Remusova pracovna - soukromé konzultace

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Remusova pracovna - soukromé konzultace

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř črc 07, 2010 2:40 pm

vrátí se zpet. Nikomu uz se nic nestalo. na tvári se jí objeví úlevný i udivený výraz zároven. Teda reknu vám, ze zvládnout Odeona není nic lehkého. Má ten nejtrdcí výcvik a jsem si jistá, ze kdyby nebyl zranený, mel byste pravdepodobne o koncetinu méne. trochu se pousmeje. Asi uz pujdu pokud mne nebudete potrebovat. Kdyby se neco delo, dejte mi ihned vedet. skloní se k psékovi a láskyplne ho pohladí. hezky se mi uzdrav, ty muj bojovníku. A ne abys zlobil. obrátí se k Remusovi a podá mu ruku. Moc si vázím vasí pomoci, na shledanou. uprímne se na nej usmeje a premístí se pryc.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » stř črc 07, 2010 4:04 pm

*když se Mysti vrátí, tak zrovna je v půlce polohlasné nadávce, tak spolkne zbytek, odloží prázdnou láhev, co si myslel, že je plná* to je možné, ale ze zkušenosti vím, že zvířata vytuší, kdo to s nimi myslí dobře a kdo má černé svědomí...a jsem zvyklý na horší tady dole ve sklepení, bez urážky chlapče*mrkne na pséka, který ohrne zuby, jak ho slyší* dám vám vědět, jak na tom je..*přikývne, stiskne ji ruku, když se přemístí, tak sedne za stůl a sepíše krátký seznam s požadavky na lektvary a přísady a pošle to do Nemetonu Tesse jako objednávku.*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 10, 2010 8:34 pm

*dojde do pracovny, jen koukne přes rameno, jestli mu Wenai stačí a hned začne vysvětlovat* mám tady teď docela vážně zraněného rotvajlera...podle majitelky ho napadlo "něco s velkým ocasem"*povzdychne si* což teda moc nepomůže...*odloží lektvary a masti na stolek a dojde pro pséka, který je napůl pohřbený obvazy...když ho zvedá z pelechu, tak pes klapne čelistí, tak na něj Remus chvíli mluví, ale nedá se odbýt a nakonec ho zvedne do náruče překvapivě lehce a položí ho na stůl* klidně pojďte blíž..*vyzve ji a odmotá část obvazů..pod ním jsou zčásti zahojené nejhlubší rány kouzlem* nějaký nápad, co to mohlo způsobit?*zeptá se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob črc 10, 2010 8:55 pm

+enegricky ho následuje a pak jen kouká co jak dělá, aby se přiučila všemu co může, přistoupí blíž a opatrně nahlíží pod obvazy+ něco s velkým ocasem... no mohl to být prakticky cokoli ocasatého od gryfa po tygra. To je strašně málo informací, aspoň odkud ta ženská byla..., jestli byl ten ocas chlupatej nebo holej, šupinatej... nespíš to bude nějaká magická potvora, nějak se to nehojí moc dobře...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 10, 2010 9:04 pm

právě...*přikývne na ty ne-informace* proto jsem nechal udělat na objednávku tyhle masti...*pošle ji po stole jedno pudélko a pustí se do práce, jemně vtírá mast a pes sebou mele, ale nakonec si dá říct a držííí* můžete to zkusit..*vybídne ji a kývne hlavou k pudlu, co jí poslal a odkryje i zbytek ran a ujistí se, aby po ní pes nemohl vyjet*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob črc 10, 2010 9:15 pm

+opatrně a jemně začne psékovi natírat rány+ A co vy myslíte, že to mohlo být?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 10, 2010 9:20 pm

*pozoruje ji, jak jí to jde* no, především se tam chci zajít podívat, třeba objevím něco, co by mohlo vypovědět víc...jak jste řekla, možností je příliš hodně, ale držel bych se toho, že když to využívá především zubů a drápů, nebude to oplývat nějakou výraznější magickou mocí, anebo ji to na psa nepotřebovalo použít...což by byla horší varianta, když uvážíme, o jaké plemeno jde. Ale nepůjde o nějakého "obyčejného" dravce...jak jste řekla, nehojí se to, jak by za daných okolností mělo*odmlčí se* jde vám to...*zatváří se spokojeně* pokračujte, jen si skočím dolů, ať nám další návštěvník nezapustí kořínek...kdyby něco, tak křičte...nebudu daleko*ujistí ji s úsměvem a jde dolů do obchodu*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob črc 10, 2010 9:26 pm

+opatrně mu dál natírá rány, sem tam psa pohladí hřbetem ruky po kožíšku+ Tak co, pejsku. Jak se máš? Asi moc dobře ne, co? Ale to bude brzo dobrý neboj. +má prostě zvyk mluvit na zvýřata, mluvý příjemným hlubokým hlasem+ Ty mi asi neřekneš, kdo ti to udělal, co? Myslíš, že bys ho poznal? Nó, to nevadí. Ty seš přece velkej pes.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 10, 2010 11:08 pm

*vrátí se zpátky* tak jak to jde?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob črc 10, 2010 11:11 pm

+kupodivu jí vážně nic nechybí a ani pes nevypadá, že by došel újjmy+ Jo, jo, je to dobrý. +usměje se+ Akorát nevim, jak se jmenuje, tak mu říkám pse. +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company