Sklepení

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Sklepení

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 07, 2012 4:09 pm

*chytí její drobné dlaně do svých*to já taky...*přikývne* hm..není úniku...je škoda, že to takhle nefunguje, že by se člověk schoval a pokud by nevylezl v noci na měsíční světlo....to by mi až tak nevadilo...ale neboj, i tady uvidíš měsíc vycházet...*kývne bradou k temným prohlubním, co trochu vypadají jako okna* jsou upravené podobně jako na ministerstvu...akorát si tady počasí nevymýšlím, ale ukazují skutečnou oblohu venku...*a jen to dořekne, tak se skutečně vzduch v prohlubních zamlží a ukazují pokročilý soumrak*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 07, 2012 8:17 pm

+pohlédne se zájmem k prohlubním ve zdi+ Skvělý nápad... i několik pater pod zemí můžeš sledovat, co se děje na nočním nebi. To abys tady neztratil pojem o čase? +chvíli s obavami sleduje, co se děje venku a pak tiše konstatuje+ Začíná se stmívat, už brzy vyjde měsíc +otočí se zpátky k němu a zadívá se mu zkoumavě do očí+ Jaké jsou úplně první příznaky proměny... abych věděla, že už to přichází...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 09, 2012 1:54 pm

Jo...člověk tady lehce zapomene, kolik je hodin....*přikývne* taky, když už tu musím být zavřený, tak nejsem jako v kryptě.....už to nebude dlouho trvat...*potvrdí* jak..ti je? Vzhledem k tomu, jak jsi nervozní,*cítí její strach na patře, ačkoliv navenek se může zdát v pohodě, on o něm ví a dráždí muý smysly, které se probouzejí s dravčím instinktem v něm, jak čas utíká* tak se to těžko pozná takhle dopředu...může to být prostě od toho očekávání nebo skutečně přeměna...*na chvíli se odmlčí, aby vyhnal z hlavy nutkání zaměřovat se na její rozechvělou přítomnost* Začátek je v neklidu, v probouzení se něčeho uvnitř tebe..čím víc se snažíš to kontrolovat nebo zadržet, tím víc se to snaží probrat a rychleji přijít...pokud to přijde, nebraň se, nemá to smysl, jen si zbytečně ublížíš a přivodíš větší bolest, než je to nutné...tvoje proměna může trvat dýl..tělo napoprvé potřebuje delší přípravu na to, co má přijít... ale pokud já budu mít srst a ty ne, řekněme do hodiny poté...pak si myslím, že budeš v bezpečí...vlastně bych tvou přeměnu spíš asi měl urychlit...je to trochu jako davové šílenství...jeden začne a zbytek se přidá.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte zář 11, 2012 6:54 pm

+pozorně vyslechne jeho rady a přikyvuje, že se jimi bude poslušně řídit+ Mám strach +přizná tichounce, žádné velké hrdinství není tady na místě+ Ne z toho, co čeká mně... i když možná taky trochu. Ale bojím se tvé přeměny. Když na vlastní oči uvidím tvé utrpení +svěří se mu upřímně, co ji trápí víc, než vlastní problém. Její oči ale přesto prozrazují sílu a statečnost, se kterými se chystá čelit temným silám, které jí Remuse na celou noc vezmou+ Ale zvládnu to. Láska si vyžaduje oběti +usměje se na něj odzbrojujícím úsměvem, který Remuse ujistí, že s ním bude celou dobu, až do konce, ať už se bude dít cokoliv. Protáhne ruce skrz železné tyče, přitáhne si jeho hlavu k sobě a přes mezeru v mřížích ho velice něžně a láskyplně políbí, než se ho – nebo obou - zmocní šelma, probouzející se uvnitř+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 11, 2012 7:34 pm

Můžu tě uklidnit...že pořád se na to líp dívá, než zažívá....i když ani jedno není něco, co bych někomu přál...merlinžel nemáme na výběr...*opětuje jí polibek, když se jejich rty oddělí, tak jí pohlédne do tváře, ta trocha světla, co se mu odráží v očích způsobuje, jako by mu malinko světélkovaly a odrážely je, což jindy nemívá*jen jedno si prosím zapamatuj...at se bude dít cokoliv..nepřibližuj se k téhle mříži příliš blízko...nerad bych, aby pokud se neproměníš, nedokončil to, co jiný dlak začal...to bych si neodpustil.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte zář 11, 2012 10:11 pm

Tak to jsi mě opravdu uklidnil +pobaví ji to; právě to, že Remus bude trpět při natahování svých kostí a praskání kůže ji děsí, ne to, že se na to bude muset dívat; a teď jí to ještě i navíc potvrdil:D+ Dobře, budu se od té mříže držet dostatečně daleko +slíbí mu (hm, a to si chtěla pohladit vlčka:D)+ Myslíš, že bys byl schopný mě kousnout? Vzal sis přece lektvar. Myslela jsem, že máš tím vlka pod kontrolou +jak mu hledí do očí, zahlédne v nich něco nezvyklého; oči dravé šelmy, svítící ze tmy a instinktivně cukne dozadu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř zář 12, 2012 10:25 am

*jen zavrtí hlavou, po něm chce logiku, když bude za chvíli na všech čtyřech:D* Teoreticky bych neměl...normálně mi lektvar stačí a jsem v podstatě domácí mazlík...*ušklíbne se* ale nevím, co to se mnou udělá, pokud budeš tady ty...nevím, jak se zachovám, tak nechci nic riskovat. Třeba to bude v pořádku, ale...*pokrčí rameny, že neví* i s lektvarem se může něco přihodit. Nemám ti jak dát vědět, že mám všechno pod kontrolou...*když od něj odstoupí, jen kývne hlavou a koukne směrem k "oknům"* radši si dám zpátečku...*poodejde od mříže, ale nezůstane v klidu, přechází tam jako dlak v kleci:)*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř zář 12, 2012 6:33 pm

+trochu cítí výčitky, že se neovládla, ale nervy jí pochodují jak služebníci zla na smrtijedském cvičení+ Už jsi někdy trávil úplněk s člověkem? Nebo zvěromágem ve zvířecí podobě? (evidentně nečetla HP:D) +zjišťuje, jestli už má s přítomností jiných nějaké zkušenosti+ Třeba bych to i sama poznala podle tvého chování. Vlci mají přece podobné projevy přítulnosti nebo nepřátelství jako psi. Kdyby bylo vše v pořádku, mohl bys mi třeba... podat tlapku? +usměje se+ Tedy za předpokladu, že mně ty tlapky nenarostou +pořád si je vědoma nebezpečí, že se může každou chvíli proměnit ve vlkodlaka, obzvlášť když cítí silnou nervozitu, která ji čím dál víc ovládá. Sevře pěsti kolem mříží a sklesle sleduje Remuse, jak neklidně přechází sem a tam, nešťastná z toho, že nic v tuto chvíli pro něj udělat nemůže+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 14, 2012 7:41 pm

*zastaví se v chození a přikývne* jo, trávil...zvěromágové jsou imunní vůči infekci. Tak je to výhoda, ovšem neznamená to, že bych je nemohl zabít, kdybych neměl lektvar nebo mi ruplo v kouli.*musí se rozesmát* podat tlapku? to by mě nenapadlo...vlkodlak, co dává pac.*zavrtí hlavou* to tak možná ti ve Slastech, ty budou na podobné věci zvyklí...*že on to nikdy nezkoušel, znovu se dá do obcházení své cely, občas mrkne okem do výklenku, jako by potřeboval ujištění, i když cítí přesně, kde měsíc je a že už to nebude dlouho trvat*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob zář 15, 2012 10:10 am

Jsou imunní? Jakože i kdyby je vlkodlak kousl, tak se nenakazí? +výraz překvapení v její tváři odhalí, že tohle vůbec netušila; asi zrovna chyběla, když to ve škole probírali:)+ To je ale úžasné! +překvapení vystřídá radost. Zatváří se přemýšlivě a pak se najednou usměje+ Pokud se zvěromág proměňuje ve zvíře, které se dokáže ubránit vlku, nehrozí mu nebezpečí, že? +taky se podívá směrem k oknu a opět ucítí bolestivé sevření žaludku, možná to příčina blížící se proměny. Zatím vůbec netuší, jak se to projevuje. Přesto ale stojí dál u mříží, nepochoduje jako Remus+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company