Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 12, 2010 1:22 pm

No tehdy mi bylo pět nebo šest. +Maltezius odnese předkrmy a přinese polévku - dýňovou, oranžovou+ Neboj, kdyžtak pak můžem zajít do kuchyně a nacpat se bez etikety. Lžící +ukáže mu jak se drží+ se nabírá polévka směrem od tebe. +předvede to+ Nedávej si ji plnou jinak se pobryndáš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát úno 12, 2010 1:30 pm

+se lžící se cítí jistěji a chytne ji svým způsobem, pak pohlédne na Wenai a prsty přeskládá tak jak je má ona, zkusí nabrat polévku a taky se mu to podaří, než ji však nejistými prsty dostane do úst polovinu vycintá+ Dobrá, to beru, teď se tu budu klidně mučit, když pak dostanu odměnu +usměje se, začne se mu to dařit a dokonce ani nemá pobryndanou košili+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 12, 2010 2:05 pm

Tak odměny se ti zachtělo? Dobrá, máš i mít, ale ještě nás čekají dva chody. +usměje se a Maltezius odnese polévku a sklenice s červený, naleje bílé a na stůl položí podnost s tácem, pod ním se skrývá bažant se zlatavou kůrčičkou zelí, hrozny a bramborovou kaší, Maltezius ho naporcuje a obsouží je+ Tak, bažant, to znáš, ne? Ze začátku se jí příborem, až to začne připomínat operaci, tak ho můžeš vzít do ruky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát úno 12, 2010 10:50 pm

Bažant, jistě že znám, a dokonce ho mám moc rád +pustí se do jídla, kaše se mu nabírá v pohodě s masem to jde hůř.+
Chtěl jsem se zeptat +koukne na ni a dá si do pusy hrozen+ půjdeš se mnou večer běhat? +napije se trochu vína+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 12, 2010 10:52 pm

+vykulí na něj oči+ Běhat?! +zhrozí se+ Já zásadně nesportuju! To po mě vážně nemůžeš chtít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát úno 12, 2010 10:53 pm

+zasměje se+ vždyť já tě nenutím, se jenom ptám. Tu je pro mě stejně důležitý jako dýchání víš? +pak se na ni zadívá+ co je to sport?

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 12, 2010 11:02 pm

Sport? +nachvíli se zamyslí+ To je pohybová aktivita provozovaná podle určitých pravidel a zvyklostí, jejíž výsledky jsou navíc měřitelné nebo porovnatelné s jinými účastníky téhož sportovního odvětví.
+zvedne oči ke stropu a zamumlá si jen tak pro sebe+ Běhat. Fuj. +úplně ji tím vyděsil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát úno 12, 2010 11:07 pm

Aha, takže to jak jsme spolu šermovali, to nebyl sport? +je z toho trochu pomatený+ Jak bych ti to... +zamyslí se+ od ranného dětství co jsem byl v Kaer Morhen, nás učili, že během se tělo zbavuje nebezpečné kyseliny mléčné. Navíc, díky běhu jsem rychlí, překonám i delší vzdálenosti bez zbytečného zadýchání a jsem vytrvalí. +vrátí se do vzpomínek+ běh mi zpevnil nohy tak, že když jsem měl trest nehybnosti, mohl jsem se po skončení pohnout, a ne jen padnout na zem

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 12, 2010 11:12 pm

No.... technicky to sport byl, ale když si k tomu řidáš premisi, že já zásadně nesportuju, tak ne. No mě celý dětsví učili vyšívat a tady ty blbiny +švihne s příborem na stůl+ a stejně z toho nic nemám. Co to je trest nehybnosti?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pát úno 12, 2010 11:15 pm

+uřízne sousto masa, ale pak příbor odloží a vezme bažanta do ruky a pořádně si uhryzne+ No když jsem nevykonal to co mi preceptor zaklínač řekl, že mám udělat, nebo jsem to neudělal podle jeho představ, dostal jsem trest nehybnosti. Musel jsem stát na dřevěném kůlu a nesměl se pohnout, dokud nepřišli a trest nezrušili +pokrčí rameny a jí+

Geralt
Zaklínač

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz