Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 23, 2011 12:14 am

Jé, to je dobře. +usměje se na něj a zapálí si cigaretu a požitkářsky vyfoukne kouř+ Tak jak myslíš, že ti jde užívání si života? Já teda myslím, že to dost flákáš, co jsem slyšela, tak jsi se ani jednou ještě neopila a netancoval na stole, to by jsi měl napravit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 23, 2011 6:36 pm

Tak ty si o mě zjišťuješ informace? +šibalsky se ušklíbne, vezme jí cigaretu, potáhne si a vrátí jí ji.+ To velice rád napravím, pokud bude vhodná příležitost. Víš, že jsem pro každou špatnost. +mrkne na ni. Odpije si další hlt a hladově kouká po stolku s jídlem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 23, 2011 6:43 pm

Jasně, ty jsi totiž nesmírně zajímavý mladý muž a kdyby za tebou někdo šel v davu, tak se neotáčej, to je můj špijón. +zasměje se, koukne kam kouká a ukáže na stolek+ Vem si co chceš, neupejpej se. +sama zůstává u čaje a cigarety+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 23, 2011 7:08 pm

+Pobaveně se na ni usměje.+ Dobrá, budu si to pamatovat. +vytáhne se na kolena, takže se mu přikrývka sveze z těla a nakloní se k stolku, odkud si začne kopcem nakládat na talířek ze všeho, co tam je.+ Ty nebudeš jíst? +zeptá se překvapeně, když si opět sedne vedle ní.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 23, 2011 7:15 pm

+pokyne čajem a cigárem+ Tohle je moje obvyklá snídaně. Pak ti začnu ujídat +zazubí se na něj+ Eventuelně +řekne, když si všimne koblih a típne cigáro+ Si dám tuhle skvělou čikuládovou koblihu. +do jedné se s chutí zakousne a otiskne si trochu cukru na nos+ Sakva pváce. +zamumlá a setře si ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 23, 2011 11:11 pm

Co s tím začít hned? +uculí se a k ústům jí přiloží palačinku.+ Ham. +sám si z ní kousne a pak to zají plátkem sýra.+ Tak to si dej. +usměje se spokojeně, že nebude jíst sám. Zasměje se a to co si Wenai nesetřela, jí setře sám.+ Jsi roztomilá. +neodpustí si poznámku, jak se tak na ni dívá.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 23, 2011 11:15 pm

+kousne si od něj palačinky a olízne si rty+ Hm... dobrý to je.
+vykulí na něj kukadla a zatváří se trochu zoufale+ Roztomilá? To snad ne, a já se tak snažim. +zavrtí nad sebou hlavou a kousne si pořádnýho kusu koblihy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 23, 2011 11:32 pm

+Vesele se rozesměje a jak si Wenai kousne do té koblihy, ušklíbne se.+ Tak teďs to zabila, princezno. +sám velkými sousty spotřebovává, co má na talíři.+ Co máš dnes v plánu? +zeptá se po chvilce, když má opět prázdné ústa.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 23, 2011 11:35 pm

+chvíli přemýšlí a zahloubaně žvýká koblihu, pak polkne a koukne na něj+ No... dneska to bude velký. Nejdřív se budu učit pískat na prsty a pak se budu učit hrát na baskytaru. A... no, to je všechno. Nabitej program, jak vidíš. +zazubí se na něj+ JInak nuda, žádnej sex se sexy chlapem. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 23, 2011 11:44 pm

+Nejdřív si opravdu myslí, že má Wenai nějaké plány, no pak se ušklíbne.+ Jo to vidím, kromě té baskytary jsou to opravdu důležité věci.... Ty umíš opravdu hrát? +zjevně ho to zaujalo.+ Proč v tom cítím drobnou výčitku? +šibalsky mu blýskne v očích.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz