Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 11:14 pm

(to byl můj druhý typ. v nouzi Franta dobrej ;) )

Andy: no jo, ty jsi ještě mládě a válcoval bys... no, já sice měla něco rozjednaného pracovně, ale teď si snad počkám, aý se Tir s doktorem vrátí, abych viděla, jak to dopadne. upije z lampy.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 11:20 pm

Fata: To jako počkáš na zasnoubení? To je super! Můžeš mi pomoct vybrat pro Tir prsten. +Koukne na ni, jak je hezká, když je trochu napitá.+ A tobě se žádnej jinej chlap nelíbí? Chodíš vůbec někam, kde se daj nějaký maníci potkat? +Se nějak vžil do role utěšovatele a odborného poradce :lol: .+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » ned říj 03, 2010 11:23 pm

Andy: ale jo, líbí... ale poslední dobou je nějak moc práce a není čas na zábavu... tuhle jsme byly na mejdanu s holkama. v jednom hotelu.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » ned říj 03, 2010 11:33 pm

Fata: Fakt? Tady je i nějakej hotel? A s jakejma holkama? Povídej, přeháněj! Kdo se ti líbí...mě hrozně napínáš. Jsem byl tak dlouho furt někde v takovejch zastrčenejch dírách, že i vyprávění vo velkym životě mi bude připadat jako mejdan!
Andy

Příspěvekod Memory » ned říj 03, 2010 11:39 pm

Nesmrtelný: "Nevyzeráte ako človek, ktorý si život nevie užiť." žmurkne naňho a naberie si vidličkou kúsok toho úžasného koláča, ktorý práve doniesli.

Styx: "Mohli by sme to prebrať potom v kancelárii. Nebudeme si hádam taký príjemný večer kaziť pracovnými problémami." nebude predsa pred potenciálnym zákazníkom vyzrádzať obchodné tajomstvá. Len tak sa otočí, aby sa pozrela, koľko je vlastne v bare ľudí a všimne si Tonyho. "Ty, Styx. Tony sa mi zdá akýsi bledý. Jeho zranenia sa zahojili?" zaujíma sa. Pichne ju svedomie, že to neprišla skontrolovať sama, ale úprimne....Tony rozhodne nevyzeral, že by o jej pomoc stál.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon říj 04, 2010 12:33 am

Styx: +už si nic nedá, jinak by pukl a taky musí myslet na linii+ Popravdě otom jsme nedávno mluvili tady z Memory +usměje se na ni+ Práce mi občas chybý, to je pravda, ale vyznávat se v kličkách různých... obchodníků +vyvaruje se říci démonů, když se to tu zřejmě nesmí+ mě dostatečně zaměstnává. Ovšem teď když jsem na dovolené mohl bych si dobřát trochu té poctivé, třeba i fyzické práce +zdá se že to i zvažuje+ Memory povídala že bych byl dobrý lékař kdybych sháněl informace po celou dobu. Jenže jedno zaměstnání mě dlouhodobě nebaví +zakroutí nadsebou hlavou+ Jsem neskutečně přelétaví člověk +leduje pohledem kam se kouká Memory a tu a tam kam se koukne i Styx+ váš přítel? +kývne hlavou k Tonymu+ Zahlédl jsem ho i na vaší oslavě....

Memory: Děkuji, jsem rád že si to myslíte +mírně se ukloní+ Užívám toho co mi osud přivaje, ale když by to bylo možné klidně bych těn vánek navždy zastavil +konverzuje o vlastní smrti, tedy konrétně sebevraždě jako o počasí+ Chtěla byste být jako já? +zeptá se náhle, přestože je to trochu nevhodný dotaz nejen kvůli prostředí kde se necházejí, ale i čistě jen proto že takové otázky se prakticky cizím lidem nepokládají. Ale nevypadá to že by si stím dělala těžkou hlavu+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon říj 04, 2010 5:49 pm

Tony Dolohov píše:Mystick: Na mně? Tak ale pouze v případě, že na nás dva +pozvedne sklenku a připije si s ní+ Nevěřte všemu, co se píše +ohrne povýšeně rty+ Ale musím přiznat, že pokračování rodu mě napadá čím dál častěji. Potřebuji dědice, to je pravda.

Tony: Na nás? překvapeně zamrká.Pokud chcete...dotkne se svou skleničkou té jeho. Jistě, je přirozené, že se musíme postarat o pokračování našich rodů. Byla by veliká škoda, kdyby se zhatila po staletí dlouhá linie. ukrajuje steak a pozoruje ruch v kavárně.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 04, 2010 11:32 pm

+přiťukne si s ní a napije se+ Jste rozumná žena. Vy to chápete, že je potřeba pokračovat v rodu a některým to zase nikdy nedojde +zamračí se a vytáhne krabičku doutníků+ Nebude vám vadit kouř? +je připraven je popřípadě zase schovat+ Vy máte nějaké děti?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon říj 04, 2010 11:33 pm

Nesmrtelný: Souhlasím s vámi. Sice většinou práce není moc oblíbená lidská činnost, ale jednou za čas je potřeba tělo pořádně zatěžit +vytáhne si cigarety a vloží jednu do úst+ To chápu, že vykonávat celý váš dlouhý život jedno jediné zaměstnání by asi byla děsná nuda +zasměje se a pak pohlédne k Tonymu+ Ne...vlastně... je to můj bývalý přítel a současný nejlepší přítel... jestli tomu rozumíte +zasměje se+ Byl i na oslavě. Bydlíme totiž spolu +řekne ledabyle+

Mem: Dobře, necháme si to až do kanceláře +přikývne+ Tony si nedá říct. Pokusila jsem se o něj starat, aby se rychle vylízal ze zranění, ale neposlechl mě. Hned, jak mu trochu otrnulo, se na léčbu úplně vykašlal +postěžuje si+ On už je takový. Myslím, že mu nebude asi moc dobře, ale on to stejně nepřizná +pokrčí rameny+ Dokud mu nepolezou střeva z břicha a neponese si hlavu pod paží, nedá si pokoj.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte říj 05, 2010 10:49 am

Nesmrtelný: Na chvíľu ju jeho otázka prekvapí, potom sa však nad tým celkom vážne zamyslí. Zas sa poobzerá a potom šeptom povie. "Niekedy si hovorím, že by bolo fajn byť nesmrteľná. Uvidela by som, ako sa kultúra a ľudia menia. Ale na druhej strane, neviem, či by som z toho postupne nezačala byť unavená. Taktiež," pozrie naňho skúmavo. "museli ste zažiť množstvo strát milovaných ľudí. Neviem, či by som to chcela zažívať stále dokola." pokrúti hlavou.

Styx: Pri jej odpovedi sa zamračí a znovu na Tonyho pozrie. "Hovoríš, že tú liečbu prerušil?" po chvíli rozhodným hlasom dodá. "Prídem sa naňho ešte tento týždeň pozrieť."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy