Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Manori » čtv dub 12, 2012 11:11 am

No hele, ale ten by se nám možná zrovna i hodil...byla tam tma jak v..no, víš kde. I když s těmi podivnými fyzikálními zákony, co tam panovaly...taky bychom se mohli opéct do křupava a ta potvora by měla BBQ zadara...no, že? jeden fakt neví, jestli není lepší jít spíš dospod...*uculí se a píchne prstem k zemi*

Ne, nechápu*směje se a vrtí hlavou* a nebo i jo..někdy ty, co nám lezou na nervy stejně máme rádi...i když máš chut ho někdy nakopat...ale pokud máš pocit, že mu věříš, instinktivně, tak bych se toho držela...málokdy se spleteš..no, blbost neudělá, protože když by ji udělal...máme ho ve složce..*vážně pokýve hlavou, ale koutky ji cukají*

No..to je takový...jeden kluk z Prahy, i když je to národností Rus...je docela fajn, jen s ním teď trochu mele puberta...bydlí v klubu, jeden z našich si ho vzal za svýho. Jako malý měl rád takové ty smetanové krémy v kelímcích, furt se jima cpal...tak proto ta přezdívka.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 11:34 pm

(uhm, pardooon, já si vždycky myslela že to byly smetánky do kávy a rohlíky =smetánek :shoced2* )

(Man, děkuju že jsi mě vyvedla zněkolika letého omylu :) fakt jsem si myslela na ty pidi smetánky do kafe :? )
Naposledy upravil Syriana Spinnel dne pát dub 13, 2012 11:00 am, celkově upraveno 1
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát dub 13, 2012 10:45 am

(no rohlík jo, ale smetánku do kávy by asi nejedl...jako co, že by si vzal rohlík a do toho pidi kelímečku si ho namáčel? To asi těžko...měla jsem vždycky představu tohohle: http://static.akcniceny.cz/foto/vyrobky ... 681290.jpg navíc když jsou v té chajdě, kde přeměnili Karolínu, tak pije ještě i mlíko, to by asi už fakt bylo moc, a smetánka jí lžičkou...koukám do knížky na to:) a ještě, Kulhánek používá smetánek-ten a ne smetánka-ta, co je do kávy)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned dub 15, 2012 5:35 pm

(lach, co se tady nestihne prořešit!)

Vidííš! Mohli ste dojít a vyfasovali byste plamenomety i dva! Odspod...že by Crowley? +uculí se spiklenecky - a myslím, že bych měla stáhnout minulej díl!+ Tam je beztak taky bordel. Člověk si fakt nevybere!

No...instinkty sou svině. Aspoň u mě. Já na rozum moc nedám a pak se divím. Asi bych měla víc myslet hlavou.
Nehééé, nesmíte ho stornovat! Možná..někdy trošku..víš jak..spacifikovat..aby si furt tak nevyskakoval..+nenápadně se uculí+

Praha...uhmmm...má Postrach nějaký teritoriální choutky? Jako..jestli se třeba omezuje jenom na českou republiku, nebo tak... Mmmh! Pribináček, dala bych si! +zasní se+ Taky ses tím furt cpala jako malá? A míšama? A takový ty..karamelový lízátka!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon dub 16, 2012 12:01 pm

(njn, to je tak, když člověk něco čte xkrát...:D, ono možná trochu plete, že někde se piše o "platu smetánků", a ty smetánY bývaj pohromadě taky, že...jako spojený dohromady...)

Hm...to by mohlo být aspoň veselo...není nad správný zvrácený humor...*uculí se*
Tak to taky není od věci občas myslet hlavou...já zas myslím někdy až moc...překombinuju, zapletu se do toho a taky padnu hubou na zem...*mávne rukou* Jo spacifikovat? Co si pod tím mám představit?*koukne na ni pobaveně* já už jsem deformovaná, tak bych to mohla přehnat...

No, teritoriální...jo, je...vlastně docela dost...teda né, že by měl přesně vyhrazené hranice, kam jo a kam už ne...ale tak nějak...po Evropě se pohybuje co se týče práce...i když občas se lítá na východ, kde máme docela dobré styky..nebo spíš jeho kolegové, kteří jsou z tamního klanu, Postrach k nim nepatří, tak se na něj trošku koukali...podezřívavě...No a někdy i za louži, ale to spíš výjimečně...hlavní píseček je starý kontinent...

Nooo, tak to byste si s Voloďou rozuměli....*směje se, jak se rozplývá* ale ono je to fakt dobrý...už jsme se srazili u lednice...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon dub 16, 2012 12:34 pm

(jako termix, chápu. ale je fakt, že Smetánek třeba vůbec neznám. Pribináček atd. jop, ale tohle sem snad nepotkala, nebo úspěšeně ignorovala.)

Jooo abysme se pak vesele neškvařily v kotlíku! Beztak by se nám chodil smát!
Srdcem, hlavou...+mávne rukou+ živá z toho stejně nevylezu! +uxichtí se+
Nooo..jen tak...decentně si s ním pohovořit...+uculí se+ Nééé, mně by ho bylo líto. Myslím, že sme se teď dostali na docela přátelskou úroveň a to su ráda. Nevím proč mi to, jak si furt hraje na velkýho a drsnýho kluka spíš připadá, že by potřeboval občas pomocnou ruku a objetí. Tyhle tragický typy ve mně asi vyvolávají mateřský city, nebo co. Teda...až na kristiána..ten ve mně vyvolává úplně jiný city! +zaculí se+

Já jako...jestli mám případně očekávat nějakou návštěvu...ale když k jeho revíru patří i rakousko, tak asi můžu být v klidu. +že česká rep. ho nerozhází+

Voloďa! To je tak hrozně typický méno! Chudák kluk! +směje se+ To je! Pak je na tom člověk závislej a co s tím!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř dub 18, 2012 2:22 pm

(No já přímo tohle taky moc neviděla, snad jednou, v Práglu právě myslím...tu jsou Ostraváčky :D)

To by mu bylo podobný...už ho vidím, jak si přijde občas v domácích pantoflích zkontrolovat teplotu, občas si nabere horkou vodu na kafe...*chechtá se*

No asi jsou prostě tvoje srdcovka...*pokrčí rameny* já mám co mluvit, se oreintuju výhradně na velké a nebezpečné...no, snad až na Remuse...ale ten je...sice velký, ale...no jednou za měsíc i nebezpečný...*připustí* tak asi fakt je to na diagnozu...Hm..tak mě napadá, že když promluvit...co někdy uspořádat zase večeři? Bys je mohla vzít sebou, ten svůj spolek nebezpečných...a přijedete k nám na Nocturnu...klidně i na pár dní...*navrhne*

No, takové jako náš Pepa...tak Smetánek je takové...originálnější... a až půjde do akce, tak to fakt bude duo s Postrachem...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř dub 18, 2012 9:55 pm

(Ostraváčky taky právě znááám! Musím založit firmu a začít produkovat Brňáčky!)

+musí se tomu smát+ Hajzlík jeden! A pak z nás nadělu muffinky!

Nejspíš jo, +přikývne+ no jo Remus, to je zlatíčko! Jak se vůbec má? Pořád jsou se styx ještě spolu?
Ale to by bylo skvělý! +rozzáří se+ Poslední dobou mám vážně chuť někam urgentně vypadnout - a Erica s Kristiánem by z toho asi ieblo, ale já bych moc ráda! Mohla bych vzít i žanetu? A yohannku? +uculí se+ mám pocit, že si s Ericem nějak dobře rozumijou... :pii Ale musím se jich samozřejmě taky zeptat nejdřív...

Pepa! Bože! Dřív to asi bylo normální méno, ale dnes je mně pepíků fakt líto! a honzíků taky! kam se podívám samej josef a jan! gott!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv dub 19, 2012 11:10 am

(Noo, to je nápad...místní konkurence:))

Víš že ti ani moc nevím...pořád lítá někde za zvířaty...nebo sedí u sebe v srubu...ale co tam vím, tak jsou...vlk je věrné zvíře...*uculí se*
No iebnout je může, ale to je tak všechno, co zmůžou...klidně pober všechny, co budou chtět přijet...místa máme dost...*zamrká* Ale ale..rozumí? Hm a kde má vůbec toho svého muže? Toho jsem tu neviděla...snad..nikdy..*urputně vzpomíná*

Jo, to jo..ale máš jistotu, že když zařveš Honzo! případně John nebo Pepo, případně Joseph!, tak se stopro někdo v davu otočí...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv dub 19, 2012 3:05 pm

(tss, a proč by neměli být? :pplz: ) ;)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší