Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob lis 06, 2010 7:29 pm

<Byl docela překvapený, když ho pozvala šéfová na soukromý večírek, ale přece se nenechá přemlouvat. Nevěděl co vzít, tak donesl jenom dvě flašky Whiskey>
Dámy dobrý večer <skoro mu poklesne čelist, když vidí tolik chlastu> páni, vy to rozjíždíte ve velkým. <zkoukne všechny ženy a začíná se mu tam líbit> Takže kde si můžu sednout? <zubí se a přehodí si vlasy na záda>
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 7:31 pm

Jop další výzva...já můžu klidně dopadnout jako včera, mě to vůůůbec nevadí. Zasměje a hned uloví jednu flašku Jacka. Hmm, ten nikdy nezradí. Zatváří se jak na vrcholu blaha a zvědavě koukne na Syr, co chystá. Tak recepční? Sjede ho dlouhým hodnotícím pohledem. Asi je ještě nalitá ze včerejška. To je pravda, to by určitě nebyla taková zábava jako tady. Kývne souhlasně a podá mu tlapku. Rebecca, jméno mé. A přidá jeden extra milej úsměv.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 7:37 pm

+vrazí Malteziovi do rukou flašku+ Servíruj, každý dneska bude pít. Včetně tebe. +mrkne na něj+ A potom nám nacpi vodárnu.
Björne. +usměje se+ Ahoj.
Včera? Mě to myslim včera úplně stačilo, ale uvidíme, jak se večer vyvine. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob lis 06, 2010 7:42 pm

Tss, tady si každý chlastá a jenom já sem pořád střízlivá, ale to mám v úmyslu velmi rychle napravit. Jo Björne s Wenai už se vlastně znáš a Becca mno tu brzo poznáš *směje se a vezme do ruky panáka co jí Maltezius nalil* tak na dnešní smršť *a zahájí dnešní večer tím, že to do sebe kopne s galantním záklonem*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob lis 06, 2010 7:47 pm

<Neomluvitelně Beccu sjíždí a rentgenuje pohledem. Prima, večer se mu opravdu líbí> Björn <stiskne jí ruku a nechá do ní přetéct trochu svýho živočišnýho tepla. Usadí se do polštářů a skříží nohy v kotnících. Je tam docela horko, tak si sundá bundu a pod ní má pěknou černou košilu.>
Á Wenai, jsi se zapomněla zmínit, že jsi taky šéfová <kření se> ale co, na tom seznamu pořád pracuju <pozdvihne obočí a nechá si taky nalít panáka jacka> Na vás krásné ženy <broukne a otočí to do sebe>
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 7:51 pm

Máš naprostou pravdu, na nás. +pokyne holkám a kopne to do sebe+ Mám někde absintovou fontánu, Maltezie, přines ji, pít absint po panácích je nuda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 7:54 pm

Potlačí touhu otočit se kolem své osy, aby jí mohl zhodnotit důkladně a když se jí dotkne, hned pozná, že je to dlak. Jaký sice ne, ale to stačí. Svoji energii si drží pečlivě v sobě, přece jen ještě nikomu neřekla, že proběhlo pár změn. A samotnou ji to trochu děsí, tak to probouzí co nejmíň. Hmm...takže seveřan...že by soused, Vikingu? Uculí se a přitáhne si nejbližší hromadu polštářů, do který se ne zrovna elegantně poroučí. Takže na dnešní večer! Ať je to jen první z mnoha dalších. Zamrká na Syr a Wenai a nechá si taky nalít. Když maj teda i obsluhu:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » sob lis 06, 2010 7:55 pm

+velmi distinguovaně vypije panáka+ Ano, madmoiselle. +donese absintovou fontánku a začne chystat absint+

Obrázek
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob lis 06, 2010 7:59 pm

<Trochu překvapeně zamrká na Beccu a přemýšlí jak to mohla uhodnout> Mno, tak trochu, možná, už tam nějakou dobu nebydlím <usměje se, ta holka ho začíná zajímat. Cítí z ní cosi, ale neví přesně co> Doufám, že se na mě vščechny nevrhnete a neznásilníte mě <ale zní to spíš jako že by mu to vůbec nevadilo> Takže to takhle pijete často?
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 8:04 pm

+mrkne na Björna+ Vydrž na to všeho se dočkáš. +zatím tam chodí a dělá tam pořádek a rovná to tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz