Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 29, 2012 3:37 pm

+Rázně zaklepe na dveře, nečeká na vyzvání a vletí dovnitř jako furie Můžeš mi laskavě vysvětlit co to děláš?! štěkne na ni a přitom ji sjíždí pohledem, pak Maltezia a koutek jí trochu cukne na horu, hned má ale tvář stejně kamenou jako vždy
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 29, 2012 3:38 pm

+vykulí oči a nadšeně ukáže na Maltezia+ Tys řek sprostý slovo! +culí se a zaleze do pokoje+ To si budu pamatovat nadosmrti. +směje se+ A teď mě namaž, tohle bylo lepší než všechno drbání světa. +pak se z poněkud šíleným úsměvem obrátí na Phillipu+ Nazdar ségra. Jak to jde? Se jenom trochu občerstvuju po ránu, dopřávám kůži vitamín D. Chytám ho celoplošně, chápeš. +stojí tam bez kapky studu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 29, 2012 3:48 pm

Maltezius: To jste se jietě přeslechla slečno +uleví se mu, že zaleze dovnitř, nabere na ruku krém a začne ji mazat, když se rozletí dveře. Otevře pusu, a zase ji zavře a dělá se neviditělným+

Phillipa: Uhladí si sukni Byla bych ti velmi vděčná, sestřičko, kdybys to nedělala před mým synem. Nechci aby byl tak zkažený jako Niccoleta ucedí ledově Mimochodem, budeš se vdávat. Odpoledne tě čekám na čaj uculí se líbezně a zavře za sebou dveře
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 29, 2012 3:59 pm

Já se budu co?! +vyjekne nevěřícně+ Tohle se už snad nedělá, ne? To je jako vtip? Ha ha ha. +začne se histericky smát, a když za ní zapadnou dveře tak se zoufale otočí na Maltezia+ Malterie... +začne a vypadá to, že to s ní sekne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » ned dub 29, 2012 4:03 pm

+Vytřeští oči na záda slečny Phillipy a pak se vrhne po Wenai, které hrozí že to s ní sekne+ klid slečno, klid +ovívá ji rukou+ nějak ji přelstíme! přece vás nemůže provda za někoho jinýho! teda za kohokoliv koho nechcete
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 29, 2012 4:08 pm

+ukáže na postel a nechá se tam odvést+ Co já budu dělat, co jenom budu dělat. +drží ho za ruku, poněkud křečovitě+ Zkusíme ho vyděsit ne? +koukne na něj+ Já nestojím o nějakýho koktajícího nápadníka bez brady, ale za to s rodokmenem jak výstavní pudl. +koukne na Maltezia+ Myslíš, že bys mi mohl přičarovat číro? Aspoň takhle vysoký? +ukáže tak pětadvacet čísel nad hlavu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » ned dub 29, 2012 4:12 pm

Slečno +klekne si před ni na koleno a drží ji chlácholivě za ruku+ tohle by nepomohlo, věřte mi. +pohladí ji po paži+ Víte, napadlo mne jedno řešení, ale je... +podívá se na ni omluvně+ poněkud radikální. Ale každopádně byste ji přechcala +zazubí se na ni, naprosto nemalteziovsky+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 29, 2012 4:23 pm

Jak to, že ne? +koukne na něj podezřívavě+ Ty víš, kdo to je? Pověz mi všechno. +obviňujícně na něj ukáže prstem+ Co máš za nápad?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » ned dub 29, 2012 4:28 pm

Ale ne, to opravdu nevím +začne ji zase mazat, aby nějak zaměstnal ruce+ totiž ehm... kdybyste.. kdybyste se vdala... třeba za pana Byrona... nebo někoho, koho chcete, s kým byste se domluvila... dozajista by pukla vzteky
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 29, 2012 4:30 pm

+kouká na něj, ajako na blázna+ No to ses zbláznil, ne? +odstrčí ho od sebe a vstane a začne přecházet po pokoji+ Já se nevdám za nikoho! +řekne rozhodně a koukne na něj, mlčky, pak zavrtí hlavou, jako, že to si o něm nemyslela a zase chodí dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz