Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 03, 2012 8:52 pm

Takže z tebe dělaj nedobrovolnýho workoholika jo? Uculí se pobaveně. No já osobně mám v plánu se vožrat...nebo se o to minimálně pokusit. Ušklíbne se a mrkne na něj. Zásoby tu na to určitě budou. A co máš v plánu ty, Vikingu? Koukne na něj a zakrouží obsahem své skleničky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 03, 2012 8:55 pm

+zazubí se na ni+ No, to podle toho, co myslíš. jestli myslíš m´msky, tak se pleteš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 8:56 pm

Usmívá se potěšeně, zjevně je spokojený sám se sebou a její reakcí. Ahoj, krásko. Vypadáš snad čím dál líp. Konstatuje když si ji pořádně prohlédne. No já nevím, ale mám pocit, že si byla docela dobrá čarodějka. Cuknou mu koutky a taky koukne na skleničku. A jsem opravdu rád, že tu někdo pije absinth tak, jak se má. Pohladí ji pohledem.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Christa » pát úno 03, 2012 8:57 pm

Mmsky? Já jsem myslela že jsou to LSD, no to neva =přihrne jim tam celou hrst. Dá si jeden na špičku jazyka a nabídne ho Wenai´=
Christa
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 9:00 pm

Ts, ts, já pořád jsem dobrá čarodějka +mávne hůlkou a skleničku má v ruce i s obsahem+ akorát se mi to nechce pít s chlupy s koberce, kdo ví co se tam válelo. +přejde k baru a nachystá jim to oběma+ no ty taky celkem ujdeš vlku +nabídne mu pití+ to víš měla jsem dobrého učitele. Co bys řekl tomu, kdybys mi dneska dělal společnost? Jak vidíš, mé spoludámy jsou poněkud zaneprázdněné +Sedne si na barovou židličku aby mu byla stejně vysoko+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 9:22 pm

No vida, nevyšla jsi ze cviku. Pousměje se a převezme od ní skleničku. Přitom zlehka zavadí prsty o její ruku. To je vlastně pravda, přímo toho nejlepšího. Zhodnotí se skromně a zablýskne mu v očích. Tobě budu společnost dělat moc rád. Usměje se a sedne si vedle. Tak jak ses měla, těch sto let, co jsem tě neviděl?
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 9:27 pm

Jenom tě musím varovat. Být tebou si dneska do mě nekousnu, protože jsem plná toho kovu, co ty nemáš rád. +raději ho hned varuje, co kdyby se to tam pak zvrhlo no+ Ehm, no měla jsem se parádaně +nějak se jí necce mu popisovat ty hodiny sexu s manželem atd+ slyšela jsem, že jsi měl nějaké problémy v Rumunsku. Vlku, dneska nebudem nic řešit, ať se stane cokoliv, souhlasíš? +koukne na něj a v očích má ohýnky+ Kdy jsme mi dva spolu naposledy pořádně zakalili?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 03, 2012 9:38 pm

Bůh ví, co to je, tady se může vyskytnout cokoliv. +chvilku na ni kouká a pak se k ní nakloní a políbí ji a sebere jí z úst ten bonbon, sama jí pak strčí do pusy další+ Uvidíme, co to s náma udělá, Chilly. +řekne a znovu ji políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pát úno 03, 2012 9:49 pm

=Pěkně pomalu ji líbá a přesune jí pilulu do pusy= Jo, to jsem taky zvědavá. Třeba budeš povolnější. =Sedne si, překříží nohy a přetáhne si ji k sobě, aby byla o ni pěkně opřená+
Christa
Člověk

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 9:52 pm

Nevěřícně na ni koukne, ale nevypadá, že by si dělala srandu. No, fakt dobrý protiupírský opatření... Podotkne uznale, pak na ni ale zkoumavě pohlédne. A vlastně nejen protiupírský, že? Něco chystáš, že jo? Spíš konstatuje, než že by se ptal, v očích se mu ale jasně odráží starost. Ať je to cokoliv, buď opatrná. Požádá ji tiše.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz