Beast Company

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Beast Company

Příspěvekod Remus Lupin » čtv lis 19, 2009 3:28 pm

Ale nerušíte...*odloží lektvar a nabídne jí něco k pití* tak Styx...bych ji mohl zaměstnat jako chodící reklamu...*uculí se a usedne na jednu z židlí u stolu* takže s čím potřebujete pomoci?*zajímá se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » čtv lis 19, 2009 3:36 pm

+mile se usměje a vezme si od něj džus+ Potřebovala bych od Vás poradit. +sedne si+ Pocházím z jiného světa, bohužel nevím kde přesně leží, protože jsem se sem dostala pomocí kouzla. +vysvětluje+ Potřebovala bych od tam tud pomocí kouzel co nejdříve přepravit svého zvířecí společníka a nerada bych mu tím přesunem uškodila. Jedná se o bílého tygra se zvláštními schopnostmi. +řekne a usměje se+ Chtěla jsem se proto zeptat, zda byste mi nemohl poradit jak nejšetrněji přesun uskutečnit.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob lis 21, 2009 11:42 am

*zaujatě poslouchá* hm, největší problém bych viděl v tom, že nevíte, kde váš svět leží....nejprve by se tedy měl asi co nejvíce to půjde lokalizovat...aby se pak co nejpřesněji dalo namířit kouzlo, které tvora přenese....tak bílý tygr? a jaké jsou jeho přesné schopnosti...tedy, jestli zvládá něco, co by se třeba dalo využít...a pak ještě jedna věc, nemáte od něj něco s sebou? dráp, chlupy...to by také mohlo pomoci...*přemýšlí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 12:14 pm

+poslouchá a přikyvuje+ Znám ho celý svůj život a matka ho znala ještě déle a dodneška nás dokáže překvapit. +zamyslí se+ Řekla bych, že jeho největší schopností je, že dokáže měnit svoji velikost, někdy je velký jako mládě, ale jindy jako dospělý tygr, ale nejsem si jistá, zda by tohle mohlo pomoci. A řekla bych, že také vyniká dosti vysokou ….. inteligencí. +zamyslí se+ Myslím že mám. +zahrabe ve vnitřní náprsní kapse a vytáhne menší stříbrnou krabičku, kterou otevře a pohlédne na bílé chlupy+ Bude to stačit? +zeptá se a podá mu krabičku+ Pokud ne můžu sehnat víc.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned lis 22, 2009 4:55 pm

*nakoukne do krabičky* to by mělo stačit *spokojeně* dobrá, budu muset nechat vyrobit příslušné lektvary, vím o někom, kdo to zvládne, bude to ovšem kapku trvat...pak se tedy pokusíme příslušným kouzlem o co nejpřesnější spojení *vysvětluje* u kterého vás budu potřebovat...využijeme toho, že svého tygra dobře znáte a on vás...spíše a snáze přijde na vaše zavolání...*navrhne jí řešení*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned lis 22, 2009 5:02 pm

+chvíli o tom přemýšlí a pak pomalu přikývne+ Dobrá. Předpokládám, že mne kontaktujete až bude vše připraveno. Mám pronajatý pokoj na Mýtince a myslím, že mě tam kdykoliv zastihnete. +zamyslí se+ Budete potřebovat ještě něco, co bych pro to mohla udělat? +zeptá se+ A co jsem dlužna?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned lis 22, 2009 5:04 pm

*zapíše si, kde ji má hledat* příjdu si pro vás...*usměje se* zatím to bude vše, kdyby něco ještě bylo třeba, pošlu vám zprávu... a zatím nic, ještě jsem nic neudělal...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned lis 22, 2009 5:10 pm

+přikývne, mile se usměje a vstane+ Budu se těšit a děkuji. +podá mu ruku+ Styx měla pravdu. +řekne záhadně a pak spokojeně odejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned lis 22, 2009 5:30 pm

*vstane a stiskne jí ruku, pevně ale ne drtivě* Potěšení na mé straně...*uculí se a vyprovodí ji ven, vrátí se zpátky a trochu mu vrtá hlavou, v čem tak mohla mít Styx pravdu....*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned led 31, 2010 1:50 pm

+vejde dovnitř a je trochu nervózní, strašně se těší na Caesara, ale stále se bojí, že by se něco mohlo pokazit, rozhlíží se obezřetně kolem a trochu přechází po místnosti+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company