Pokoj v prvnímm patře vlevo

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj v prvnímm patře vlevo

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 4:48 pm

+něžně ji položí do křesla+ Ano, +klekne si k ní a podívá se jí do očí+ Jsi pro mě všechno. Všechno. +usměje se a pohladí ji po zdravé noze+ Co se ti stalo?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 29, 2012 4:59 pm

No chci otevřít nový podnik a tak jsem se byla zdokonalovat v umění boje, a spadla jsem ze stromu Hodně hodně oseká to co se stalo, ale vlastně mu zatím v ničem nezalhala. Proplete prsty jeho vlasama. Ty se trápíš, lásko

(došel mudla a sere mě :twisted: )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 3:59 pm

Lásko. +vzhlédne k ní+ Jsi si jistá, že je to nejlepší nápad, mít podnik zrovna v tomhle oboru, když je tolik nebezpečný. Pamatuj, že nejsi sama, je tu spousta lidí, kteří o tebe nechtějí přijít. A nejenom já. Naše děti... +zahledí se na ni+ V čem vůbec chceš podnikat.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 5:43 pm

Lásko Pozvedne mu prsty bradu, aby se jí díval do očí všechna práce je nebezpečná. I ta tvoje, nikdy nevíš na co narazíš, co objevíš, jestli to třeba nebude tvůj poslední objevený poklad...na chvilku se odmlčí Ta firma se bude zabývat lovem lidí a tak... S Rebeccou se mi nic nestane, neboj se. Vždyť jsem ti vždycky říkala, že mě se jen tak nezbavíš. Prohodí žertovně a snaží se to odlehčit
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 5:50 pm

+zavrtí hlavou+ Ty jsi se musela úplně zbláznit. Ty chceš lovit lidi? To snad ne... +vypadá už docela zoufale, skloní hlavu a přejede si rukou obličej+ U všech bohů. +zašeptá a vstane a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 5:55 pm

čekala všechno, ale že by se zbalil a odešel, to nikdy Viktore počkej! Vystřelí z křesla, a rozběhne se za ním, ale nějak zapomněla na sádru a natáhne se na zem. Kurva! Stůj! Zavolá za ním a vyhrabe se na nohy. V koutě tam stojí vycházková hůl, tak si ji přivolá a belhá se za ním Neodcházej. Nebudu to dělat když si to nepřeješ. To už mluví na prázdný pokoj, protože těsně před tím, než se natáhla na zem Viktor zmizel z pokoje. Tak tam pobíhá po těch chodbách a hledá ho
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob bře 31, 2012 11:40 am

Už jí začíná unavovat, jak za sebou vláčí tu sádru, a tak první co udělá je, že si nohu vyhojí pomocí kouzla. Sice to bolí, ale aspoń může chodit. Že by to udělala už v Rumunsku, ji vůbec nenapadlo. Pak si dopřeje dlouhou horkou lázeň, několikrát si umyje vlasy a pořádně se vydrhne. Z nočního stolku vezme hojivý balzám a natře všechna pohmožděná a odraná místa. Nakonec je se svým výsledkem spokojená. Na pár hodin usne, a je tak vyčerpaná, že se jí nic nezdá. Ráno se vzbudí jak znovuzrozená. Zapálí si, dá si na terase kafe a vidí jak Philla někam odjíždí na bílém koni. Povzdechne si a přejde ke skříni, kde skoro hodinu vybírá co si obleče
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob bře 31, 2012 11:45 am

+vzbudí se a přijde za ní ke skříni, obejme ji kolem pasu a políbí na krk, pak si ji k sobě otočí a políbí ji pořádně+ Dobrý ráno, lásko. +řekne a vyndá jedny šaty ze skříně, takové tyrkysové, elegantní a moderní+ Vem si tyhle v těch jsi kočka.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob bře 31, 2012 11:52 am

Dobré ráno obejme ho kolem krčku, a ze široka se usmívá, protože má radost, že už se nezlobí Jak vidím, máme stejný názor zasměje se, když se jejich prsty střetnou na těch samých šatech
Obrázek
Syr k nim vytáhne ještě lodičky na vysokém podpatku a začne si je oblíkat. Doufám jenom, že mě jí nenecháš napospas hned po prvních pěti minutách koukne na něj přes zrcadlo
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob bře 31, 2012 11:55 am

+obleče si nátělník, kalhoty a slušnou košili+ No tak dobře. +střelí po ní potutelným pohledem+ Dám ti patnáct. +mrkne na ni, taky přes zrcadlo a začne si vázat kravatu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz