Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 2:21 am

Jsou to moc krásný verše, mám tu knihu ráda a tebe taky, takže teď je tvoje. +usměje se na něj+ Ale prdlajz těžítko. +vezme tu kouli+ Můžeš na ni zaznamenávat písničky, uchová v sobě zvuk, když ji takhle zmáčkneš. +sevře kouli v dlani a vevnitř se zorráří takové zlatavé světlo+ Tak bude zaznamenávat. A když ji zmáčkneš podruhé. +zase ji zmáčkne a světlo pohasne+ Tak přestane a když uděláš tohle. +přejede po kouli prstem+ Tak se ozve to co jsi zaznamenal. +ozve se z koule ,,Tak bude zaznamenávat. A když ji zmáčkneš podruhé." Wenainým hlasem+ A teď tě už nebudu rušit, protože, jak vidím, tak tě ty sonety zaujaly. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 23, 2010 2:31 am

Magická serepetička +vezme do ruky zase tu kouli+ Tady se mi docela hodí, ale pochybuji že bych si jí mohl vzít domů. Cokoliv co jen vzdáleně připomíná elfská kouzla je tam konfiskováno +přejede po kouli rukou a znovu si přehraje Wenain hlas+ a majitele zavřou. Ale i tak je to užitečné. Nemusím sebou pořád vláčet brko, které mi někdo rozbil +naoko zle se na ni podívá+, a kousek pergamenu, abych si mohl zapisovat myšlenky +zavře knihu a položí ji na postel+ Nebude přeci o svátcích sedět sám v koutě a číst si. To je čas kdy má být rodina, milenci a přátelé pohromadě.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 2:42 am

To jsem nevěděla. +povzdechne si+ Prý někdo rozbil. +mrmlá si pro sebe, přijde k sekretáři, prohlídne několik šuplíků a vyndá zlatavé rajčí pero+ Tady ho máš a ne že ho zničíš jako to cos měl. +uculí se na něj a vtiskne mu brk do dlaně a na rty polibek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 5:09 pm

Můj svět není tak tolerantní jako tenhle tvůj. Žít tam není žádný med, zejména pro mě. Já vždycky řeknu co mám na srdci a dostanu se do maléru. Ale i já jsem se poučil a pár svých balad jsem z běžného pouličního vystupování vynechal, teď je hraji jen když přesně vím kdo je poslouchá +převezme si od ní brk a nakrčí trochu uraženě nos+ No dovol, já brka neničím. Jsou moje obživa +přitáhne si jí na klín když už je tak blízko+

(Promiň za prodlevu, ale byli ty svátky, byla tu babča a prostě jsem chtěla nějaký ten čas strávit s rodinou.:-))
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 5:17 pm

+pohladí ho po tom nakrčeném nose a usměje se a obejme ho kolem ramen+ Ty můj barde. Určitě píšeš nádherné balady, ale jen nevím ,proč mi je nechceš zahrát. +řekně měkce a něžně ho políbí+

(no jasně, já jsem taky byla většinou pryč :) jen mi přijde, že to strašně rychle uteklo ty svátky)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 5:51 pm

Ale chci, jsem jsem se k tomu ještě nedostal. Jenže tady se toho pořád moc děje (a já nevím jak bych vymejšlela balady). Na to aby se je posluchač náležitě vychutnal je třeba aby si vyhradil klidný večer, sedl si k teplému ohni s něčím dobrým i pití a malím k jídlu a poslouchal. Bez vyrušování poslouchat +bere to náramně vážně+

(To mi povídej. Já se taky nenadála a večeře byla v trapu. To jí člověk dělá dva dny. :D A povedli se Vánoce?)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 5:57 pm

Tak to já bych asi nevydržela. +zašeptá mu do ucha, přejede boltec rty a na krk mu vtiskne několik malých polibků+ Já tě musím vyrušovat, když jsem s tebou sama, já si nemůžu pomoct. +pošeptá a zase ho začne líbat+

(ale docela jo, byla sranda a dost čokolády, dárků bych snesla o jeden dva víc :D bylo to dobrý, jaký jsi měla Vánoce ty?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 8:56 pm

+Ošije se a zachichotá, jinak se to nazvat nedá, i když to není zrovna mužné+ Tohle kdybys dělala při hře vznikla by s toho mučíní synfonie +prohrábne jí vlasy a začne polibky opětovat. Nikam tím nemíří, jednoduše se chce mazlit a být s ní+

(Přišel chudý Ježíšek, neměl ani kožíše. Až přijde chudý Silvestr...praštíme ho kamenem a pořádně se vožerem. :D Rodiný rozpočet vyschl...)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 9:30 pm

+vklouzne mu dlaněmi pod košili a pomalými dlouhými tahy ho hladí po zádech a tiskne se k němu, ňadry se o něj otře a neustále ho líbá a pomalu, ale jistě tím někam míří, tedy aspoň se snaží+

(no tak to aspoň oslav, já se budu na Silvestra učit :mrgreen: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 9:43 pm

+Odtáhne se od její čelisti kterou častoval polibky a tiše se jí uchechtne do ucha+ Ty jsi liška podšitá +zamumlá se smíchem+ Já se chovám slušně, jako praví gentleman a ty mě tu nehorázně ohmatáváš +s dalším smíchem jí stáhne z kolem a převelí pod sebe na postel+ Miluji tě +pustí se taky do "ohmatávání" a hlavně sundavání jejího oblečení+

(Však já se ožeru, já budu tak ožratá že ani druhýho na Dextera se nevzbudím. :D )
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz