Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Manori » čtv dub 05, 2012 2:54 pm

Práce? No...bystrozorka jsem asi chtěla být odjakživa..nikdy jsem neuvažovala nad tím, že bude něco jinýho...*zamyslí se* a do Postrachovy práce jsem v podstatě spadla a bud jsem musela začít plavat nebo se nechat utopit...z ní se nedá dát výpověd...a ani nechci. A Guns je takové..hobby. To mi připomíná, kamerky a spol nezlobí?*uculí se* Takže obojí..něco jsem si vybrala sama a ten zbytek mě tak nějak..dohnal.
No, asi jo..sama bych upír být nechtěla..takhle vím, že tady bude on, i ti ze Slastí, když na to přijde, Beccy...*pokrčí rameny* tak bych se nemusela zcvoknout. Ale má š pravdu, že zase vidět ty smrtelný jak stárnou a jsou pryč...obojí má svoje pro a proti. *oklepe se* no radši to ani nevyslovuj...jasně, že přemýšlím...pokaždé když jde ven "pracovat" a já s nima nejsem, protože bych akorát dělala ocásek. Ne všeho se účastním, furt jsem jen "příbuzná Gandalfa"*naznačí prsty ty uvozovky* tak mě aspoň někteří vidí. Takže už jen možnost dát někomu přes hubu, aniž bych si zlomila ruku je docela lákavá...*uculí se* Ale nevím, co by se stalo...asi by mě taky ieblo a bylo by..nedovedu si představit, že by se prostě..nevrátil. I když možné to je v podstatě pokaždý. Není neporazitelný, to ani zdaleka a při správné přesile...*nedořekne* Ale co..musím to zkousnout, to bych s ním jinak nemohla být. On zaměstnání nezmění a já se můžu jen snažit pomoc a nezblbnout.*jo, tak né nad Postrachem, joo? ts ts:D:D - koukne na ni, jestli ji chápe*sama to přece musíš znát..už od Amona a teď...nevím, v čem je zapojený Kris, ale taky to nevypadá dvakrát bezpečně, a Žaneta jako vojanda....Každopádně, kdyby se něco vymlelo, víš, kde nás najdeš...*mrkne na ni, že potencionální vdovy musejí držet spolu :lol: *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon dub 09, 2012 2:02 pm

(to tu furt zazdívám!)

Takže celoživotní dráha. +usměje se+ To je hezký mít něco, co vážně chceš dělat. Né, všechno funguje stoprocentně. Dokonce poslední dobou nedošlo ani ke ztrátám, tak uvidíme, jestli vydržijou celou záruční dobu!
Právě, ty máš kolem sebe už ten kolektiv, to je jiný. +přikývne+
+poslouchá ju a chápavě přikyvuje+ Nemáš to jednoduchý. Jo...už od Amona..ale to bylo jiný. Amon...+pousměje se tomu+ Amon je zkušenej, prakticky nesmrtelnej, ať už si to zařizuje jak chce, navíc z něho de podivnej klid. Nikdy ho nic doopravdy nerozhází - teda nasere to jo, ale že by se jako..bál nebo něco, to ne. Takže ti vlastně vsugeruje, že je to fajn. I to, co fajn ani zdaleka není. Kris...to je jiný...on...děsí mě jak málo stačí a už se nevrátí. +chvílu kouká doblba a pak se zhluboka nadechne+ O žanie se samozřejmě taky bojím, ale ta aspoň vím, kde je a nemá předemenou milion jedno tajemství. +vděčně se na ni usměje+ Děkuju, doufám, že tuhle nabídku nebudu muset nikdy využít. A samozřejmě u nás máte kdykoliv dveře taky otevřený. Oba dva. +tak jako stylem, kdyby se třeba i potřebovali skovat, bo tak+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte dub 10, 2012 4:33 pm

(lach, nápodobně:D)
No to by bylo dobrý, kdyby vydržely...ale ona dobře mířená rána...a hned je o drátek míň...

Heh, klid...ale jo...vypadá tak, že ho nerozhodí ani padající tanky...Docela mi na té poslední akci pomoh..i když pak nedopad z nás asi nejlíp...*vzpomene si* Hm..no já se ti nedivím...jako při představě, že bych se měla bát ještě o člověka..jakože normálně smrtelnýho..to by mě asi odvezli..ještě, že jsem Postracha potkala až po přeměně...*uchechtne se*tak jasně, tyhle tajnosti ničemu neprospívaj..i když si řekneš, že dobře, nebudu se ptát, protože mi to nemůže třeba říct..ale stejně tě to žere...*přikývne, že v tomhle už byla*no já klidně zas někdy přijedu...jen doufám, že mi Mýtinka nepadne zas na hlavu...to už bych si brala osobně...*uculí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte dub 10, 2012 5:59 pm

Od té doby, co se nám Eric trošku uklidnil naše ztráty na zařízení poměrně rapidně klesly! +ušklíbne se+ A žádná "přírodní" katastrofa se taky ještě nekonala..

Myslím, že ho víc rozhodijou ženský, než tanky. +pobaveně když si vzpomene jak ho umí vytočit+ Fakt? Já o tom teda něco málo slyšela, ale Amon mi o tom odmítl cokoliv říct, jenom, že "je to vyřízený" a s nikým jiným sem zatím neměla ještě tu čest...akorát Markus měl zakázaný říct mi z čeho Amona léčil, z čehož usuzuju, že to asi nebyla oděrka loktu...? +sonduje manori+
No právě...vem, že když přijde o zbraň...pfch..není rychle - jako je, ale né jako úpír, nemá magický schopnosti, není nesmrtelnej, prostě úplně na...víš co. Navíc Kristián...+povzdych+ než by si nechal pomoct, nechá se třikrát zabít! Je tvrdohlavej a všechno se vyřídit sám!
To teda buď ráda! Navíc s jeho prací..a to mám jen dost matnou představu co dělá..+povážlivě+ Néé, to nesmíš brát osobně. Tam se děje kdeco docela často...+potřepe hlavou+ zase se nenudíme, to je vorteil!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte dub 10, 2012 7:04 pm

No vyřízený to je..snad definitivně.*přikývne*no..to nebyla...já teda nevím, jestli bych ti to teda měla...no, ale řekněme, že jsme ho museli poponášet...teda na střídačku, většina z nás se potloukla..to je tak, když se vydáš na něco, co jde odstranit jen postaru mečem a hezky nablízko...*oklepe se* ještě ted mám noční můry, jak jsem se dostala blíž, než mi bylo milý...ale zas mě mohla molly vyšít hezký vzorek na kůži...*cukne koutky*

Tak ona je tvrdohlavost a samostatnost..a pak tvrdohlavost, která už je spíš kontraproduktivní...*pokrčí rameny* to zas si nemůžu stěžovat, když se jde pracovat na něčem, co vyžeduje víc lidí, prostě jde víc lidí,no upírů, kteří jsou schopní...a taky se tím rozmělní šance, že zásah dostane Postrach..né teda že bych přála ostatním něco zlýho...to naministerstvu když chce člověk posilu, to aby si šel pomalu udělat na náměstí nábor dobrovolníků...*mávne rukou* je to těžké.*uculí se* no, co jsem slyšela, tak bych ho nechtěla naštvat už jako člověka...on snad nebyl normální nikdy...teda né ve zlým, ale víš jak. Tak nuda nesmí být, to je fakt.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 12:51 pm

To víš, že měla! Týká se to Amona! +zamračí se, že jí tu nikdo už ani nic neřekne, jako by byla cizí a mračí se dál, když jí to vykládá+ Měla sem tam s váma někoho poslat...+chtěla říct, že tam měla být s ním, ale je jí jasný, co by byla platná+ proč ste se tam proboha vydávali jen tak? Navíc Amon! +zakroutí hlavou+ Nechcu ho podceňovat, ale Amon je spíš odborník na komunikaci ve dvou, než na nějaký válečný výpravy!
Slyšela sem..že to na tebe padlo..doslova...+nakrčí ret+ z toho bych taky měla noční můry. No fuj, šití je nechutný!

To říkej Kristiánovi! Ten si nechá poradit ještětak od Erica, tragédie!
+jak mluví o ministerstvu, tak jí cukají koutky+ Copak? Snad vám všechny nepřebral amon s těma jeho náborama?
NEbyl normální nikdy říkáš? +s úsměvem nad tím zakroutí hlavou+ Postrach je prostě extra speciál. +mrkne na ni+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř dub 11, 2012 2:00 pm

No nevím, proč by ti to Amon nemoh říct sám, že...s tím dělá takový tajnosti a ono se to stejně i tak docela rozkecalo...víš co, nám by nepomohla další posila..to je ti na nic, když není...prostor..všecky ty úzký uličky a tak...čím víc lidí se motalo v lajně, tím horší to bylo, stejně jsme padali jak kuželky...a ty..máš nějaké šermíře vyloženě? Navíc z mudlů asi těžko, do takového labyrintu prapodivného, ještě s okřídlencem na konci..*pokrčí rameny* Já jsem tak nějak doufala, že to..padne spíš na Postracha..teda né doslova, ale ten by z nás byl nejrychlejší...ale vzal to zkratkou, hajzlík*zakroutí pobaveně hlavou* ale tak nakonec jsme to zvládli docela rychle, víc jsem se bála toho konce, než průchodu...ale posila č.2 se vyplatila..i když jsem si jednu dobu myslela, že se snad neobjeví...to bychom tam byli ještě ted..i když, možná, spíš by už nikdo nebyl...tyhlety dohady a rozumy mocných...*mávne rukou* radši řeším, jestli máme dost munice na skladě...
Erica?*chvíli se snaží vybavit si* to je ten...nenápadný chlápek, co se furt motá kolem? To je jeho kamarád nebo tak něco?
Jo, to bude ono..všichni přestoupili asi za lepšíma podmínkama nebo co...*směje se* No..ne...nebyl..možná byl i děsivější, svým způsobem..víš co, ted, když jako jde někam někomu "domluvit", nebo ho vidíš trénovat v Guns nebo tak...si řekneš, joo, to je tím, že je upír, to se mu to pak bojuje...ale co jsem slyšela, tak by proti němu ze známých nenastoupil nikdo, už jako proti člověku...takže respekt...a to bez berliček typu, zubatec, tak má holt větší sílu a je rychlejší...*pokrčí rameny*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 2:33 pm

Protože Amon je jak malý děcko! +rozhodí rukama+ Zmlátit, vyčůrat a spat! +zamračí se+ No jo...nemám..+přizná+ ale mohli ste si vzít aspoň větší kalibr, nebo něco! Jen tak..na výpomoc! +a tak trošku taky štííííty no..+ Já teda..moc nepochopila jak to vůbec dopadlo? Cass ho spacifikoval?
Mhm, to je Eric. Je to jeho kamarád, skoro jako bratr. Vyrůstali spolu a pak za ním Kristián zdrhl do Ameriky, kde už oba zůstali... Je to pěknej prevít, dávej si na něho pozor!
Takže Postrach-Drsńák! +culí se+ No já bych si proti němu netroufla ani nikoho poslat, dokonce ani nikoho od Amona, takže jeho pověst ho nejspíš předchází i mezi nezasvěcenýma. Možná je to tím jeho pohledem!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř dub 11, 2012 4:42 pm

*musí se uculovat*Kéž by kalibr pomohl...já měla s sebou glocka..Postrach taky..ale jak to tak vypadalo, jediný, co bylo, že se ta svině jen víc naštvala...ublížit ji opravdu mohla jen čepel meče. Takže vlastně jsme se asi ani nemohli líp připravit...spíš se zásobit jídlem a normálníma věcma, chvíli to vypadalo, že se tam zbydlíme nafurt...*oklepe se*no..spacifikoval, tak nějak...abych pravdu řekla, moc se mezi těma jeho bratříkama neorientuju...ale to, že jsme si zas vzali ty věci a Cas ho zaměstnal...tak tam zůstal zavřený...nikoho dalšího snad nenajde, aby mu tam nosil něco...a bestie je tuhá, tak snad už je konec...akorát chudák Wenai...pěkně si to za Kaina odnese...
Ahá, tak takhle je to..no, my ho máme v hledáčku, popravdě...*přizná* jako Erica*dodá, že Krise ne* né že by byl jako v pracovním listě, jen...prostě si všimneš, když se ti takhle natajno někdo ozbrojený promenáduje kolem...takže majzla si dávám, už jen preventivně.*přikyvuje*
Heh..no, asi předchází...už jen jméno..*uculí se pak si trochu nesouvisle vzpomene* Postrach a Smetánek...to bude duo...*a musí se pochechtávat*no..asi jo, takový nějaký příliš důrazný pohled. Takhle normálně, mezi přáteli je to v pohodě...ale jinak*oklepe se*většinou nemusí dělat nic jinýho, než koukat a ostatní škáčou jak blechy na rozpáleném plechu...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 4:59 pm

Tak třebáá plamenomééét! +uxichtí se+ No hlavně, že už to máte za sebou. To je divný to jejich...nebe a tak...člověk by řekl, že aspoň tam nebude bordel, a ejhle. Ještě větší, než tady!

Erica? +zvedne obočí a musí se tomu culit+ No jo, to je celej on... Ale...já nevím, nevím proč mu věřím a ani netuším proč už sem ho dávno nepřetáhla kabelkou po hlavě. Promenáduje se mi po mýtince jako doma a normálně bezostyšně mi čumí do systému a já? Ještě ho mám za to ráda, chápeš to? +zakroutí nad sebou hlavou+ Asi mám nějaký podivný tendence tolerovat Kristiánovu "rodinu". Na druhou stranu předpokládám, že ve vlastním zájmu by žádnou blbost neudělal...z toho by se totiž už nejspíš nevysekal - a to nejden kvůli mně, né všechno závisí na mně...

Smetánek? To je...? +nechápavě na ni koukká a musí se smát+ joo síla pohledu!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower