To jsem to zase spískal +nadává si pro sebe+ Marigolde kdy ty se naučíš držet pusu zavřenou a neříkat první věc co tě napadne +najde si kalhoty, košili a jde za Wenai. Na cigaretu neříká nic, už si zvikl+ Ano, máš pravdu +řekne se svou přímností+ Jsem dětinský, já to vím +řekne vážně+ a nemysli si že mě to neštve +opře se o zábradlí a kouká do zasněžené krajiny+ Ale postarat se o sebe dokážu sám, když jsem sám +opře si bradu do dlaní, vlastně se tak válí po zábradlí+ Cítím se tu hrozně ztracený. Doma jsem prostě doma. Znám jméno každé vesnice kterou jsem kdy prošel, znám rodokmeny králů a šlechty, ale tady... vždyť já tu neznám ani něco tak základního jako jazyk. Jsem muž slov a přitom mi některá slova co tu běžně používate nedávají smysl, ba přímo celé věty... Cítila ses někdy takhle ztracená? +obrátí se na ni s přímím dotazem+ Já si nestěžuji, mě to baví všechno poznávat, ale jsem jako slepec co potřebuje průvodce a přesně jako ten slepec se i já čertím když ho mám. Je to kontrast, odraz věčného paradoxu světa kolem nás. Vlastně malí svět uzavřený v každém z nás +kucá až se mu od pusy práší+
(Mimochodem dělám přesně to co on. Přečtu si příspěvek a napíšu první věc co mě napadne. U něho nepřemýšlím ani trochu co říká nebo dělá, proto s toho lezou takovéhle věci
)