Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 05, 2010 9:58 pm

letmo se podívá na spojené ruce a tu svou odpojí a schová do klína, jako by se bála. Nic se neděje, jen se mi to zdá jako poněkud zvláštní konverzační téma. típne cigaretu do popelníku.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 05, 2010 10:47 pm

Tak můžeme mluvit o něčem jiném +usměje se a strčí si do pusy doutník+ Nevadí? +pokaždé se ptá, jestli tím neobtěžuje okolí+ Co vlastně děláte? +změní tedy téma+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte říj 05, 2010 11:01 pm

Nesmrtelný: +zasměje se+ Jen ta únava a bolest ve svalech nesmí být trvalá. Já osobně jsem taky docela aktivní, řekla bych, že někdy až akční +uculí se+ Neposedím dlouho na jednom místě. Mám ráda změnu. Ve všem. U ničeho dlouho nevydržím, docela brzy mě to přestane bavit a hledám zase něco nového. Věřil byste, že i doma například pořád měním nábytek, anebo jej alespoň přestavuji? +rozesměje se+ Máte rád změnu? +zeptá se zvědavě+ Vznešeně? +pousměje se+ Jak to myslíte? +pohlédne směrem k Tonymu a chvilku ho pozoruje. Proč si sama nikdy nevšimla, že vypadá opravdu... vznešeně?+

Memory: Přerušil? On ji ani nezačal. Hned, jak mu bylo trochu lépe, když se vydatně najedl a dlouze prospal, odmítl moji pomoc +zatváří se trochu pochybovačně+ Přijď, ale nevím, jestli tě nevyrazí ze dveří +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 05, 2010 11:16 pm

Styx: Tak únava může být trvalá jen když jí spůsobuje něco s čeho je člověk unavený duševně a nemůže stím nic dělat +kouká na vigaretu v její ruce, sám nekouří, ale samozřejmě jí neřekne že mu to vadí+ Já to mám asi taky tak, ale u mě jsou ty doby kdy mě něco baví mnohem delší než u vás řekl bych +usměje se+ Ale nábytek bych například neměnil. Žiju rád delší dobu v tom samém, pak vidím jak už je to zastaralé a že to vypadá jako doupě jekyního muže zejména když tam nežije semnou žena, tak se seberu a jdu jinam +znovu se podívá na Tonyho+ Je z vás obou cítit starý rod +pohodlněji se opře, zároveň se tak dostane mimo proužek kouře+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 06, 2010 10:55 am

Tony: Jsem majitelka saloonu Feal a Sklípku U Dvou hroznů. přejede prstem po hraně skleničky. A nebo nic, naštěstí nemusím nijak tvrdě pracovat.uculí se. Mě vždy zajímalo, jaké to je, být Smrtijedem. Určitě vzrušující.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 06, 2010 6:32 pm

Jste podnikavá žena a to se mi líbí +uculí se+ Být Smrtijedem je opravdu vzrušující. Nejenom, že výcvik a praxe z nás dělá tvrdé a drsné muže, což se v životě a v boji nesmírně hodí, ale to, že hledím skoro denně Smrti do tváře a že na mně nemá mě silně vzrušuje +ohrne sebevědomě rty+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 06, 2010 7:06 pm

Jen abyste někdy nezašel příliš daleko. Ale já mohu říci, že jsem se Smrtí stará známá. Jednou jsem jí vyklouzla a od té doby z ní nemám strach. namotá si na prst jednu ze svých loken a zamyšleně hledí z okna. Snad se s ní oba shledáme co nejpozději. pohlédne zpět na něj a zavrtá se do něj očima.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 06, 2010 9:57 pm

+neunikne mu, že ho Styx pozoruje a věnuje jí úsměv, pak se zase otočí ke své společnici+ Vím, jaké jsou mé možnosti a taky se umím o sebe postarat. I když musím přiznat, že rád riskuji +pousměje se a napije se+ Nikdo nemůže říct, že je starý známý Smrti. Dokonce i Smrtijed má z ní respekt +zamračí se trochu+ Co vás vede k tomu, že si myslíte, že jste přítelkyní Smrti? +pozvedne zvědavě obočí a pozoruje ji za hranou sklenky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 06, 2010 10:04 pm

Andy píše:Fata: Fakt? Tady je i nějakej hotel? A s jakejma holkama? Povídej, přeháněj! Kdo se ti líbí...mě hrozně napínáš. Jsem byl tak dlouho furt někde v takovejch zastrčenejch dírách, že i vyprávění vo velkym životě mi bude připadat jako mejdan!

Andy: ale jo, hotelů spousta a ten "náš" byl vážně "s fkusem"! usměje se už poněkud omámena pitím. Andy, miláčku - tobě se se svými spády svěřovat nebudu! moc jsem pila a pohybujeme se na tenkém ledě. nech toho a vymysli kam půjdeme - tetovat, nebo se na našem tahu posuneme do dalšího podniku? já se zatím skočím přepudrovat. zvedne se a míří směr toaleta.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř říj 06, 2010 10:08 pm

Fata: +Přiopilý se zachechtá na její záda, jak kráčí na toaletu.+ Ta je teda dobrá...+mrmlá si pro sebe+...jak mám vědět, kam jít, když tu nic neznám...co to řikala?...jo, to tetování! To jo! to dáme...a pak někam třeba na štryptejz nebo na dlabanec...+umíní si, že to nezapomene, než se Fata vrátí z čůrání (a fakt nechápe, proč tomu holky říkají pudrování).+
Andy

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy