+ráno vstanou, nasnídají se a sejdou se venku u velkého jeepu nacpaného věcma+ Tak co, Maltezie? všechno nachystaný? Jistě, slečno. Tak jedéééém! +a zmizí směr Vizovice+
+vyhrabe se z postele, kde se válela celej den s asi pěti knížkama a něco si zapisovala do tlustého sešitu, samozřejmě, že povlečení je celý od inkoustu, protáhne se a odšourá se do koupelny+
+vyvaluje se ve vaně, má tam nějakou pěnu a kačenku+ Jasně, Maltezie. Prosím tě, nakrémuj a vylešti mi ty vysoký červený steely. A počkej ještě... +koukne na něj po očku+ Umyj mi záda. +podá mu houbu+
+vezme houbu, sehne se a začne jí umývat záda, jemně a opatrně ji hladí houbou, nadechne se vůně jejích vlasů, které má seplé nahoru a trochu se mu zatočí hlava+
Co si mám vzít dneska na sebe? +zakloní hlavu a koukne na něj+ Korzet, nebo něco lehčího? Aby mi vynikly prsa...? +chytne ho za ruce a stáhne si je pomalu na prsa+
+nadechne se a pohladí ta dokonalá ňadra, lehce a opatrně přitiskne své rty na její, vychutná si ten krátký okamžik+ Promiňte, slečno. +vzpřímí se a odejde, poněkud rozrušen+