Remusova pracovna - soukromé konzultace

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Remusova pracovna - soukromé konzultace

Příspěvekod Styx » ned říj 11, 2009 4:51 pm

Sama netuším, jakého druhu, předpokládám, že mi poradíš spíš ty +zamyslí se+ Potřebuji ochránit proti... +zarazí se+ ... ne, není v tom žádná magie, ale věř tomu, že někdy je obyčejný smrtelník nebezpečnější. A mé nároky na to, co by měl umět můj ochránce, jsou... možná přehnané +sklopí zrak+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 11, 2009 5:58 pm

*Povzdechne si* pokud nebudu vědět konkrétněji, co tě trápí, těžko ti mohu poradit...pokud jde o nemagický problém a máš třeba strach, že by se k tobě mohl dostat nějaký obyčejný člověk...pak ti pomůže i dobře vycvičený pes...*pokrčí rameny* nemáš u sebe náhodou vlky?*vzpomene si*
a jaké nároky, klidně je řekni, slibuju, že se nic, co mi tady řekneš nedostane mimo tyto stěny...ale opravdu potřebuji vědět alespoň konkrétněji, co by měl ten tvůj ochránce umět... na co ho potřebuješ je koneckonců tvá věc, ale něco mi říct budeš muset...*zadívá se na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned říj 11, 2009 6:27 pm

Nezlob se, nerada o tom mluvím +omluvně+ Pes? +ušklíbne se+ Smetla by ho jediná kletba! A s vlky je to to samé, nehledě, že do domu si je vzít nemohu, jsou neochočení +poposedne a zhluboka se nadechne+ Představuji si něco konkrétního: Určitě by měl být mnou snadno ovladatelný a poslušný. K cizím musí být nedůvěřivý, útočný a zlý, ne malý, musí vzbuzovat respekt, ale ani velký, aby mi nezbořil dům +chabý úsměv+ Musím k němu mít absolutní důvěru, abych neměla strach ještě i z něj. Měl by být dokonale vycvičený k tomu, aby mě dokázal ochránit, když se budu cítit ohrožená a zaútočit, kdykoliv mu dám k tomu povel. Nesmí ale zabíjet, jen zranit a odehnat vetřelce. A ještě důležitá věc, měl by být odolný vůči kletbám, obzvlášť proti těm smrtijedským. To je asi tak vše +lehce zrůžoví+ Vyčerpávající odpověď, viď? +pohlédne beznadějně na Remuse+ Myslíš, že existuje něco, co splňuje mé náročné požadavky?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 11, 2009 8:47 pm

takže přece jen v tom je magie*myslí ty kletby*dobrá, tedy se na to podíváme...*zamyslí se, přejde ke knihovně, vytáhne nějakou bichli, chvíli v ní listuje, pak ji zavře a vytáhne jinou*no, požadavky to nejsou úplně jednoduché, obzvlášť takhle obecně...*vykládá při hledání* ale něco by se...*listuje, aby si ověřil svůj nápad*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 11, 2009 9:05 pm

*Pak se zarazí a usměje se pro sebe...* víš co mě napadlo? možná by ti vyhovoval Kirin...teď nedávno jsem se k němu dostal.. je v podstatě milý a neublíží ti, ovšem zlo vycítí na dálku a nesnáší ho, takže bránit tě bude i bez povelů. Ale není to krvelačná bestie, takže zabíjet by neměl...podle některých legend je potomkem draka...a velikostně...zhruba jelen...mám ho tady v jednom bestiáři..*přisune jí knihu - viz tématko bestiář - tvorové východu:)*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned říj 11, 2009 9:30 pm

+nespustí zrak z Remuse, sleduje ho, jak listuje v starých knihách, kouše si rty nedočkavostí, zda se mu podaří něco najít, ale je si vědoma, že její požadavky jsou téměř nesplnitelné, když se najednou Remusovi rozjasní tvář a něco objeví, skloní se nad knihou a pozorně si prohlíží obrázek, na který ukazuje jeho prst+ Je opravdu zvláštní... to jeho tělo... ty barvy... je zajímavý +pohlédne na Remuse a usměje se+ Vážně se mi líbí. Ale... je odolný vůči kletbám? Kdyby ho někdo sejmul Avadou, byl by mi opravdu na nic +napjatě čeká, co Remus odpoví a pozoruje obrázek podivného tvora+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 11, 2009 9:49 pm

to bych se nebál...je to jeden z nejstarších tvorů...v Číně zabírá hned třetí místo za fénixem a drakem na pomyslném žebříčku posvátnosti, což, jak jistě uznáš, jsou mocné bytosti...v Japonsku je dokonce předčí...
neživí se masem*vysvětluje dál* a ani o něm nevíš...chce to ale určitou volnost a opatrnost, moudrému a trpělivému pánu ovšem pomůže kdykoliv....*zaklapne knížku a posadí se na kraj stolu, sklenku pití v ruce, čeká, co ona na to*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned říj 11, 2009 10:27 pm

+pozorně poslouchá Remusův odborný výklad a čím podrobněji jí vysvětluje vlastnosti tohoto bájného tvora, tím víc se jí rozjasňuje tvář a rty se jí vlní do širokého úsměvu+ Remusi, tohle je přesně to, co jsem hledala +řekne nadšeně, když skončí+ Vůbec jsem nedoufala, že bys mi mohl pomoct +samou radostí mu skočí kolem krku a políbí ho+ Když se neživí masem, co jí? Kde ho mám chovat? Jak se mám o něj starat? Musíš mi poradit, prosím, nevím o něm vůbec nic +posadí se k němu a čeká odpovědi na záplavu svých otázek+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon říj 12, 2009 10:00 am

Merline, to je radosti..*chvíli s ní balancuje, jak sedí na kraji stolu, ale udrží je oba v celku* to víš, praxe..*pokrčí skromně rameny*
je to vegetarián...ty máš velké sídlo, takže bych mu dal volnost v přírodě, bude se prostě držet poblíž..zvláštností je jeho tichost, dokáže jít trávou, aniž by jí šustil nebo ji pošlapal, také zvládne chůzi po vodě...*usměje se* to jsou takové bonusy..také se říká, že je pánem všech savců..
když by se objevil u tebe někdo nebezpečný, jednou ze zbraní je chrlení ohně...
možná bys ocenila živější příklad, než je kniha...*ukáže k zrcadlu, kde se doteď jen převalovala černá mlha, kde se po chvíli objeví obrázek Kirina na nějaké louce v lese, barvy na něm hrají, tichounce brouzdá trávou a bystře se rozhlíží*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon říj 12, 2009 10:27 am

Mám radost... velkou... nediv se, nevěřila jsem, že bys mi vůbec dokázal pomoci +sklopí zahanbeně oči+ A nebuď tak skromný, jsi vážně odborník ve svém řemesle. Děkuji +trochu se ovládne+ To je opravdu úžasné +na popisy magických vlastností Kirina+ Je to přesně to, co jsem hledala +když Remus ukáže k zrcadlu, pomalu k němu přistupuje a s respektem sleduje toho magického tvora+ Je překrásný... +zašeptá, jako by se bála, aby ho nevyplašila, přistoupí až k zrcadlu a fascinovaně ho pozoruje+ Chci ho, Remusi
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company