Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 8:38 am

Aha. +přikývne, že tentokrát už slyšela.+ Proč je... přeškrtlá? +zeptá se, taky se ztišeným hlasem. Tiše ji poslouchá a pak ji konejšivě pohladí po rameně.+ To je mi líto... Jo, +malinko se usměje.+ Babičky bývají nejlepší. Tedy ne vždy, ale ta tvá zjevně byla. +přestane ji hladit a dá si další kousek koláče.+ Uhmm? + přikývne, že se Wenai může ptát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 10:33 am

Je přeškrtlá protože když brácha zdědil celej barák a všechne majetek, tak řekla, že s naší rodinou, to jako se mnou a s bráchou, už nechce mít nic společnýho. A škrtla se. A pak se vdala za švédskýho hraběte. Bylo jí šestnáct a jemu pětatřicet. Přesně, jak to dohodla máti. +zakroutí nad tím hlavou+
Já jsem se chtěla zeptat... +začne pomalu a sleduje ji, aby náhodou mohla přestat+ Kdy jsi zjistila, že jsi na holky. Jak? A kdy? +koukne na ni tázavě a nacpe si do pusy kus koláče+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 12:26 pm

+Po její otázce se chvíli přehrabuje koláčem a uždibrává z něj tvaroh.+ No... +začne, když opět zvedne hlavu a koukne jí do očí.+ Já... měla jsem několik málo krátkodobých vztahů s muži, ale nikdy to... no víš... nebylo ono. +koukne do talíře, ukrojí si vidličkou další kousek, ale nesní ho.+ Asi před dvěma lety... +pokračuje.+ ...jsem potkala jednu holku. Byla na holky a já ani nevím jak, byly jsem najednou spolu. A najednou s ní všechno bylo snazší. Všechny pocity intenzivnější.... +opět na ni koukne a pokrčí rameny.+ Došlo mi, že jsem se po celou dobu zaměřovala špatným směrem. A víš co? Docela se mi ulevilo. +usměje se.+ A co ty? +vloží si konečně ten ukrojený kousek do úst.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 5:08 pm

No já totiž... +řekne a usměje se , když si vzpomene na starý časy+ My jsme s kamarádkama dělaly takový akce. Amorózní kroužek jsme tomu říkaly, vždycky jsme se jednou za čas sešly a někam jeli a tam balily chlapi a užívaly si. Byli jsme všude možně a jednou, jsme jeli do LA na pláž, a tam bylo spousta pěknejch kluků a mraky z nich se kolem nás motali a mě tam zaujala jedna holka. Tak jsem ji nechala, aby mě sbalila, protože tehdy jsem ještě ani náhodou nevěděla, jak na to. +zasměje se a vidličkou šťourá do koláče+ Ale pořád mi ten pocit, že jsem na holky přijde takovej novej, ale je to úžasný. +usměje se na ni+ S tebou je to taky úžasný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 5:24 pm

Amorózní kroužek? +usměje se.+ To zní dobře.
+Zajiskří jí v očích. Položí talíř na pult, pohladí ji po stehně a jak Wenai sedí, stoupne si proti ní.+ A teď už víš, jak na to? +mrkne na ni se šibalským úsměvem. I druhou rukou jí pohladí po stehně a trochu vážněji přikývne.+ Jo, já si na to taky ještě tak úplně nezvykla. No snažím se to neřešit. Jenom vím, že takhle, právě v této chvíli... +natáhne se k ní a něžně ji políbí.+ ....je mi dobře. S tebou. +dodá s úsměvem, když se opět odtáhne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 5:49 pm

+položí talířek za sebe a roztáhne nohy a natáhne se ke Kim a přitáhne si ji k sobě+ Myslím, že už vím jak na to. +usměje se a opětuje její polibek a nedovolí jí odstoupit od ní podívá se jí do očí a nadechne se+ Kim, mohla bys... budeš se mnou chodit? Prosím? +skoro nedýchá a sleduje ji, co ona na to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 6:02 pm

+Rukama se opře kolem jejího těla o pult a tělem se k ní přitiskne. Při její otázce se jí zkoumavě zahledí do očí a chvíli mlčí.+ Ty... opravdu to chceš? +zeptá se po chvilce, tiše, téměř šeptem, jakoby se bála, že když to řekne trochu víc nahlas, Wenai si to rozmyslí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 6:19 pm

+hledí na ni, ani nedýchá, jen pokývá hlavou+ Jo. +splyne jí tiše ze rtů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 6:36 pm

+Ještě chvíli na ni zkoumavě kouká, ale nakonec se usměje a oči jí zazáří. Nakloní se opět k ní, rty se téměř dotkne těch jejich.+ Jo, budu. +jenom tiše vydechne a políbí ji. Nejdřív jenom jemně, mazlivě, pak vášnivě. Rukama jí vyjede po těle, pohladí ji po zádech a natiskne si ji tak ještě víc na sebe.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 6:47 pm

+konečně se nadechne a oči se jí rozzáří, obejme ji kolem pasu a přitiskne k sobě, oplácí jí polibky, chvíli něžně, chvíli vášnivě, jednou rukou jí vyjede po zádech do vlasů a začne se jimi probírat, když polibek skončí, tak si opře čelo o čelo a usměje se+ Kim... já mám holku. +zašeptá šťastně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz