od Jean-Claude » pát lis 02, 2012 6:48 pm
Tak zase....*poznamená si pro sebe- jo, úplně to vidím, jak Devlin si sedí na trůně, ovívá se křídlem, relaxuje a naráz bouchání a Devlinéééé! heeej, Devlineeee! - úplně vidím ten protažený xicht:D trochu povytáhne obočí, že neprotestuje* No výborně...aspoň nemůže Aubrey říct, že bych mu nedopřál nějakou pořádnou zábavu....*dopije sklenku* děti...?*na chvíli se zamyslí, jak zvažuje pro a proti a už to vypadá, že ho to nebude zajímat...* Ty ušetřete...upravíte jim vzpomínky a vysadíte po cestě někde, kde se o ně postarají...aby neřekli, že nejsem lidumil...*cha, no to by se Postrachovi fakt ale FAKT nelííbilo:D*
Nijak, lištičko.*zarazí ji ostře, pak dodá o něco jemněji* Zvládneme to sami...navíc bude lépe, když si to s nimi půjdou vyřídit upíři, proti kterým tady brojí... jeden neví, co tam všechno budou mít...a asi by mě monsieur Postrach nepochválil, kdybych tě tam poslal a něco by se ti tam stalo....a mě by se to taky nelíbilo. I když máš u mě pořád vroubek.*koukne na ni důrazně, že oni dva si ještě mají co říct* ale můžeš zůstat u Jasona, pro jistotu...nechci ho nechat bez dozoru..začíná se nějak moc zajímat o pohyb...*cukne koutky* Nerad bych plýtval zbytečně silou....
*odloží sklenku* Tak já si půjdu zavolat a domluvím doprovod...vy se postarejte o to, aby se tady Jason dostal do postele, dámy...*cukne koutky a nechá je tam s tím posledním dvojsmyslem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."