Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 5:55 pm

(Mystick, jelikož pojedu na dýl pryč, jen upozorňuji, že do pátku chci ukončit všechny dialogy, které píšu já a mé postavy, tak se snaž to ještě rychle využít)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 05, 2010 6:04 pm

(jasan, beru na vědomí)

Tony: Nevadí. potáhne ze své cigarety. Já děti nemám, ale ne, že bych je nechtěla. Otec na to hrozně spěchá, protože mám na děti přesně ten nejvhodnější věk a pro něj je to opravdu důležité. pokrčí rameny.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 6:11 pm

Nejvhodnější věk? +podiví se+ Vsadím se, že vy sama jste byla ještě nedávno rozkošným dítětem +usměje se+ Jste ještě moc mladinká na děti. Hned se mi to nezdálo, že byste už nějaké měla +labužnicky vychutnává hlavní chod+ Ten steak je vynikající +zapije jej bílým vínem a pohlédne jí zkoumavě do očí+ Jistě jste se ještě ani nestihla vdát, nemám pravdu?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 05, 2010 6:30 pm

Tony: Oh, ne.začervená se. To mi lichotíte, jsem starší, než vypadám. A vdaná jsem již jednou byla. polkne další sousto. Opravdu skvělý...Byl to svazek pro peníze a společenské postavení. trochu upije vodku. Manžel před půl rokem zemřel.na tváři se jí neobjeví ani stopa smutku, již se naplakala dost.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 6:59 pm

Takže sňatek z rozumu +přikývne chápavě+ Už jsem se s tím setkal, i když to tak docela nechápu +koukne na ni mezi porcováním sousta+ Jste vdova? To je mi opravdu líto +ve tváři však žádné emoce neprojeví a v očích má stejný chlad, jako jindy+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 05, 2010 8:00 pm

Děkuji, ale to nemusí.trochu si odkašle. A co vy, máte v plánu potomka bez manželství, nebo si už chystáte svatební smoking? bedlivě ho pozoruje.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 8:18 pm

+zasměje se+ Vždycky jsem byl přesvědčený, že se nikdy neožením. Že do toho manželského chomoutu nevlezu ani za nic. Čím jsem ale starší, tím častěji lituji toho, že jsem to neudělal, dokud byl čas +chvilku se vrtá v jídle, nevypadá, že by se mu o tom mluvilo dobře+ Když člověk věčně hledí smrti do tváře, začne přemýšlet nad tím, že by měl někdo po něm převzít jméno a pokračovat v rodu. Nerad bych, aby můj rod vymřel po meči. Takže ano, mám v plánu potomka i bez manželství. A udělám pro to všechno +zablýská se mu v očích+

(Lano, s tím potomkem jsi mi tedy zavařila:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 05, 2010 8:27 pm

Jste muž činu, to mi, přiznávám, dost imponuje. dojí svoji porci a odstrčí talíř stranou. Pak musí říct Styx, jak jí tady skvěle vaří. Moc vám přeji, abyste našel ženu, která by vám dala syna. píchne ji u srdce, že ona to nestihla, když mohla. A co jinak, jsou nějaké změny na Orlíku? nadhodí poněkud křečovitě, aby změnila téma.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 05, 2010 9:01 pm

Styx: +Dlouze se na ni podívá+ Já pracuji rukama rád. Když cítíte únavu, bolest ve svalech, žízeň a hlad, tak vám tělo dává vědět že žijete. To je důležité vědět. Že je člověk ještě naživu +podívá se na Tonyho+ Hodíte se ksobě. Oba vypadáte.... vznešeně +dokončí prootže nenajde lepší výraz+

Memory: +Poslouchá jí bez výrazu, dokonce i bez svého stálého úsměvu+ Zajímaví názor. Setkávám se s pravidla s lidmi co by dali vše za to být jako já. Snažili se mě kvůli tomu i... zkoupat +pobaveně se ušklíbne+ Nejen jedinci, ale celé vlády. Jenže všichni mocní jsou pomíjiví, přestože si myslí že jimi vytvořený režim vydrží navěky.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 9:18 pm

Vždycky jsem byl. V mém případě to ani jinak nejde +ušklíbne se sebevědomě+ Žen, které jsou ochotny mít se mnou syna, je naštěstí dost. Ne z každou ho chci ale já +taky dojí a otře si rty do ubrousku+ Copak... teď jste se zatvářila nějak nešťastně +chytne ji za ruku+ Nějaké špatné vzpomínky ohledně tohoto tématu? Můžeme jej změnit.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy