Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod Beatrix » stř kvě 05, 2010 3:26 pm

A nemohl by mít bílou chocholku? +zkoumá je+ jak je to asi velký? takhle nějak? +ukáže rukama tak dvacet-třicet cenťáků+ Nééé, pro Sylvii..+uculí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 06, 2010 11:54 am

mhmm... počkej..+prohlíží to na netu+ jo, tak tenhle typ má bílou chocholku, jenom může mít spodky křídel nažloutlý... a.. dorůstá až 45 cm, asi i s ocáskem, takže to bude určitě stačit +uculí se+ ale prý děsně oklovává dřevěný věci, takže bacha na to, až ho Silvia pustí, aby jim nesežral náábytek +uculí se+ A.. proč zrovna papoucha? +zvědavě+ to si nemá s kým doma povídat?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 06, 2010 3:51 pm

+zadívá se na papouška a neuvěřitelně přespokojeně se usmívá+ tak mi ho objednej..a mohlo by to být ještě mlááádě...+jak sou takový ty hnusnýýýý+ no...není krásnej? +a hrozně se tomu tlemí+ takovej..elegantní..majestátnej...kdo se může pochlubit tím, že dostane ptá..ehm..papoucha...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 06, 2010 6:31 pm

no.. já bych to doma nechtěla +uculí se+ jo tak mládě.. ty seš ale zákeřnáá +směje se a ťuká tam něco do kompu, jak to objednává+ tak přijdeš si pak pro něho? dovezou ho do dvou dnů.. nebo ti ho mám dovýst do itálie?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 06, 2010 6:34 pm

proč né? tihle moc neřvou, ne? a...+uculí se ještě široceji, esi to vůbec de+ nemohl by být trochu to..jako ..kouzelnicky, víš jak..ale jenom trošku..že by třeba docela inteligentně občas něco pasujícího řekl...+špulí přemýšlivě pusinku, aby se rovnou nesmála+
no právě mládě, aby pak byla překvapená, co z toho hezkýho vyroste! esi z toho neudělá čínu teda...
můžeš mi ho dovézt, dáme kafe a whirpoooool! jop? +vypíše jí ochotně šek+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 06, 2010 7:07 pm

nooo.. prý k tichým ptákům zrovna nepatří +uculí se+ jooo tak upravenej kouzelnicky, to zaříídíme +culí se+. cha, čínu.. spíš aby ti ho neomlátila o hlavu! Ta tě nebude mít moc ráda +směje se a doťuká do tam a shrábne šek+ tak jo, dovezu ti ho i s klecí a nějakým tím zobem +usměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát kvě 07, 2010 12:20 am

ale to nééé, nebude uřvanější než italská rodina..na to je Sylvia zvyklá...+hladí tam nějakýho papoucha po hlavičce+ dyť je to roztomilý, ne? a navíc my..spolu vycházíme..asi...skoro jako kamarádky. chci aby to byl hezkej živej přátelskej doplněk domácnosti. a měli ho rádi. a on je. +tak nějak spokojeně, zase nechce třeba aby na ně byl zlej, spíš takovej vtipnej+
seš zlatá, děkuju! tak já zase padám, měj se tu hezky! +obejme ju+ papa...+a už je pryč+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř kvě 19, 2010 2:09 pm

*jede kolem a vidí, že yohi asi zrovna obstarává zvířectvo, tak zastaví a opře se o branku* Ahoj, tak jak to jde s útulkem?*houkne na ni přes branku*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » stř kvě 19, 2010 7:13 pm

+zrovna si tulí nějakou kočénku a ňufinká ju+ ježiš já se tě lekla! +málem nadskočí+ ahoj! poď dál +kývne k brance+ a bacha na štěňataaa +který se zvědavě k brance vtipně hrnou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř kvě 19, 2010 7:29 pm

Omlouvám se, nechtěl jsem tě vyděsit..(pravil Postrach..ehm..)*přikývne a chvíli šramotí v kufru auta, ten pak zabouchne a otevře si branku a opatrně vmanéévruje dovnitř se dvěma obřímí pytly krmení pro kočeny a psíky* něco na přilepšenou...kam to chceš složit? At se s tím netáhneš..* a nějaký ščeně se mu usadí mezitím na polobotce* no co s tebou...*sehne se a sundá ho a honem mezi nimi vtipně kličkuje, aby ho ty kožíšky nezasypaly* od té doby, co mám delší zuby se nemohu těch zvířat zbavit...*kroutí hlavou a dojde až k yohi*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex