Práce? No...bystrozorka jsem asi chtěla být odjakživa..nikdy jsem neuvažovala nad tím, že bude něco jinýho...*zamyslí se* a do Postrachovy práce jsem v podstatě spadla a bud jsem musela začít plavat nebo se nechat utopit...z ní se nedá dát výpověd...a ani nechci. A Guns je takové..hobby. To mi připomíná, kamerky a spol nezlobí?*uculí se* Takže obojí..něco jsem si vybrala sama a ten zbytek mě tak nějak..dohnal.
No, asi jo..sama bych upír být nechtěla..takhle vím, že tady bude on, i ti ze Slastí, když na to přijde, Beccy...*pokrčí rameny* tak bych se nemusela zcvoknout. Ale má š pravdu, že zase vidět ty smrtelný jak stárnou a jsou pryč...obojí má svoje pro a proti. *oklepe se* no radši to ani nevyslovuj...jasně, že přemýšlím...pokaždé když jde ven "pracovat" a já s nima nejsem, protože bych akorát dělala ocásek. Ne všeho se účastním, furt jsem jen "příbuzná Gandalfa"*naznačí prsty ty uvozovky* tak mě aspoň někteří vidí. Takže už jen možnost dát někomu přes hubu, aniž bych si zlomila ruku je docela lákavá...*uculí se* Ale nevím, co by se stalo...asi by mě taky ieblo a bylo by..nedovedu si představit, že by se prostě..nevrátil. I když možné to je v podstatě pokaždý. Není neporazitelný, to ani zdaleka a při správné přesile...*nedořekne* Ale co..musím to zkousnout, to bych s ním jinak nemohla být. On zaměstnání nezmění a já se můžu jen snažit pomoc a nezblbnout.*jo, tak né nad Postrachem, joo? ts ts:D:D - koukne na ni, jestli ji chápe*sama to přece musíš znát..už od Amona a teď...nevím, v čem je zapojený Kris, ale taky to nevypadá dvakrát bezpečně, a Žaneta jako vojanda....Každopádně, kdyby se něco vymlelo, víš, kde nás najdeš...*mrkne na ni, že potencionální vdovy musejí držet spolu *