Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 06, 2010 10:15 pm

Andy: ( ;) protože je to společenská záležitost nebo záminka k očumování, šmírování a odposlouchávání, ajnštajne.)
projde kolem Tonyho a jeho společnice a zaslechne zlomek hovoru o dětech a protočí oči. vyrovná drobné klopýtnutí a a pomyslí si: "Tony a děti - nechápu nic! to si snad sestavuje chovnou stanici?" a vrhnr na něj mírně rozmazaný a překvapený pohled. plynule pokračuje za svým cílem a za chvíli zpátky u Andyho.

tak co, Andy? jak jsi se rozhodl? obrázky, nebo rovnou pití a hýření?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř říj 06, 2010 10:25 pm

Fata: +Sleduje ji, jak se producíruje kolem Tonyho a pochechtává se. Pomyslí si, že ti dva by vážně k sobě pásli. Ovšem při těchto úvahách zapomene, co si předsevzal, takže když se Fata vrátí ke stolu a znovu podá dotaz, zašklebí se.+ Šel bych někam pít! Hele - a nepozvem toho chlapa a tu jeho společnost, aby šli s námi? Když nás bude víc, bude větší sranda, ne?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 06, 2010 10:33 pm

Andy. no, zkusit to můžeme, ale jejich hovor se mi zdá poněkud důvěrný - probírali děti, nebo co, jak jsem tak letmo zběžně zaslechla. posadí se a upije destilát. takže obrázky už nechceš? no, máš recht! nechat se tetovat opilej je skoro radice, ale já bych to úplně nedoporučila.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř říj 06, 2010 10:37 pm

Fata: No jo, vobrázky - já málem zapomněl. Teď bych asi z toho zvracel..+zatváří se, jakoby to už mělo přijít.+ Hele, jestli probíraj děti, tak bude lepší je nějak rozptýlit, ne? Nakonec by mohli ještě litovat, až jim to bude v noci doma vyřvávat. Kdo neměl mladší sourozence, ten se do toho řítí po hlavě! Vim co mluvim, mám tři mladší ségry. Poď, řeknem jim, ať s náma někam dou! +velkopansky vypije panáka na ex.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 06, 2010 10:40 pm

Andy: tak jo! zvedne se a chytne ho za ruku a jdou směrem k Tonymu a jeho společnici.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř říj 06, 2010 10:49 pm

Fata: +Trochu se mu pletou nohy, ale snaží se zmátořit, aby udělal dojem.+

Mystick: Dobrej večer, slečno.
Andy

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 06, 2010 10:55 pm

Tony a Mystick: dobrý večer. tak nás napadlo... chtěli jsme ještě někam zajít - změnit lokál - jestli byste nechtěli jít s námi? nechceme vám kazit zábavu, ale pokud máte náladu se trochu pobavit ve větší společnosti... usmívá se mile a jenom malinko je poznat, že je trošku namazaná. zaostří na slečnu. my se ještě neznáme - já jsem fatamorgana.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř říj 06, 2010 10:57 pm

Fata: +Snaží se držet společenský krok, taky se mile culí a kývá na všechno, co Fata říká a vypadá skoro úplně střízlivě.+

Mystick: Jo, já se nepředstavil. Andy - jméno mé.
Andy

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 06, 2010 11:15 pm

+sleduje fatu, když kolem něj proběhne jako baletka na toaletu a když jde zase zpátky, usměje se na ni. Po chvíli zahlédne, jak přistoupí k jejich stolu i s Andym+ Díky za pozvání. Ale tahle mladá dáma +podívá se po Mys+ mě pozvala, takže to záleží na ní +pousměje se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » čtv říj 07, 2010 6:34 pm

Nesmrtelný: Moc hezky se mi s vámi povídá, ostatně jako vždy, ale budu muset odejít. Povinnosti bohužel volají +zatváří se omluvně+ Moc ráda vás zase někdy uvidím, stavte se, až budete mít chuť si popovídat. Najdete mě buď tady někde v Salonu, nebo na Orlíku. Ale taky třeba v SexShopu +uculí se+ Tak nashledanou +usměje se na něj, rozloučí se i s Mem a odejde kamsi za bar něco vyřídit+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy