Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 10:33 pm

Mě to vyhovuje a zatím mě ani od dvora v tomhle nevyhodili. Požívám totiž imunitu umělce který má právo chodit výstředně ošacen, výstředně se chovat a hlavně říkat co má právě na jazyku. Pokud tedy ještě nějaký jazyk má. Nejednou se stalo že o něho mí druzi ve zbrani přišli rukou popravčího +ušklíbne se a jde k baru, od kterého se bleskově vrací aby mohl Wenai šmírovat+ Tady jedna sklenička pítí které se má dáma přála +podá jí sklenku s úklonou+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 10:38 pm

Jak chceš. +pokrčí rameny+ Děkuju. +usměje se na něj a cucne si+
Nazdar Byrone. +začne telefonovat+ Doufám, že máš dneska volno, jde se do hospody. ... No jo, jasně. Takže se sejdeme tam. Jo, tak se měj. +položí sluchátko a napije se+ Tak Marigolde, jsi připraven? Jo, budeme se muset přemístit. Já vím, že je to nepříjemné, ale je to strašně daleko. +přijde k němu a obejme ho jednou rukou kolem pasu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 10:57 pm

S toho jsem tedy celí nadšený +zamumlá velmi nenadšeně+ Pokus se prosím aby moje vnitřnosti zůstali uvnitř mého těle, nechtěl bych pak muset pobíhat po světě střevama v pytlíčku u pasu +škaredí se jako tisíc čertů, ale obejme ji kolem ramen když se k němu tak hezky tiskne+ Já jsem připravený +řeken statečně a odhodlaně+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 11:00 pm

Budu jemná +usměje se na něj, dopije, skleničku postaví na stolek, chytne žebradlo a obejme ho a pak tak opatrně jak jen to jde je oba přemístí před Mýtinku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 11:25 pm

+přemístí je oba sem, napije se z flašky tequily+ Ty seš tak sexy, pojď, půjdeme do postele. +uculí se na něj a jde k posteli, tam položí flašku na noční stolek a začne se svlíkat+ Budem dělat strašně vzrušující věc. +mrkne na něj a trochu se zapotácí, jak si svlíká sukni+ Půjdeme spát.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 11:43 pm

Ech +zvedne se mu žaludek, který už má beztak na vodě, ale naštěstí se nepozvrací+ To zní mým uším jako libá hudba +vydá se k posteli, ale nějak ho to táhne na stranu, tak narazí do nočního stolku+ Au! Sakra práce! +zvedne nohy a začne sundavat boty, ale nějak to neustojí tak padne na postel+ Hedube! +zamumlá jakousi nadávku xichtem v matraci. Obrátí se na záda a zuje si boty v leže+ Hej! To stačí +je rozhodnutý se už víc nesvlíkat, pokud ho k tomu někdo nedonutí+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 11:46 pm

Uka, já tě svlíknu. +sedí na posteli v kalhotkách, napije se na kuráž a převalí se k němu, začne mu sundávat košili a pak mu svleče kalhoty+ V oblečení se spí děsně. +přetáhne přes ně peřinu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 12:13 am

Dík +zamumlá jen už beztak v polospánku. Obrátí se na bok, přitáhne si trochu peřiny a za chvíli už je slyšet hluboké chrápání, tu a tam přerušované mumláním+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 12:17 am

+kouká jak usíná a potichoučku se hihňá, pak si sedne, opře se o čelo postele a z nočního stolku vytáhne krabičku cigaret, zapálí si, v klídku si pokuřuje a hlava se jí točí, občas se prohrábne jeho vlasy a když dokouří tak taky zalehne a usne jak špalek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 3:46 pm

+Rozlepí jedno oko někdy kolem poledne a pohlédne na škvíru mezi závěsy s upřímnou záští+ Nemám rád slunce +zaskřehotý trochu vyschlým krkem. Jeho vlastní hlas mu způsobí pravděpodobně trvalé poškození mozku jak moc ho bolí hlava. Téměř spadne s postele a začne tápat kde tu má Wenai koupelnu. Nakonec zdárně najde. Chvíli tam postává, než se mu zvedne žaludek, tak padne na kolena a úspěšně ho vyzvrátí do záchodové mísy. Doplazí se k umyvadlu, důkladně si vypláchne pusu a opláchne obličej. To sice nemá na jeho kocovinu pražádný účinek, ale alespoň má pocit že pro svoje zdraví něco udělal+ Budeš muset zvolnit chlapče +řekne svému odrazu v zrcadle a poklepe na něho prstem+ nebo tě to jednou bude stát kejhák +ještě si odskočí a pak se zase odplouží k Wenai do postele+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz