Remusova pracovna - soukromé konzultace

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Remusova pracovna - soukromé konzultace

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 31, 2010 9:00 pm

*vezme si od ní peníze* díky, vážím si takové nabídky...také vždy k službám...oboum..*zkusmo Caesara pohladí, pak se narovná a vyprovodí je až ven*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned led 31, 2010 9:08 pm

+když Remus Caesara pohladí, tak ten přimhouří spokojeně oči a trochu neznatelně zavrní+
+Nef se mile usměje, přikývne a sehne se pro Caesara+ Tak pojď, půjdeme domů. +zašeptá, vezme si ho do ruky a vyjde s ním ven+ Ještě jednou moc děkuji. Nebýt Vás tak nevím co bychom dělali. Nashledanou a hodně štěstí. +usměje se, pohladí Caesara po hlavě a přemístí se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon kvě 10, 2010 6:40 pm

*vejde s D.J.* tak pojď dál...*smete ze stolu nějaké spisy, co se tam válí...ty se naskládají zase hezky do police..Remus si stoupne před obrovskou knihovnu a kouká...občas natáhne ruku a nějaká kniha nebo svitek mu přistane v ruce, tak ji odloží na hromádku* a co že ses tak dal na draky?*zajímá se* ted dokud budou malí, tak to jde, ale jak povyrostou, máš je kde mít, nebo budou zůstávat v rezervaci?*vyptává se* Jo..víš, co je to za druh?*zašilhá na fialové vejce* to nebude jen tak něco obyčejného...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon kvě 10, 2010 7:03 pm

Nechat si ho nemůžu a myslím, že ani nechci. Dovedu si živě představit, co by takový dospělý drak uměl udělat za spoušť. Jakmile vyroste a bude schopný se živit sám, vrátí se do rezervace.

Když jsem si to vejce bral, neměl jsem ani tušení, co je to za druh, ale nedokázal jsem počkat, až se vyklube a trochu pátral. Je to Horse Dragon. Podle obrázků to bude fešák. Vypadá trochu jako fialový pegas.
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » úte kvě 11, 2010 11:30 am

*pikývne* to je rozumné...*postaví před něj nějaké příručky o čersvě vylíhlých dracích, základy i něco složitějšího* fialový pegas?*povytáhne obočí* no, tak to hi musíš pak přinést ukázat...to jsem ještě neviděl...*a prohlíží si vejce víc zblízka* snad nebude potřebovat nic až tak odlišnéh, než co tu mám...*koukne k té hromádce knížek*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod D.J. Orlovský » stř kvě 12, 2010 8:16 am

Určitě si vezmu tyhle dvě *podá Remusovi dvě knihy o základech chovu* A tuhle *zvedne tu největší bichli pro pokročilé*

*zatímco hovořili, vejce puklo a mezi jeho zbytky teď leží fialové dráče*
Obrázek

Vypadá to, že si pospíšil. *usměje se*
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » čtv kvě 13, 2010 5:43 pm

*kývne a ostatní narovná máchnutím ruky zpátky do polic a opatrně e přiblíží k vylíhlému dráčkovi, oči mu přímo svítí zájmem* zvláštní...*přidřepne si k dráčkovi*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod D.J. Orlovský » pát kvě 14, 2010 9:25 am

Příručka nelhala, vážně vypadá jako kůň. *studuje dráče* Podle všeho by to měl být samec, ačkoli asi sám víš, jak je to těžké u draků, obzvláště takhle mladých, poznat. Asi bych měl začít přemýšlet o jméně, co? Nic mě nenapadá.
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » sob kvě 15, 2010 3:38 pm

to bys měl...*přikývne* chce to něco speciálního...pro speciálního draka..

(koukám drak roste:))

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon kvě 17, 2010 10:12 am

(no, jo, už je dospělý, teď už neporoste, a má už spoustu kamarádů, ale ty jména mi nějak nejdou)

Vypadá tak vznešeně, chtělo by to něco vznešeného. Armand? Nebo máš nějaký nápad?

Ale řeknu ti, že jsem drakům úplně propadl. Tenhle je můj první, ale do budoucna se chci starat o víc. Možná založit i nějaký chov. Tyhle nové druhy jsou skutečně úchvatné.
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company