Obchůdek

Vstup neplnoletým, nesvéprávným a chudým zakázán!

Moderátoři: Beatrix, Mgala

Re: Obchůdek

Příspěvekod Personál » ned lis 01, 2009 6:43 pm

Obrázek
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mgala » ned lis 01, 2009 6:49 pm

+drhne potmě vokna, aby ju u toho náhodou nikdo neviděl a musela si dát dvojitou dávku, aby ten přechod na vánoční atmosféru vůbec ustála+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » úte lis 10, 2009 8:43 pm

když se přemístí od Mýtinky na příčnou, padne jí oko na malý obchůdek a zamíří dovnitř. okukuje zboží a nasává podivnou vůni a rozhlíží se po obsluze
dobrý den... mžourá, jak si zvyká na šero.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte lis 17, 2009 11:54 am

(žiši sorry...s tu vystála už důlek)

+Mgala přilítne zezadu+ tadýýý! +a má trochu zaprášenej xicht od zelenýho prášku, tak posmrkne a otírá si to+ Budete si přát? +uculí se zeleně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » pát lis 20, 2009 5:57 pm

(dobrý, já nestojím, já se válím. viz avatar :) )

M: jste nějaká zelená... je vám dobře? starostlivě
no, já vlastně tak trochu scháním madam Beatrix. ale když už jsem tady - co máte dobrého do pití? na mýtince jsem zahlédla nějaké modré a zelené pozorněji se na ni zahledí drinky.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » sob lis 21, 2009 2:07 pm

Mgala: +usmívá se+ jistě, že je mi dobře. víc než to. drinky? ale jistě, modré jsou tady z blaues wunderu a zelené? hmm, to by mohlo být tadyhle grünnbaum. jinak je ještě populární grünnblizt (drahokamy), ale ty se cumlají, nerozpouští ve vodě. i když možný to taky je...

Beatrix: +akorát dovezla nějakou zásilku a vyjde zezadu jak slyší, že ju shánijou+ Je tu po mně poptávka? +pohrává si s balíčkem čehosi+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » pon lis 23, 2009 1:57 pm

M: no - tak já myslí, že byste mi měla zabalit nějaký zkušební vzorek od všech těch kamínků... modré i zelené, do vody i cucací... vy si poradíte, máte zkušenosti, že?

Bea: odtáhne ji kousek stranou a tiše řekne poslala jsem vám zprávy, které vás zajímaly. a teď jsem chvilku z Ameriky tady. máte zájem pokračovat ve sledování té osoby, nebo vám mám předat složku a uzavřeme to? nijak zvlášť se to od posledních informací nezměnilo. spíš tak jako víc vyvinulo tím směrem...
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 23, 2009 3:29 pm

Mgala: to víte, že mááám. +uculí se a balí jí tam něco a nějaký vzorečky i zadara+

Beatrix: jo...no...+povzdychne si trochu smutně a zavrtí hlavou+ ne...asi v tom nemá cenu pokračovat..ani..s tou druhou záležitostí. ono..je to v podstatě jedno. +chabě se pousměje+ Dejte mi co ještě máte a já vám na účet pošlu co jsem dlužná.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte lis 24, 2009 5:33 pm

+vejde dovnitř+
dobrej...

ahoj.. +kývne na ty co tam jsou a hned se chopí katalogu+ chci zase ty zelený drahokámky... tady ty skvělý modrý a... +listuje katalogem co by si ještě+ dárkový zboží.. +ušklíbne se+ leda, bych si dala dárek sama sobě... no tak mi dejte nějaký veselý čokoládky a ... schnee... ten si vezmu jenom dvakrát +zbytek chce docela po hromadách+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » úte lis 24, 2009 6:28 pm

yohi: dobrej... a okukuje, co nakupuje a jestli to nemá chtít taky :)

Mgala: pěkné balení. a to je jako reklamní? pozornost podniku? skvělé!
a víte, že máme v kanclu k dispozici lektvary pro vánoční náladu a chuť na vánoční úklid a tak? nezajímalo by vás to - prodávat to i tady? sice je to v porovnání s vašimi výrobky slabé, ale třeba by to někoho ze zákazníků zajímalo...

Bea: ty materiály mám v sejfu v kanceláři - jestli se chcete stavit, nebo to pošlu po havranech, jsou spolehliví. a nebuďte smutná. tady by se stejně víc hodilo zajít na výklad karet - jak to dopadne. měla bych typ na člověka... a nebo u nás nakouknout do magického zrcadla... a tyhle dobroty ukáže na zboží bych dala jen jako podpůrný doplněk. ne že bych byla proti občasnému odvazu.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na DROGerie