Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 2:08 pm

(tak jáá přehled nemám, se informuju ;o) )

To už jim to drží docela dlouho! +uznale+ No vlk jo...+uculí se, že ju to - při vší úctě - víc překvapuje u Styx+
Tak já se s jima domluvím a dám ti vědět, jo? +spiklenecky+ No joo rozumí! +pokýve hlavou+ Ale řekla bych, že to je spíš takovej...flirt...Eric není moc člověk na vztahy...asi teda, zatím na mě tak působí. Ne? Já vidím Stadlera zato až moc často! Ten chlap je samej průser! Neuvěřitelný. +zakroutí nad tím hlavou+ Byl i na pár akcích, ale asi se ztratil v davu, což je v jeho případě snad ta lepší varianta.

+musí se smát+ Tak to bez pochyb! Ale co pak s těma dvaceti Honzama!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát dub 20, 2012 2:28 pm

(heh, no jo, trocha drbů musí být...:))

To jo...kolik to už...*snaží se spočítat*no dlouho.*uzavře to radši nakonec*

Dobře...dej, dej..vymetu povlečení a nažehlím pavouky...nebo obráceně?*uculí se* neboj, osminozí tam nejsou..*dodá radši, ještě by si to rozmyslela* plavat umí všichni, kdyby nám spadli do termálu náhodou...*ujistí se*Tak to mám asi štěstí...průserů mám dost vlastních, netřeba potkat ještě cizí...

Hm..no to nevím...zrýt zahrádku, naštípat dříví, třeba? A nemusíš si je ani pamatovat, prostě zařveš Honzo, dříví! a on už některý dojde...*rozhlídne se, kde má zvěř, ta vypadá, že se tam asi rozhodla nocovat*vstáváme lenoši...*zvedne se z lavičky...Neit otevře oko, Baghíra akorát natočí ucho, jen Fenrir se zvedne, že se pude*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 2:40 pm

tak hlavně, že jim to klape a drží! to je pomalu vzácnost!

Joo..teda...předpokládám, že jo! Do povinné výbavy dostanou plovací vestu! Né pavouky nežehli! To by smrdělo! +směje se+ To su ráda, tam by musely být extra kousky!

Na to mám lidi! Ale univezální honza asi není až tak zbytečnej! +směje se a koukne na hodinky+ no jéžiš, taky musíme balit! Havětiiii! +vřískne - né moc nahlas a všechno to na ni- k ní naskáče+ uhm...no...+pobere je nějak+ Asi bych měla uvažovat o samostatnějších tvorech...+že manori v takovým obležení není+ Tak já se ti ozvu, jo? Zatím se měj hezky! +rozloučijou se ještě se zvířátkama a vysmahne teda dom, páč už má (za ten měsíc..) hlad nejen ona, ale i medvědi jí okusujou uši..notááák! bude bambus, nebojte! +je ještě slyšet za beou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát dub 20, 2012 2:58 pm

Univerzální Honza je dobrý nápad..novodobý "Žán" jak vyšitý...*zamává Bei v obložení, pískne na svoje tři šelmy a zmizí na druhou stranu parku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Vanessa » pát dub 27, 2012 8:03 pm

+u parku zastaví auto a z něj s vyhrne celá zoologická zahrada. Vanessa seřadí své svěřence do zástupu a vyrazí všichni spolu do parku. Najdou si trochu opuštěnější místo, aby nikoho nerušili a pak tam mládež pustí navolno+ A nezlobit, abych vás nemusela sundávat ze stromů +promluví k pandě a koale+ A ty mi zase neplaš návštěvníky parku +pohrozí s úsměvem Nagini. Pak se posadí na lavičku a pozoruje zvířátka, jak dovádí na sluníčku+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Zaměstnanec » úte kvě 01, 2012 10:52 am

LoSí májka
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 11:37 am

Panejo +vydechne když se tam objeví+ tady je krásně +culí se a hned na nejbližším plácku jim roztáhne deku, kecne sebou a začne si obouvat brusle+ vůbec jsem neměla tucha, že je tu takový park +uculí se na Viktora+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 11:46 am

+klekne si před ni a pomůže jí nazout brusle a pak si nasadí svoje a vytáhne ji na nohy+ Jistě, proto jsem s tebou šel sem. Navíc +uculí se na ni+ Je první máj a já tě musím políbit pod třešní. +táhne ji k třešni, ale pomalu, aby nespadla+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 11:49 am

+Nohy se jí sukujou do sebe, a když se jí nesukujou, tak se jí pro změnu rozjíždijou. Je na tom nahrbená jak stará ženská a dělá opatrné kroky+ jenom abys mě tam dotáhl celou +zubí se ale fakt se snaží+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 11:52 am

+drží ji za ruce a celej šťastnej se na ni usmívá, pomalu postupujou, tak si ji přitáhne víc k sobě a chytne ji za pas+ Miluji tě. +zašeptá jí do ucha+ Prostě si to musím pořád opakovat, protože nemůžu uvěřit, že mám takové štěstí a můžu být s tebou. +pomalu se doplazí k třešni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower