Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Jessica Latem » úte srp 02, 2011 1:07 pm

+podívá se na něj a široce se usměje+ Mám... ani nevíš jak moc. +usměje se na něj plaše, zdá se, že s vážným slovním vyjadřování citů, má trošku problémy+ Takže... ehmn... jakouže máš rád zmrzlinu? +mění rychle nápadně nenápadně téma+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte srp 02, 2011 3:57 pm

+usměje se na ni, neodolá a pohladí ho po tváři, pak ji zase chytne za ruku a rozjede se+ Já mám nejradši melounovou, ze sladkýho melounu. +získá trochu jistotu a zrychlý+ A ty jakou? +koukne na ni tázavě+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte srp 02, 2011 4:09 pm

+chvilku se vedle něj tak nějak plácá, než se chytne tempa+ Melounová... tu jsem snad nikdy nejedla. +zamyslí se nad tím+ Já? No... +našpulí rty, jak si snaží vybrat, kterou má nejraději+ ...asi pistáciovou. +nakrčí nos jak si není jistá zdali to tak skutečně je+ Jo mohla by to být pistáciová. Já všeobecně miluju zmrzlinu... ale kterou skutečně nesnášim, tak je to citronová. +zašklebí se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte srp 02, 2011 8:55 pm

Citronovou? +podiví se+ Proč zrovna citronovou? +pozvolna vybere zatáčku a před nimi se objeví kašna, tak k ní dojednou a Byron si sedne na kraj a oddechne si+ Téda, už mě bolej nohy. +poplácá se po nohách+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte srp 02, 2011 9:16 pm

Protože je neskutečně kyselá... akorát mi z ní běhá mráz po zádech. +oklepe se, zastaví se před kašnou a chvilku na ni jen zamyšleně kouká, než si sedne vedle Byrona+ Jooo to mě taky. +zazubí se na něj a mimovolně mu začne zlehka jednou rukou masírovat stehno, jak se k němu přilýsá+ Kam až že jsi to chtěl jet?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte srp 02, 2011 9:48 pm

Chtěl jsem jet někam, kde budem samy a kde ti udělám něco, z čeho ti bude běhat mráz po zádech. +uculí se a nakloní se k ní, pak jí rty přejede po krku, trochu rty a trochu zuby a dýchne jí na kůži, rukou ji obejme kolem pasu a jemně hladí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte srp 02, 2011 10:15 pm

Hej! +protestuje se smíchem, když se jí zjěží vlasy na zátylku a lehce do něj strčí, načež se k němu přitulí o něco víc, než předtím+ Není tu ani živáčka. +broukne+ Takže se ti to povedlo. +tiše se zasměje, stále mu přejíždí dlaní po stehnu a s tichým smíchem mu olíbne několikrát hravě krk+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte srp 02, 2011 10:26 pm

Jo, nikde nikdo a na těch bruslích mi moc daleko neutěčeš. +zatváří se lehce zvrhle, ale musí se u toho culit, načež si ji přitáhne k vášnivému polibku a rukou jí nenápadně trochu shrne triko, aby se mohl dotýkat její kůže a hladit ji+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte srp 02, 2011 10:33 pm

+polibek mu neméně vášnivě opětuje a když se může nadechnout hravě ho plácne přes ruku, kterou jí shrnul triko+ Ty zlobíš. +protáhne se smíchem v pozadí slov, o něco víc se k němu přitiskne a rukou vystoupá výš po jeho stehnu, nejspíš zkouší kdo vydrží víc, než cukne a vesele se u toho culí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte srp 02, 2011 10:37 pm

Jistě, že zlobím, to bych nebyl já, kdybych nezlobil. +usměje se na ni a pak si dá nohu přes nohu, protože v klíně mu to začíná tvrdnout+ A kdybys dovolila, tak tu teď takhle budu sedět a myslet na mou bývalou učitelku chemie, protože jestli vstanu a někoho potkáme, tak by to byl pěknej trapas.
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower