Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 8:33 pm

Hmn... +zamručí s pokyvováním a obtočí mu ruku kolem krku+ Tak to by chtělo něco mimořádně sladkého. +pokývá vědoucně hlavou a vzápětí ho políbí, jemně, lehce a rozvážně+ Spokojen? Nebo bys raději zmrzlinový pohár? +zeptá se a vesele se culí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 8:53 pm

+oplácí jí polibek, tak jemně, jak mu ho ona dává+ Hm... tohle mi stačí. +blýskne mu šibalsky v očích+ Pokud mi to budeš dodávat v pravidelných intervalech. +chytne ji za ruku+ A jedeme dááál! +rozjede se a táhne si ji za sebou, pak se k ní otoří čelem, takže jede zády dopředu a chytne ji za obě ruce+ Vidíš, jak ti to pěkně jde.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 9:06 pm

Jen, aby ses na tom nestal závislý. +zasměje se a překvapeně vyjekne, když se dá z ničeho nic do pohybu, pevně se chytne jeho druhé ruky a drží se jak klíště+ Vážně? +zazáří pod jeho pochvalou a nadšeně se narovná, málem ztratí balanc, ale nakonec to téměř obstojně ustojí+ Možná bys měl dávat pozor na cestu nebo skončíme v tom jezírku za tebou. +zasměje se a zařadí se spíše vedle něj, nijak netouží po nečekané koupeli+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 9:14 pm

Co? Jaký jezírko? +otočí se dozadu, aby to viděl, jestli tam skutečně je, pustí ji při tom a jak se otáčí, tak sletí na všechny čtyři+ No, to byl teda podlej trik. +směje se a škrábe se na nohy+ Takže v pádech je to jedna jedna. Jsem zvědav, kdo sletí příště. +jedou dál kolem toho jezírka+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 9:27 pm

+zajede se smíchem blíž k němu+ Jaký trik? Já o ničem nevím. +tváří se jak andělíček a ochotně mu pomáhá na nohy, jen aby mu mohla trošku osahat zadek+ Netušila jsem, že soutěžíme v tom, kdo víckrát upadne, protože v tom případě určitě vyhraješ. +vesele se na něj zašklebí a se smíchem přidá do koleček, aby se dostala před něj+ O co, že mě nechytíš. +otočí se nachvilu na něj a zazubí se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 31, 2011 9:38 pm

Jasně, že jo. Taky bysme mohli soutěžit v něčem jiným, ale tohle se přímo nabízí. +směje se a jede za ní+ Já tě chytím, jenom na mě trochu počkej, prosím. +volá za ní a snaží se ji dojet, což se mu pomalu daří+ Už tě mám! Už tě mám! +volá těsně za ní a snaží se ji chytit+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 31, 2011 9:46 pm

A co dostane vítěz? +houkne na něj dozadu se smíchem a skutečně trošku zpomalí, aby jí mohl líp dohonit a potom o něco zrychlí a zase zpomalí+ Ne! Ne! Néeee... +ujíždí se smíchem, ale nakonec přeci jen ještě o trošku zpomali a chystá se k němu otočit, když ucítí jeho ruku, ovšem je to nešťastné rozhodnutí. jak se otočí, sevře mu druhou ruku a ztratí balanc, takže letí vzad a jeho strhne na sebe+ Au! +vyjekne, když se na zemi rozplácne široká jak dlouhá s nákladem navrch+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon srp 01, 2011 12:32 pm

Vítěz? +snaží se ji dojet+ Vítězovi koupí poražený třeba zmrlinůůů. +jak na ni sletí, tak se snaží jí nic neudělat adocela se mu to i povede, doufám, když přistane těsně nadd ní, akorát si na betonu odře ruku+ Jauvajs! +sykne a kouká si zamračeně na ruku, ale pak se zazubí na Jess+ Souhlasíš?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon srp 01, 2011 3:22 pm

+má jen pořádně naraženej zadek, což není v celku nic nového. chvilku na něj kouká jak vyvoraná myš, jak zpracovává všechny informace, načež se začne vesele smát+ Pokud ta zmrzlina bude pistáciová. +zazubí se na něj+ Pocem... +zatahá ho za tričko+ ...lehni... +plácne rukou vedle sebe na beton+ ...a ukaž mi, co sis to provedl s rukou. +zubí se na něj, co natom, že leží natažená uprostřed cesty na betonu, asi bude vyhřátej+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon srp 01, 2011 3:44 pm

+směje se+ Prý lehni. To je jak na psa. +ale lehne si a ukáže jí ruku+ Strašně to bolí, buď mi ta ruka upadne, nebo mi ji budou muset uříznout. +fňuká a ukazuje jí malou odřeninu od betonu+ Myslím, že brzo omdlím.
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower