Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

třešně pro zájemce

Příspěvekod Zaměstnanec » úte kvě 01, 2012 12:52 pm

Obrázek
Obrázek
Obrázek
tahle už je trochu obsazena:)
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 12:54 pm

Já a blbiny? Nikdy! +směje se a s potěšením sleduje jeho pevný zadek při záběrech. Když sezná že je dosti daleko, tak se sama rozjede za ním. Docela jí to jde, protože okoukla jak to má dělat. Nějakým záhadným způsobem nabírá rychlost a kolem Viktora docela prosviští, ale je tam mírný svažný kopeček+ Viktoréééééééééé jak se to zastavuje! +křičí a trochu se jí začnou klepat kolena. Nakonec zavadí zase o tu brzdu a krásně sebou švihne na zem. Na kolena a ruce. Začne brečet jako malá holka, protože má rozbitý koleno a teče jí krev+

(jééééé)
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 12:58 pm

+otočí se na obrtlíku, málem sebou taky švihne a bleskově k ní přijede+ Zlato, neplakej. +otře jí slzy a políbí ji na tváře+ Já ti to ošetřím, nebude tě to ani bolet. +slibuje, promění si brusle na boty, aby spolu někde nespadli oba a vezme ji do náruče a odnese ji na tu deku, kde ji položí a začne jí tu ránu jemně čistit+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 1:02 pm

+Fńukne+ já nechci být takový nemehlo +řekne vzlykavě a drží se ho kolem krku. V kolínku jí smýká a teče jí z toho pořád krev+ nezlob se lásko, mrzí mě to +omlouvá se mu tam+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 1:06 pm

+chlácholivě se na ni usměje+ Ale vždyť ty nejsi nemeho. +dá jí pusu+ Já se nezlobím, taky jsem padal, když jsem na tom stál poprvé. +pohladí ji po tváři a koleno jí začne obvazovat fáčem co odněkud vytáhl, nejspíš vykouzlil+ Můžem pokračovat jindy, teď ti naordinuju tohle. +vytáhne z košíku termosku ve které je zmrzlina a kus jí dá do misky+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 1:10 pm

Jak jindy? dneska ještě +zatváří se umanutě, ale když vytáhne zmzlinu tak se na něj dívá přímo jako na vtělení boha+ pane dochtor, vyste ale kapacita +opře se mu o hrudník a začne dlabat studenou dobrotu+ tobě někdy něco nešlo? +koukne na něj nahoru vzad+ to bych chtěla někdy vidět +řekne trochu zasněně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 1:14 pm

+usměje se+ To nikdy neuvidíš, protože pro tebe musím navždy zůstat dokonalým mužem, víš? +ukradne jí trochu zmrzliny, jinak jí tam celekm spokojeně dělá opěrku+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 1:19 pm

Ty jsi dokonalý, ale bylo by hezký, kdybych někdy uměla něco, co ty ne +uculí se a dá mu plnou lžíci zmrliny do pusy+ Máš hlad? +lehne si na břicho a začne rabovat piknikový košík+ dneska se nám Chef činil +mrkne na něj a vytáhne nádherně voní roastbeef žemle a zeleninu+ od zeleniny tě zachráním +nachystá jim to tam a olízne si prsty od štávy z masa+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 1:22 pm

Vždyť umíš. +kývne na ni+ Pokud vím, tak umíš střílet z mudlovských zbraní. To já neumím. +usměje se+ Díky, lásko, ale trochu zeleniny bych si dal taky. +trochu si od ní vezme a začne spořádaně jíst svůj roastbeef+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 1:32 pm

No jo vlastně +uculí se, opravdu opravdu potěšeně+ tak já tě to naučím jo? můžu? +dělá na něj oči+ nikdy nevíš kdy se ti to hodí +pokýve hlavou a nacpe si plnou pusu masa a žemle, když polkne tak se zeptá na něco, co už dlouho chtěla+ zlato... umíš být někdy uvolněný? jako +okousne zas maso a přemýšlí jak to říct+ třeba teď... víš jako nikdo tu není, a ty přesto baštíš jak u banketu... jako mě se to líbí, ale.. nevadí ti to někdy? nechtěl jsi někdy dělat něco, co by do tebe nikdo neřekl? třeba pustit si metal přes celou tvrz, nebo +pokrčí rameny+ víš co, zapomeň na to +ukradne mu zase tu zeleninu zpátky a uculí se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower