něj a vážně ji to zajímá+ Proč jsi sem přijel? A proč jsi se - u všech bohů - spiknul s Phillipou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv kvě 03, 2012 2:56 pm

+Zamračí se+ ale vždyť to už jsem ti přece řekl, proč jsem sem přijel +prohrábne si kštici+ já se s ní nespikl +hájí se+ jen jsem využil příležitost +podívá se na ni+ copak bys byla raděi kdyby tě prodala za nějakého páprdu?
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Antikvariát ztracených příběhů