Obchůdek

Vstup neplnoletým, nesvéprávným a chudým zakázán!

Moderátoři: Beatrix, Mgala

Re: Obchůdek

Příspěvekod Mgala » pon říj 05, 2009 2:13 pm

+pokrčí ramenama+ Vaše věc...já to pak řešit muset nebudu. To mám ve smlouvě. - Ořezávátko? +musí se uculit+ řekněme, že jsem přišla jak na to...+zdlábne bonbonek+

+na to o šéfce rači mlčí+ Víte...+zadívá se na ni+ já jí opravdu nebudu MUSET nic říkat. +prokřupe si krk a nenápadně kývne k plyšákovi v rohu místnosti, kterej má takový lehce podezřelý očka+ Jen abyste byla v obraze... Jinak je samozřejmě prodej naprosto diskrétní. +ujistí ju, že to nebude vykládat cizím lidem na potkání+ Ještě něco? +zabalí jí to tak aby nebylo poznat co to je, do černé igelitky+ Máme tu třeba "živou vodu" na odličování...jedna paní po tom oslepla...ale podezřívám ji, že si do toho přilila trochu acetonu...mně funguje skvěle.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Tirage » pon říj 05, 2009 7:58 pm

haha, oslepla, jo? no, já se moc nelíčím. nebaví mě to a ani to moc neumím - většinou se jdu hned umejt a vypadá to líp.

a nenápadně se sune k plyšovému leguánovi v rohu
abych byla v obraze... hmm...

a sáhne na něj, elektrický výboj - zasrší jiskry a vypadnou pojistky, něco se pálí a instalace elektrichých kamer se skratuje a začne hořet

a takhle to jí mám s technikou - někdy i když nechci...
slyší ještě Mgala. fatima zaječí v kabince, když zhasne světlo, ale rychle se uklidní. po rozsvícení chtrného osvětlení podniku Mgala zjistí, že Tirage s prádlem, drahokymky zelenými a lahvičkou zmizela, ale nechala na pultě prachy - jedna hromádka bankovek za zboží, hromádka s vizitkou na bezpečnostní systémy a hromádka s tuzérem a vizitkou kanceláře D&E. fatima a Mgala uhasí malé ohníčky a taky funguje požární bezpečnostní "sprcha" systém
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » úte říj 06, 2009 12:09 am

Mgala: doprdele já se na to tady můžu....+zmoklá jako slípka to tam vytírá+ na tohle ať si najmou nějakou uklizečku. nate. +dá fatimě lízátko jedovatě zelený, sedne si na gauč a volá to šéfové+

Bea: +řve do telefonu tak, že je to slyšet metr od Mgaly+ Co-že?! Já ji zabiju! Ta hoka je pohroma! Strhnu jí to z platu! Ona to zaplatila?! Ts! Fajn, někoho tam pošlu na úklid...+típneto a naštvaně si mrmle+ ještěže se mi to přenáší sem...+a na mýtince si to najde v počítači a přehrává si poslední scééény, jinak by o ně možná ani nezavadila...+ jo tak takhle...+ušklíbne se+ no proč ne...+mváne nad tím rukou+

Mgala na Fatimu:tak co, vezmete si nějaký to prádlo? máte to rovnou i s předpírkou...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » úte říj 06, 2009 7:18 pm

pffff, bonzačka :evil:
Mgala: no, tohle už znám, ... Tirage...
jo vezmu si tyhle dvě soupravy - a tohle je co? jako že jem pěkně řvala ÁÁÁÁÁ, jako u doktora? kouká na lízátko a pak na Mgalu, které se roztejká makeup - zajímavá podívaná. fatima je na tom o trochu líp, je jenom vykoupaná a teče jí jenom trochu řasenka

na Bein řev po telefonu, slyší s přehledem každé slovo no jestli se Tirage fakt povede někomu zabít, to se půjdu podívat. ne že by to už nezkoušeli, a my nakonec taky, když má tyhle svoje nápady,... ale nejde to. má moc tuhej kořínek... hehe, ta řve skoro jako Eternity - ta ale střídá sipsovnou mluvu s otřesnými nadávkami - dokáže jich i dvanáct různejch za sebou - jsme jí to tuhle počítaly, s Tir, ale ještě víc ji to rozpumprdlikovalo...
a jde pomoct s vytíráním a urovnáním prádla a krámku, apa se asi sušej a dají si kafe, fatima prostou kávu bez přídavků :)
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte říj 06, 2009 8:56 pm

Mgala: +upraví si brejle+ Beatrix je jenom taková prskavka...+mávne rukou, že to bude v pohodě+ ale občas i kouše...a to pak stojí za to, ale dost málo. +strčí si lízátko do pusy+ nevím kde ste si hrála na doktory...ale tady je to na lepší náladu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » čtv říj 08, 2009 2:50 pm

dík, no já jsem se pobavila už dost. lízátko strčí do kabelky - asi ho zkusí na někom jiném, protože tyhle dobroty - je na ně opatrná
vlastně se jí nedívím, že není nadšená. kdo by na jejím místě byl? nebo na vašem?
dodělá, co má v ruce. dopije kafe a vezme si nákup, zaplatí
tak se mějte - asi ani nebudu říkat nashledanou, aby to nevypadalo, že vám vyhrožuju... a odejde do kanclu
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát říj 09, 2009 12:00 am

Mgala: to je fakt...+vezme peníze a dá jí vizitku s adresou online katalogu+ ale jen přiďte, stejně tu chcípla kočka...+zapálí si další cigaretu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát říj 09, 2009 4:01 pm

tak diky, zastavím se. kočka? to asi sežrala ty vaše krystaly, ne? nebohý zvíře pokusný - si taky tak někdy připadám... ještě se otočí ve dveřích
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Personál » ned říj 11, 2009 1:59 am

Mgala: po těch by jí bylo hej...+broukne+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte říj 13, 2009 10:42 am

+vejde dovnitř a nejdřív si začne prohlížet vystavené zboží, po chvilce přistoupí k pultu a čeká na obsluhu, nechá si radši poradit od odborníků+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na DROGerie