Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Asher » pát bře 19, 2010 9:12 pm

Vejde za ním do kanclu, na tváři nečitelnou masku, ale fakt ho zajímá, co se děje, že si ho volá na "kobereček". Sedne si a vyčkávavě na něj pohlédne. Děje se něco?
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát bře 19, 2010 11:05 pm

to je právě to, co nevím...a rád bych slyšel od tebe, mon ami...*postrčí směrem k němu poslední výtisk DV s článkem o něm a Styx* jistě chápeš, že se musím zajímat, co se v mém podniku děje...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát bře 19, 2010 11:36 pm

Vezme si noviny a přelétne článek pohledem, nad fotkou se krátce ušklíbne. To samozřejmě chápu. Pohodlně se opře, jednu nohu si v kotníku opře o koleno a pohlédne u do očí. Rýpala do zmijího hnízda příliš dlouho... Odpoví po chvíli, v očích se mu ledově zableskne. Každopádně doufám, že jsem tím podniku nějak...neuškodil. Nakloní hlavu na stranu. Ale i já jsem jen člověk, to ale určitě chápeš zase ty. Pohlédne na něj a přes rty mu přelétne prchavý úsměv.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob bře 20, 2010 12:31 pm

Pokud si to dobrovolně přála, pak je to v pořádku, nerad bych měl na krku kontrolu...*nakloní se nad stolem a ušklíbne se* a mezi námi, koledovala si dost dlouho, až se divím, že to neskončilo poněkud...definitivněji...*ale ve tváři se mu nezrcadlí žádné větší pohnutí, jako kdyby diskutovali, jestli mají objednat o bednu absinthu víc, a na chvíli se odmlčí* spíš mi pověz, co s ní hodláš dělat dál...pochybuji, že by se tady už neobjevila, spíš naopak, jak tě znám, bude se dožadovat..přídavku..*zajiskří se mu modře v očích a sametově se pochechtává* o toho vlkodlaka...*natáhne ruku a přitáhne si noviny zpátky*..tady..Lupina... se postarám, pokud by si vlk vyskakoval a dělal problémy..*zrak mu potemní* jen bych rád udržel pověst, aby to nevypadalo nakonec, že ve Slastech se svádí nevinné paničky a jejich příteličkové mizí a objevují se..ehm..v dekompletovaném stavu...*zase se pohodlně rozvalí do křesla a tváří se mírně pobaveně nad tou situací*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob bře 20, 2010 5:46 pm

Ano ano, všechno bylo naprosto dobrovolné. Uculí se. Vlastně jsem byla možná až moc hodný. Hmm...vlkodlak.. Jak příhodné, že? Uculí se a v očích mu blýskne. Na chvíli se nad tím vážně zamyslí, pak ale pomalu zavrtí hlavou. Ne, myslím, že zatím ho můžem nechat být. Co jsem tak pochopil, miluje ho...i když i nad tím by se dalo spekulovat, že? Uculí se pobaveně. Uvidíme jak se bude tvářit, až zase přijde...a taky jestli sem vlkodlak přijde chránit její čest. V očích mu probleskne něco opravdu nepěkného. Sám jsem velmi, opravdu velmi zvědav, jak tohole bude pokračovat. A tváří se viditělně pobaveně.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob bře 20, 2010 6:18 pm

velmi příhodné...*přikývne s úsměvem* jsem zvědav, jak to vezme...ale to není naše starost, pokud nebude chtít přijít si vyřizovat účet..*pokrčí rameny* možná jsi na ni až moc milý...*přikývne* nebo jsi se nám taky zakoukal?*popíchne ho s úsměvem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob bře 20, 2010 6:45 pm

Místo aby vyletěl, co ho to napadlo, se na něj zamyšleně podívá. To asi přímo ne...ale zaujala mě. Hlavně ten její naprosto nedostatečný pud sebezáchovy, který v mé přítomnosti projevovala. Pousměje se. Skoro bych řekl sebevražedné sklony. A mezi námi... Nakloní se blíž k němu, jakoby mu chtěl sdělit něco velmi tajného. Její krev je jako sladký oheň. Blýskne mu v očích. Zase se narovná a zatváří se trochu nespokojeně. A to mi připomíná, že mám docela hlad. Ušklíbne se. Tvé předvolání na kobereček mě totiž zastihlo na cestě na oběd. Blýskne mu v očích.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob bře 20, 2010 10:24 pm

*na okamžik mu v tváři bleskne opravdové překvapení, pak se rozesměje* to jsem si opravdu nemyslel, že bude stačit jedna místní hříšnice, aby tě takhle zkrotila..*snaží se neculit tak pobaveně* tak sladký oheň, mon ami...jsi ztracen...*nadechne a vydechne, aby se uklidnil*oběď? hm... můžu zavolat Jasona....kapka vlkodlačí na vzpruhu?*nabídne*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob bře 20, 2010 10:34 pm

Zamračí se na něj. Nejsem ztracen...A zkrocen už vůbec ne. Zavrčí trochu nasraně ale při zmínce o krvi, se zatváří zaujatě. Tak Jasona? Vlkodlačí? Přivře oči. No abych nebyl opilej, nejsem na takový lahůdky zvyklej. Uculí se pobaveně.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob bře 20, 2010 11:44 pm

*zvedne ruce* nu dobrá, dobrá...uvidíme..*přikývne*trocha vlkodlačí nemůže nikdy škodit...a pak, bojíš se, že bys zase udělal nějakou nepřístojnost?*nedá mu to* no a taky je jí třeba mnohem míň...ale mohu dát zavolat i Phillipa, pokud dáš přednost lidské...*takový jídleniček..ehm:)*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti