Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 9:52 pm

+nejdřív se lekne, že jí Marigold z postele uteče, když se tak odtáhl, ale pak se usměje+ Tak mě taky osahávej a budeme si kvit. +zašeptá a když už ho tam tak hezky má tak mu jediným tahem stáhne košili, spokojeně se usměje a začne ho zase osahávat, sem tam mu rukou sklouzne až na zadek+

(tak si nastav budíka :mrgreen: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 10:35 pm

+Zabaví jí tryčka a začne stahovat i kalhoty+ Někdy mám dojem že nevím co bych si bez tebe počal +stáhne jí ten kousek oblečení+ Připadám si jako bláznivě zamilovaný chlapec +mluví mezi polibky kterými putuje po jejích ňadrech a bříšku+ Mám chuť natrhat ti kytici, stoupnout si ti před okno a recitovat první neumělé básně. Veršíky co +zadýchá se když se dostane těsně pod pupíka, tak si dá chvilku odechu kdy jí líbá+ Veršíky co neřeknou nic, ale krásně zní.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 10:47 pm

A krásně se poslouchají. +zašeptá s úsměvem, prsty mu zasněně prohrabuje vlasy a pak si ho přitáhne k hlubokému polibku+ Škoda, že je venku sníh. +zručně mu rozepne a stáhne kalhoty a stehnem mu jede po vnější straně stehna až k boku a pak zase zpět, chytne se ho za boky a zvedne bříško tak, že špička jeho mužství pohladí její podbřišek a zase si lehne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 11:05 pm

Jo +povzdechne si a trochu sykne jak se o něho otírá+ Tyranko +povzdechne si a aby jí to oplatil vjede jí prsty do klína. Trochu hrubě, protože ví že to má ráda, ale zároveň jí to vynahrazuje jemnými polibky+ Moje krásná víla +nepřestává mluvit+

(Vím že mi to dneska trvá, ale nejen tady. Nějak jsem vypadla z rytmu)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 11:17 pm

+zasténá a zachvěje se vzrušením, když v sobě ucítí jeho prsty, pánví popostrčí proti jeho prstům, protože by v sobě chtěla spíš jeho mužství+ Marigolde. +zasténá+ Nemuč mě, prosím. +vydechne a políbí ho+

(to neva, já stejně dělám ještě něco, tak to aspoň dodělám, a stejně mi to taky vždycky trvá...)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 26, 2010 11:25 pm

+Odtáhne se a nádherně se na ni usměje, vypadá dokonale nevině v ironickém slova smylu a zároveň v jeho očích je opravdouvá něha a láska+ Já ti jen oplácím stejnou mincí +odvětí udýchaným hlasem. Olízne si rty, protože je má doslova vysušené a vytáhne z ní prsty, které hned nahradí penisem. Povzdechne si, protože to je přesně to co chtěl i on+

(Já už s těch erotických scén šilhám :ss :D )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 26, 2010 11:30 pm

+zasténá spokojeně a vzrušeně a vypne se pánví proti němu, aby ho přiměla k pohybu, udýchaně ho políbí držíc se ho za ramena+

(to děláš spoluhráče té pravé, Wenai je královna sexu, nemůže toho jen tak nechat :mrgreen: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 27, 2010 12:07 am

+Rád byhoví Wenaině prozbě a začne se pohybovat v jemu vyhovujícímu rytmu. Není to hrubé přirážení jaké by jí vyhovovala asi spíše, je více pdobné jejich prvnímu milování. Trochu líné a docela dost udýchané. Plné jeho tichých stenů+

(Co já...! Ale Marigold si bude muset pořídit mastičku na odřeniny. :lol: )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 27, 2010 12:14 am

+podřídí se mu a pomalu a klidně se vzpíná proti němu, sem tam z jí úst unikne sten, nikam nespěchá, užívá si, že nemusí, spokojeně se usmívá a prohrabuje se mu vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 27, 2010 12:35 am

+Užívá si to že mu Wenai nevnucuje žádný rytmus, že se mu podřídí. S něhou jí hladí a libá. Ale i přesto jak moc by chtěl takhle zůstat navždy. Pořád její součástí. Nedokáže svoje tělo, svoje touhy ovládnout. Čím blíž je k vrcholu, tím rychleji přiráží. aA tichým stenem se udělá a klesne vedle Wenai. Nahmatá její ruku, sevře ji a hlasitě oddechuje+ Ty mě vážně zničíš +zamumlá+ jak dokonale mě máš ve své moci.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz