Vzadu

Moderátor: Wenai Lafayette

Re: Vzadu

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 2:39 pm

Vy jste oba šílení! +vstane trochu našvaně a přechází tam po pokoji+ Kdo to pak bude všechno poslouchat? Zase já! +mimoděk vezme do ruky jednu knihu, shodou náhod oblíbeného havrana od poea+ můžete se pak zdejchnout na Swanlinbar +otočí se k nim+ ale běda jestli mi ho zdemolujete! +založí si ruce na prsou.+ Jeane +otočí se k němu po chvíli, protože se jí zdá, že se s ní nějak nebaví+ pamatuješ na to učení? +zeptá se ho pomalu+ platí to ještě?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 2:40 pm

Ne, my jsme Páni Pancharti +zubí se a s leskem v očích hledí na Wenai+ už se nemůžu dočkat. Kdy s tím začneš? +položí jí nenápadka ruku na koleno a jemně ho stisne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » stř kvě 02, 2012 2:43 pm

Hm? +koukne na ni+ Pamatuju, ale... to se chceš učit takhle? To asi nebude nejlepší. Měla by sis vzít kalhoty. +vypadá to, spíš, že by si přál, aby si je nebrala+ A boty. +položí knihu i skleničku na stolek a vstane+ Můžem začít kdy chceš. +usměje se na ni+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 2:49 pm

+zazubí se na něj+ Hned, jak půjde moje drazemilovaná sestra spát. +mrkne na něj a stiskne mu ruku, co má na jeho kolenu+ A musíš se mi dvořit! Dělat bláznivé věci, nosit mi kytky, recitovat poezii... no nebo to radši ne. +snaží se potlačit úsměv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 2:54 pm

+Uculí se na něj+ jasně že ne. +podívá se na ty dva a zavrtí hlavou+ když by ti nevadila má maličkost jako přemistovadlo, jsem ti k dispozici, hodím tě na tvrz a můžem začít. Jeslti tedy no.. chceš +nabídne mu ruku+ a vy dva se namlouvejte, ale v mezích!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 2:56 pm

až tak pozdě? +protočí pohoršlivě oči+ jo, já ti budu nadbíhat. To se neboj. Hej +štouchne ji do žeber při té recitaci+ od toho je tu někdo jinej +koukne na Jeana, protočí oči a zase se věnuje Wenai+ a ty se budeš ke mě furt chovat jak semetrika +culí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 3:00 pm

+koukne na Syr a na Jeana+ No, já jsem myslela, že jsme tu proto, aby jsme probrali náš plán k dokonalosti a tak vůbec. +z pohlednů na ty dva jí je jasný, že nic takovýho asi děat nebudou+ No tak jo. +povzdechne si+ Ale nechoďte na tvrz, radši běžte jinam, straší tam ségra.
+koukne na Lockeho+ Třeba ne, třeba mě neuvěřitelně okouzlíš svojí galantností. +okouzleně si položí ruku hřbetem na čelo a okouzleně se mu zády položí do klína+ Pak ti podlehnu. +hraje tak trochu divadlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » stř kvě 02, 2012 3:04 pm

+koukne na ni jen trošičku útrpně+ To zas bude ta šílená věc? +nakonec ji přece jenom chytne za ruku+ No tak dobře. Měli by jsme začít co nejdřív, bojovat dýkama je níročný. Pamatuješ si ještě, co jsem tě už naučil?
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 7:40 pm

+Překvapeně se podívá na Wenai+ k dokonalosti ho přece můžete přivést jen vy dva. To na vás budou záviset všechny hlavní tahy, my jsme jen vedlejší loutky. +uculí se a obrátí pozornost zpět k Jeanovi+ Neboj se, já jsem něžnější než madmoiselle Lafayette. Jo, budem na Swanu +řekne ještě Wenai, aby věděli kde si Jeana vyzvednout+ Jasně že si to pamatuju +Jemně ho chytne za ruku, trochu ho k sobě přivine a přemístí je na Swanlinbar+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 7:58 pm

My to nějak zvládnem ale ty, +ukáže prstem na Jeana+ pamatuj na tři haranty a žárlivýho manžela! +varuje kámoše a pak zachytává Wenai, klátící se mu na klín. Objímá ji pažemi a rukou jí jako dělá větřák+ Jsem vtělení galantnosti +když ti dva zmizí něžně ji políbí na rty+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Antikvariát ztracených příběhů