Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Léto v plném proudu

Příspěvekod Zaměstnanec » sob črc 30, 2011 1:46 pm

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dodržujte pitný režim...
Obrázek
Abyste nedopadli takhle:
Obrázek
A hlavně - odpočívejte, od toho jsou prázdniny...
Obrázek
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 6:56 pm

+dojdou tam a Byron nese jejich brusle a položí je na zem, vedle lavičky+ Tak do toho. +usměje se strašně nadšeně, posadí se na lavičku a zuje si boty a začne si nazouvat ty brusle+ Taky jsem slyšel, že je to zdravá forma pohybu.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 7:05 pm

+pořád nedůvěřika kouká chvíli na brusle a chvíli na Byrona, jak je z toho skutečně neskutečně nadšenej+ Skutečně? Předpokládam, že to bylo předtím, než si ten dotyčný zlomil nohu. +zašklebí se vesele a dřepne si vedle něj, následujíc jeho příkladu se začne přezouvat+ Měli jsme si sehnat i chrániče... +přejede dlaní po řadě koleček na spodku jedné z bruslí a zkouší jestli jsou tam pořádně upevněná+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 7:13 pm

Chrániče jsou jenom pro sraby. +vyskočí na nohy na kterých už má brusle, málem spadne, ale nakonec chytne rovnováhu+ Vidíš, +koukne na ni+ nic to není+ Natáhne k ní ruku, aby ji pomohl se zvednout+ Dáme si závod? Támhle k tomu stromu. +ukáže na strom o takových dvě stě metrů dál, než kde teď jsou a ke kterému vede rovná cesta+ Určitě mě nepředjedeš.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 7:27 pm

+sevře mu ruku a vyhoupne se na nohy, aby ho vzápětí čapla i druhou rukou hledajíc oporu, když se jí nohy neplánovaně rozjedou do stran, chvilku jí trvá než donutí nohy poslouchat a narovná se s vítězným výrazem na tváři+ Závod? +koukne na strom, na svoje nohy, na strom, rozhlédne se jestli tam někdo ještě není a pak koukne na Byrona+ To se ještě uvidí. +vystrčí bojovně bradu, vzápětí ho líbne a rozjede se pryč. není to zrovna dvakrát elegantní, jak rychle vzpomíná jak se to jako malá učila, máchá chvílemi okolo sebe rukama+ Já jedu...uuu...uuu! +upozorní hlasitě, co kdyby jí chtěla přes cestu přeběhnout třeba veverka a vzápětí obejme lampu, která se jí zničeho nic postavila do cesty+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 7:50 pm

+líbne ji a vteřinku za ní kouká, jak jede, dá jí náskok a pak se za ní vydá, neméně elegantně jako ona+ Jupííí. +křičí, když jede a chytne se jí a zastaví se+ prohraješ, prohraješ! +řekne jí a zase se vydá ke stromu+ Já budu první a vyhraju. Nějakou cenu určitě. +směje se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 8:00 pm

Tsss... no počkej. +zaškaredí se na něj, když se od ní vydá dál a sama se odpíchne od lampy. chvilku chytá balanc a řítí se vpřed+ Sem zvědavá jakou, protože ceny tady vyplácím jáaaaa. +zasměje se, když se proklouzá kolem něj a hravě na něj vyplázne jazyk. má štěstí, že tam zrovna nikdo nikde nechodí, protože takovou akrobacii snad nikdo nikdy v životě neviděla+ Sem mu prvnííí. +zvolá vítězně, když se řítí ke stromu a zradosti, že je Byron těsně za ní ztratí soustředění a zvolání se změní v vyjeknutí, když si všeho všudy kecne nedaleko cíle na zadek+ Doprčic... au... +zanadává si hezky, avšak raději tiše+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 8:06 pm

+jede rychle za ní a pak se začne smát, když spadne na zadek, zastaví se u ní a podává jí ruce, aby ji zvedl nahoru+ No, kdo je tady nakonec první, co? +směje se a zvedá ji na nohy+ Dostanu odměnu, když jsem tě tak gentlemansky zachránil bez ohledu na výhru? +usmívá se na ni jak neviňátko+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 8:16 pm

+zvedne k němu obličej a začne se tvářit nanejvíš nešťastně, i když jí v očích vesele svítí. chytne se ho a nechá se tahat na nohy+ To není fér, zradilo mě moje vlastní náčiní. +zasměje se a chytne se ho za ramena, aby získala oporu, i když poněkud pohyblivou+ Tak odměnu by si chtěl. +přijede k němu o kousíček blíž, ovšem jestli je to úmyslně se jednoznačně říci nedá+ Tak nějakou menší by si mohl dostat. Ovšem záleží na tom jakou by sis představoval. +dělá fóry a sladce se u toho uculuje+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 8:23 pm

+chytne ji za pas, no spíš za zadek a přitáhne si ji ještě blíž+ Samozřejmě, že sladkou odměnu. +líbne ji na špičku nosu+ A navíc toho musíme dneska keště spoustu projet, tak něco, co by mě povzbudilo, víš? +dělá na ni oči+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower