Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 07, 2010 2:55 am

Pootočí hlavu a koukne na něj. Jsem exot, jen to řekni. Já to vydržím. Zakření se. Ale zajímá mě, jak to myslíš. Zamrká na něj. Jestli se třeba nemám dodatečně urazit. Zasměje se. Jí se svět rozpíjí už trochu víc. Od včera.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned lis 07, 2010 3:05 am

Ne exot ne, i když exotická jsi, krásko, to jo. <Mohutně zívne> já teda nevím jak ty, ale já se tu uvelebím a mám vplánu spat. Přitulíš se ke mně apson, když už nebude žádný sex? <Zve ji do náruče, už je docela unavený>
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 07, 2010 3:19 am

Jen se pousměje. Je fakt milej, ale nahlas to neřekne. Ještě by zpychnul:P Jo moc ráda. Usměje se na něj. Hrozně nerada usínám sama. Přizná, když už je u něj a přitulí s k němu, hezky zadečkem do klína, neboli oblíbená lžičková poloha:). Dobrou noc, Vikingu. Zašeptá ještě a pomalu se propadá do spánku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 10, 2010 9:32 pm

*dovede Viktora do dýmkárny, ale než otevře dveře tak se ve futrech otočí čelem k němu* Víš já nevím, jestli ti mohu prozradit co se za zdmi tohoto pokoje slízá za společnost *loupne po něm pohledem* je to totiž tajné *zašeptá* ale *sjede ho pohledem* myslím že nejsi prudérní prudas, teda doufám. Ale víš co, já ti to ještě teĎ neřeknu *zakření se a vejde dovnitř. Zapálí čokoládové svíce a rozvalí se do polštářů* Takže pane, čím mě hodláte omámit? kromě svého těla?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát pro 10, 2010 9:40 pm

Ty jsi nějaká tajemná, +rozhlíží se tam+ Co takhle sladké opium? +sebere jednu krabičku a dýmku a slehne si vedme ní do polštářů+ Ale nejdříve ještě sladší polibek. +hluboce a vášnivě ji políbí a pak začne nacpávat dýmku+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 10, 2010 9:49 pm

No to víš, nechci nic riskovat, hlavně ne hněv Wenai *jeho polibek jí sebere dech a ze žaludku se jí udělá scvrklá koule. Nejraději by se v něm rozplynula, ale na to bude času dost.* Ano, to bylo omamné *zamumlá a dívá se na něj, zatím jim nalije whiskey do sklenic a zase se rozvalí, ted v jedné ruce cigáro, druhé panáka a Viktora před sebou, nádhera*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát pro 10, 2010 9:53 pm

+napije se whisky a zapálí dýmku, potáhne a uznale se zatváří, jakože dobrý, vyfoukne kouř a koukne na Syr+ Jak se těšíš na první vánoce s rodinou, jako manželka. +usměje se a skloní se k jejímu bříšku odhrne kousek halenky a ten proužek bělostné kůže vtiskne několik polibků+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 10, 2010 10:03 pm

*Vezme si od něj dýmku, potáhne si a vyfukne modrý dým, pak se málem rozkašle* U merlinových koulí, neočekává se ode mě že budu péct cukroví, uklízet Tvrz a tak podobně, že ne? *dívá se na něj trochu vyděšeně* Totiž těším se na dárky a na to jak budeme všichni spolu a na svařák, ale to kolem to nee *radši se napije, je z toho nějak v rozpacích*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát pro 10, 2010 10:14 pm

+rozesměje se+ Zlato, klid, na to máme sluhu a cukroví peče Wenai. Takže mi budem pít svařák a milovat se. +pohledí ji po boku+ Dárky? Myslíš, že jsi byla hodná a že něco dostaneš? +škádlí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 10, 2010 10:19 pm

*Viditelně se jí oddechlo a pak se jí oči zatřpytí* Tak počkej, at si to zrekapituluju. TAkže za první, provdala jsem se za tebe. Za druhý jsem ti porodila dvě krásný děti. Za třetí jsem ti koupila jen tak ostrov, abys mohl kutat v zemi úusměje se na něj* Jo, myslím že jsem byla moc hodná, moooc moc hodná *vleze si mu mezi nohy a opře se zády o jeho hrud a dá mu polibek na bradu a popíjí* Pít svařák a milovat se před zapáleným krbem, to zní přímo lákavě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz