Remusova pracovna - soukromé konzultace

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Remusova pracovna - soukromé konzultace

Příspěvekod Remus Lupin » úte kvě 18, 2010 2:36 pm

*chvíi draka ještě studuje, nějak se nemůže odtrhnout* no, proč ne, to je docela hezké jméno pro Draka..jestli se bude líbit i jemu...*kývne k němu bradou*

tak proč ne, tyhle zvířata jsou natolik vzácná, že jakákoliv podpora příjde vhod. Takže další bude jiný druh? *optá se zájmem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod D.J. Orlovský » úte kvě 18, 2010 9:55 pm

Rozhodně budou další *dychtivě přikývne* Tak co, jak se ti líbí jméno Armad? *kývne na dráče, které nadšeně roztáhne křídla*

Takže kolik jsem dlužen za ty knihy? *vytáhne měšec a odsype patřičnou částku* Tak pojď, Armande *kývne na dráček* A díky, Remusi. *rozloučí se*
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte čer 29, 2010 8:16 am

vtrhne dovnitř. V náručí má velkého, zkrvaveného rotvajlera. Položí ho šetrně na stůl a dost naléhavě se obrátí na Remuse. Omlouvám se, ale mohl byste mi pomoci? Mého psa něco dost ošklivě pokousalo, jestli se mu nedostane pomoci, zemře. je z toho úplně hotová, na zhroucení.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » úte čer 29, 2010 7:42 pm

*překvapeně vzhlédne od jakési práce, do které byl plně zabrán, ale když vidí pséka, tak se vymrští na nohy a opatrně se k němu nahne nad stolem* co se stalo, Nebo spíš, víte, jestli ho takhe zřídilo něco nadpřirozeného? nebo jen jiný pes...*zkušeně prohmatává rotvíka a kouzly se pokouší zastavit krvácení z nějvětších ran, abymu tam nevykrvácel, než se dozví víc...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte čer 29, 2010 8:07 pm

Já-já nevím. Můj skřítek viděl zmizet mezi stromy nějaký dlouhý ocas. Nikdo z mých psů by mu to neudělal. hrábne si rukama do vlasů a zatahá si za ně. Prosím, řekněte, že mu dokážete pomoci.

(moc se omlouvám, že jsem vám sem takhle vtrhla, ale tohle se mi stalo poprvé a já nevěděla, na koho se obrátit...)
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » stř čer 30, 2010 12:17 pm

(v pohodě, Remus je asi nejpovolanější...leda by u Munga chtěli fušovat kromě kouzelníků i do zvířátek:D)

*na vteřinku zvedne zrak* dlouhý ocas? to má víc tvorů...to mi moc nepomůže...*mumle si už zpátky skloněný nad psékem, dokončí prohlídku...* tak zlomeného nic nemá, ale ty rány jsou hluboké...to muselo udělat něco s velkou tlamou s hodně zuby...navíc aby jen tak něco napadlo takového psa...*nakrčí čelo a přinese si na malém stolečku nějaké tiše cvakající přístrojky, aby zkontroloval, jestli nemá nějaké vnitřní krvácení...v strojku chvíli vrčí a tiše prská, ale REmus se zdá být s výsledkem spokojený* tak to by bylo...ale přesto jsou ty rány hodně hluboké...nepovede se mi je asi zacelit všechny...*dá se zase hůlkou do práce* budu si ho muset tady nechat...už jen aby se vyrovnala ta velká ztráta krve...*a pracuje na levé straně břicha, svaly se pod hrotem jeho hůlky stahují a roztřepené konce k sobě zase přiskakují*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 30, 2010 5:51 pm

Já vám opravdu moc děkuji. Budu moc ráda, pokud přijmete nějaké finanční vyrovnání. Za pomoc i za ochotu. zní už trochu klidněji.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » čtv črc 01, 2010 8:04 pm

to vyřešíme pak...*na okamžik zvedne oči v úsměvu na ty finance* máte poblíž, kde se to stalo ještě nějaká zvířata, co by mohla být napadena? *přejde na pravou stranu a pokračuje v hojícím kouzle* možná by bylo dobré se ujistit, že jim nic nehrozí...ať jich tady na stole nepřibyde víc...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát črc 02, 2010 7:28 pm

Ano, mám tři koně a sedm psů...ale všechny je mám zavřené až na...pane bože, moji koně! poslední slova skoro vykřikne. Asi bych je měla jít zavřít. dost zmateně se otočí a přemístí se domů.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 03, 2010 11:59 am

*jen němě přikývne, jak se soustředí na práci a ani nemrkne, když se Mystick rozeběhne domů...dokončí práci na těch nejhorších, ze skladu si přivolá velký pelech, vystle ho a překryje čistým plátnem, opatrně psa zvedne do náruče a přenese do improvizovaného lůžka, pesek, jak je unavený, tak ani neprotestuje, snad vycítil, že se mu snaží pomoct.... opatrně mu nadzvedne hlavu a dá mu trochu napít, největší rány překryje obvazy a přejde ke stolu a připravil nějaké masti...chvíli se přehrabuje ve skříni s ingrediencemi a polohlasně si mrmle*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company