Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 4:30 pm

+vzbudí se s mrmláním+ Já toho Byrona zabiju, já ho zabiju, spratka jednoho skotskýho. Ten dostane. +posadí se a chvíli vyvažuje, pak zezelená, zbledne, chytne se za pusu a vystartuje do koupelny+ Uhni! uhni! +odstrčí Marigolda a zaklapnou se za ní dvaře na záchod (ona má totiž velkou koupelnu), zachvíli se Wenai vypotácí do koupelny a opláchne se v umyvadle a lehne si na zem a nevypadá to, že se hodlá zvednout+ Já ho zabiju. +povzdechne si a mávne rukou a vypustí patrona a ten zmizí do kuchyně+ A už nikdy nikdy! Nebudu pít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 4:56 pm

+Dřepne si, nebo spíše padne jako pytel brambor, vedle Wenai+ Neřvi +požádá jí tiše a trochu nevrle+ Odumírá mi mozek tak ho přitom neruš +klesne do lehu vedle ní+ A postav se do fronty, já ho něčím přetáhnu jako první.... Uch...! +zavře oči a promne si spánky+ Takhle zle my nebylo už dlouho. Čím že nás to napájel? Čistým lihem?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 5:04 pm

Jo něčím takovým. +zabručí, má zavřené oči a občas jí cukne noha+
Slečno? +ozve se z ložnice+
Jo, nechoď sem. Počky, +vyplazí se z koupelny, trvá jí to pěkně dlouho, protože chodí po čtyřech a vplazí se zpátky a to ještě pomalejc, protože v jedné ruce drží půllitr s jasně zelenou tekutinou s bublinkama, posadí se vedle Marigolda na paty+ Můžeš pít? +zeptá se ho opatrně+ Tohle ti pomůže, fakt. +chvilku kouká na půllitr, soustředí se a pak kus vypije, položí půllitr na zem, kouká do zdi, zbledne ještě víc a vypadá to, že bude zase zvracet, ale nakonec si jen odříhne a tak přejetě se usměje+ Lepší...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 5:16 pm

+Neochotně otevře oči+ Jestli je v tom jen slza alkoholu, tak si to klidně můžeš... nechat +nedůvěřivě hledí na obsah půllitru a ještě nedůvěřivějc na Wenai+ Léčení metodou "čím ses zkazil, tím se naprav" je poněkud nespolehlivé +zvedne se na lokti a docela zvědavě pozoruje jak se s kocovinou teď Wenai potýká+ Lektvar? +povytáhne obočí+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 5:23 pm

Jo jo. +ještě se napije+ Alkohol tam teda není ani náhodou. +začne se jí vracet barva do obličeje+ Lektvar proti kocovině vyvedený do stavu dokonalosti a tajemství toho, proč se nikdy nepoučím z chlastu a piju tak často. Kocovina nikdy netrvá dost dlouho, abych se z ní poučila. Tak se napij. +podá mu půllitr+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 5:42 pm

+Převezme si od ní půllitr a přičichne, načež se zašklebí+ Páchne to strašlivě +prohlásí, jenže v tuhle chvíli by mu páchla i růže. Opatrně se napije, chuť nemůže identifikovat, jelikož jeho chuťová buňky odešli na odpočinek, ale příjemně to klidní žaludek. Napije se ještě jednou a víc zhluboka+ Na něco ta magie je přeci jen dobrá! +je mu o poznání lépe, takže se už zase usmívá+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 5:47 pm

Jo, tahle magie, je nade všechny ostatní, protože je nesmírně praktická. +natáhne se k vaně a pustí vodu+ Já si dám koupel, musím se trochu vzpamatovat. +stáhne si kalhotky a začne dávat do vany dvě kačenky, jedna je černá a jedna fialová, lodičku a rybičku a pak se začne soukat do vany až tam šplouchne+ Jééé. +vydechne si spokojeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 6:00 pm

+Dopije zbytek toho utrejchu a pozoruje přitom Wenaio počínání, samozřejmě to jak se svléká, ale i kachničky a jiné hračky do vody. Zakroutí nad tím hlavou, ale z úsměvem+ Tak já vás tu nechám v soukromí +pořád ještě trochu těžce se zvedne. Na kocovinu to zabralo skvěle, ale na namožené svaly už méně. Políbí Wenai na čelo+ Moc se tu neráchej ať se mi nerozmočíš a navíc bych se taky rád vykoupal. Smrdím jak chlívek co ho nikdo roky nečistil.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 10, 2010 6:08 pm

+usměje se na něj a když odejde, tak klepne na jednu kachličku, ta odskočí a odhalí tajnou schránku, Wenai z ní vytáhne cigára a jedno si zapálí, jak ho se spokojeným výrazem dokouří, umeje se, pak vlasy a poté co se usuší do osušky tak se doplouží do ložnice+ Tak prosím, máš volnou vanu. +přetáhne si přes hlavu košili a svalí se na postel+

(A Wenai se nám trošku rozdvojila)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 10, 2010 10:55 pm

+Vleze do koupelny, ale po cestě líbne Wenai na tvář, prostě jen tak pro radost. Napustí si plnou vanu vody, teplé příjemné tak akorád. Shodí oblečení a vleze dovnitř. Začne se koupat, hezky se mydlí mýdlem které tam někde našel a hlasitě si přitom zpívá až je to slyšet ven. Bez kocoviny už má zase dobrou náladu a skřivánka v hrdle+

(Hmmm jsme zapoměla na tu dnešní akci. Musela jsem ven nakoupit jídlo pro Morganu. Ale tak co už. Budem to ingnorovat. Marigold by na to stejně spíše nešel)
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz