*vejde do krámku a ihned na ní uhodí směsice vůní a barev* Dobrý den *řekne a mile se usměje a rozhlíží se po krámku* Máte i pokojové rostliny v květináčích?*zeptá se, protože si zatím všimla jen řezaných květů*
Tak to jsem ráda *rozzáří se nadšením* Ráda bych nějakou nekvetoucí zelenou pokojovku. Nejlépe co nejmíň náročnou. Ale když se najde nějaká kvetoucí do červena vzala bych si asi i tu *řekne a přemýšlí jestli to ještě nějak víc nespecifikuje* Něco na styl Monstery nebo Kaladia *upřesní co by potřebovala* Ale nechám si od vás poradit*usmívá se*
*pozoruje jí jak nosí květiny* Vy jste přesně trefila to co jsem měla na mysli *řekne nadšeně a prohlíží si květiny* Jsou krásné všechny. Tak já si vezmu tu první darcenu a k ní tu červenou kalu*řekne a ukáže na vybrané rostliny*
Dobře. +usměje se a začne květiny opatrně balit+ Vezmete si je sama, nebo je mám někam nechat poslat? +naťuká na pokladnu kolik to stojí, sečte se to a Samantha uvidí výsledek+
*pozoruje jak prodavačka opartně květiny balí* Vezmu si je hned sebou. Už se těším až je dám na místo* řekne a vytáhne kreditku a podá ji* Mockrát děkuju a přeji hezký den* řekne potom co zaplatí, usměje se a s balancováním si odnáší svůj poklad*
+Vejde do obchodu a rozhlédne se po vší té květinové kráse. Ať si o něm říká kdo chce, co chce, tak má květiny a zeleň docela rád. Přistoupí k pultíku+ Dobrý den +pozdraví prodavačku a mile se na ni usměje+ Máte nějaké bílé lilie? +zeptá se+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.